Kako fino korona poremeti eventualni transfer cigana iz Pariza.

Bar znam da od njega nema ništa.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
U ovom trenutku, daleko iznad nivoa svih veznih igraca Barcelone, sa odlicnom sezonom iza sebe. Ulazi u zadnju godinu ugovora, ne bi bio preskup i upravo je tip igraca kakav Barceloni treba. Dijete kluba, vjerovatno ima zelju vratiti se.
Sve tacno
Ti si jako glup dečko. Ja se pišam po sebi, a ti spomenuo Albu uz odgovornost vezano za utakmicu sa Livčom? Zbog iste utakmice si ovdje cijelo vrijeme spominjao Arthura, koji je u istoj igrao 20 minuta. Pa imaju postovi, nemoj se sad pravit pametan kad si se prosuo.let3 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:58Tesnjak1991 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:19Kad kontam da ne možeš veću glupost napisat, ti uspiješ. Svaka čast.
Šta ka'e preuzet odgovornost, dobio čovjek 20 minuta da nas vadi iz govana.20 minuta da popravi ono što su ostali usrali prethodnih 70? 20 minuta da pokaže svjetsku klasu, u utakmici gdje Barsa nije postojala?
Jel' ozbiljno Albu i odgovornost u smislu te utakmice stavljaš u istu rečenicu?i još neke činjenice spominješ..
Ne bih riječi rekao da se nisu napisale ove gluposti za Liverpool, znači ni slova. Nadam se da će se pokazati u puno boljem svjetlu nego ove prošle sezone, dok se ekipa malo očisti, al' pisati da je on glavni problem u trenutnoj ekipi je smješno, a da je on bio glavni razlog ispadanja, još smješnije.
Al' dobro, napisa neko da se Messi ovdje od pojedinih stručnjaka razapinje, pa nije ovo ni čudno.![]()
Majke mi sramota me citati tvoje glupostisvaki put se popišaš po sebi sa nenormalnim zaključcima
![]()
Ko kaže da je Arthur najveci problem ? kako si to zakljucio samo to objasni.
Kako si zakljucio da branim Albunevjerovatno majke mi
kako ispadaš limitiran sa vrlo jednostavnim zaključivanjem...a možda imaš neku perverznu potrebu da namaštavaš i drugima stavljaš rijeci u usta.
I gdje sam uopšte Messija pomenuo u prethodnim postovima![]()
nauci se citati postove, pa onda drugima odgovaraj.
Kakve si gluposti nalupao u jednom postuaferim
Upravo to. Da ima 25-26 godina ni sekunde ne bih razmišljao (da se mene pita). Ovako, nema smisla. Al' baš zato što nema smisla vjerovatno će se i dogoditi.
Ideš među gnjavatore. Jedini navijac Barce koji je to uspio. Necu se ja s tobom ovdje raspravljati, niti ces ti svaki moj post analizirati, vrijeđati me iz cista mira i jest gov.na. Zbog nekog brazilskog triperaša ti si spreman ovdje vrijeđati ljude, zapitaj se jesi li normalanTesnjak1991 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 06:32Ti si jako glup dečko. Ja se pišam po sebi, a ti spomenuo Albu uz odgovornost vezano za utakmicu sa Livčom? Zbog iste utakmice si ovdje cijelo vrijeme spominjao Arthura, koji je u istoj igrao 20 minuta. Pa imaju postovi, nemoj se sad pravit pametan kad si se prosuo.let3 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:58Tesnjak1991 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 22:19Kad kontam da ne možeš veću glupost napisat, ti uspiješ. Svaka čast.
Šta ka'e preuzet odgovornost, dobio čovjek 20 minuta da nas vadi iz govana.20 minuta da popravi ono što su ostali usrali prethodnih 70? 20 minuta da pokaže svjetsku klasu, u utakmici gdje Barsa nije postojala?
Jel' ozbiljno Albu i odgovornost u smislu te utakmice stavljaš u istu rečenicu?i još neke činjenice spominješ..
Ne bih riječi rekao da se nisu napisale ove gluposti za Liverpool, znači ni slova. Nadam se da će se pokazati u puno boljem svjetlu nego ove prošle sezone, dok se ekipa malo očisti, al' pisati da je on glavni problem u trenutnoj ekipi je smješno, a da je on bio glavni razlog ispadanja, još smješnije.
Al' dobro, napisa neko da se Messi ovdje od pojedinih stručnjaka razapinje, pa nije ovo ni čudno.![]()
Majke mi sramota me citati tvoje glupostisvaki put se popišaš po sebi sa nenormalnim zaključcima
![]()
Ko kaže da je Arthur najveci problem ? kako si to zakljucio samo to objasni.
Kako si zakljucio da branim Albunevjerovatno majke mi
kako ispadaš limitiran sa vrlo jednostavnim zaključivanjem...a možda imaš neku perverznu potrebu da namaštavaš i drugima stavljaš rijeci u usta.
I gdje sam uopšte Messija pomenuo u prethodnim postovima![]()
nauci se citati postove, pa onda drugima odgovaraj.
Kakve si gluposti nalupao u jednom postuaferim
I ko je napisao da si ti spominjao Messija? Jesil' ograničen mentalno da razumiješ ono što pročitaš, pa onda samo onako nabubaš gluposti, čisto da se broji da si pisao? Napisano je da Messija pojedini razapinju (to što si se prepoznao, to je druga stvar).
Glup si. Al' ono pravo glup. Eh te gluposti te treba biti stid.![]()
Što se rasprave oko prodaje tiče, za mene su samo Messi i MAtS nedodirljivi, te možda i Frenkie. Ovo ostalo može ići. Neki su stari, neki su vječiti talenti, koji nikako da naprave iskorak u sazrijevanju, neki se ne uklapaju u koncepciju tima.Steven Gerrard (bivši igrač Liverpoola): "Igrao sam protiv Busquetsa, i na kraju, ono što radite je da prestanete vršiti pritisak na njega jer je frustrirajuće. Ne možete mu se približiti, ne možete mu oduzeti loptu, ne možete ga čak ni zaobići jer gubite položaj. Savršen je."
Tesnjak1991 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 15:32
I da, samo da dodam. G.ovna ti je mater što te okotila jela, glupko mali neodgojeni i neškolovani.![]()
I treba ovog vratiti. 26 utakmica po sezoni, pa toliko skupi backup igrač.Neymar has played just 80 of the 155 PSG games. That is 51 percent, averaging 26 games per season. Considering he cost PSG 222 mil to sign and paid 37 million euros per season, each appearance has set them back about 1,400,000 euros, meaning he's been paid 111 million euros for his 80 games.
Ovaj je pisao da je Real jači od City-ja na 9 od 11 pozicija. Ništa novo od njega.
Trenutno korisnika/ca: MisterGuardiola i 2 gosta.