Da je to kakva muzika pa ni po jada
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Vrijeđao si okolo koga si stigao, čak i psovao, tamo po NBA, pa na chatu.Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:26Sad vec da izvines se.res i pokusavas glumit neku zrtvu. Na forumu nikad nikom nista nisam opsovao nit bih to uradio. Dakle Rio opet si pic.ka.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:21Slobodno mi opsuj nešto, znam da ti je to najdraži nivo komunikacije, tako vjerovatno psuješ svojima po kući, jer bolje nisi naučio.
A komunikacija se nosi prvenstveno od kuće, pa onda društva, dakle nešto u tom lancu je zakazalo kod tebe

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da im nije mjesto, ne bi ih zvali da dođuHeller je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:16Nismo, pričali smo o tome je li Čobiju i Trandži mjesto na festivalu urbane muzike. Produkcija je jedno, na festival ide kao izvođač, i tamo nije mjesto smeću.Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 12:03Pokusavam zamislit mentalni sklop odrasle osobe koja bi te bila u stanju fizikcki napast jer si mu rekao da je Coby hip hop. Mi sve vrijeme pricamo jedno, a to je da je Coby vrhunski producent. Nit ga je ko spomenuo kao hip hop, nit kao repera nit koji ku.rac.

Let's talk about SIX baby!
Pravi muzikolozi su se školovali na redditu i u svakodnevnom govoru koriste posuđenice
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Lazes prijatelju. Psovao nikad nikom nisam. Malo je jadno da jedan vjernik laze dok posti.
Ako si toliko zainteresovan kakva mi je situacija u kuci, slobodno se javi pa ti dam kontakt od roditelja da se i sam uvjeris. Tim pokusajima da provuces neke uvrede na racun roditelja ispadas samo jos veci jadnik.
Kad si nam vec toliko pametan i obrazovan, kako nisi uspio odgonetnuti gdje je to zakazalo u tvom slucaju pa si nesposoban pricati sa osobom suprotnog spola?
Ako si toliko zainteresovan kakva mi je situacija u kuci, slobodno se javi pa ti dam kontakt od roditelja da se i sam uvjeris. Tim pokusajima da provuces neke uvrede na racun roditelja ispadas samo jos veci jadnik.
Kad si nam vec toliko pametan i obrazovan, kako nisi uspio odgonetnuti gdje je to zakazalo u tvom slucaju pa si nesposoban pricati sa osobom suprotnog spola?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pravi muzikolozi su imali profil na what.cd

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nebih ulazio u neke ozbiljnije rasprave
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kao prvo nismo prijateljiEpidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:34Lazes prijatelju. Psovao nikad nikom nisam. Malo je jadno da jedan vjernik laze dok posti.

Ako želiš da me upoznaš nije problem, javi se kad dođeš u Zenicu i pijemo kafu, upoznali su me i drugi forumaši, ništa strašno

Ja nemam potrebe da lažem, znam šta sam čitao (a to će potvrditi i ostali koji poznaju tvoj modus operandi, dakle većina ljudi sa NBA pdf-a), vrijeđao si okolo koga si stigao, čim neko ne dijeli mišljenje kao ti i nemaš drugog argumenta krećeš sa vrijeđanjem.
Nisam rekao da sam pametan, nemoj da mi stavljaš riječi u usta

Nisam ni nešto naročito obrazovan, jer fakultet danas može svako završiti, tako da to nije neko posebno dostignuće.
A što se tiče toga, ja nisam imao problem pričati sa ženama u globalu, nego problem naći curu, to su dvije različite stvari, ali niko se nije naučan rodio. To je znanje koje stičeš iskustvom, a ja ga nisam imao, i nije mi to problem priznati. Danas to nije neki prblem, danas je problem naći onu pravu

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fulao si ceo fudbal.O drugom nit sam pričao niti mi je bilo u primisli.Donnie Darko je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:12Ovo o čemu siamo piše, nema veze sa žanrovima. Žanrovski, trap je hip hop, bukvalno i jednostavno jest, i niko ništa po tom pitanju ne može uradit. Može samo bit delusional i lagat samog sebe i na silu uvjeravat druge. O ne, ovo mi se ne sviđa, to sigurno nije dio nečega što ja inače gotivim. O ne, sirnica mi se ne sviđa nema mesa, sirnica nije pita. O ne, Steph Curry i čitava NBA ne igraju odbranu i šicaju trice sa centra, NBA više nije košarka.
On priča o tom nekom stanju svjesti, moraš prat zube svakih 7 mjeseci, pušit motani duhan, žvakat otvorenih usta, nosit što treshastiju duksericu i izgledat kao klošar, gledat na teletekstu kako igraju Sasuolo i Lecce, jer brate moj to je pravi fudbal nema do talijana, španci i englezi su to davno prestali igrat, i generalno moraš bit podcjenjen i siromašan, u suprotnom si se prodao, moraš biti alfa i moraš pokazivati stalno svoj neupitni maskulinitet, i tako jbg. Ne može Vojko bit hip hop kad živi život, ubi pare, izgleda čisto i uredno. To nije prihvatljivo.
Pričam o tome kako trap nije hip hop.Trap je trap,a hip hop je hip hop.Al iz nekog razloga se ovi koji vole trap pale na to kad ih se odvoji.Iz nekog razloga im smeta.To bi bilo kao da se netko pali na ne znam...odvajanje pop rocka i punk rocka i ne,on tvrdi da je to sve ista muzika.
Tj. nisam niti o tome pričao dok nije nekolicina skrenula na tu stranu.Pričalo se o tome kako muzika kao što ju rade Coby i Senidah nema apsolutno nikakvo mjesto na festivalima kao što je onaj na kojem se ove godine odjednom našla u čemu je onaj lik iz videa potpuno u pravu.Koncentriraj se na taj dio ako mislis replicirati jer je prvi dio potpuno nebitan u vezi onoga oko čega je krenula rasprava.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 29 apr 2020, 14:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Šta je s nama što volimo Dua Lipu i Acu Lukasa jesmo mi zaostali
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- legenda reala
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:45
Ako želiš da me upoznaš nije problem, javi se kad dođeš u Zenicu i pijemo kafu, upoznali su me i drugi forumaši, ništa strašno![]()
ko bi tebe želio upoznati

za takve ima večeras kviz u 21:00

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ako ne slušaš Ipčeta i Zoku Bosanca, nemoj mi na oči

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Due ima ovog nema
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hajde na gostovanje dođi kad Goražde bude igralo ovamo da te vodim na ručak i kafulegenda reala je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:53rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:45
Ako želiš da me upoznaš nije problem, javi se kad dođeš u Zenicu i pijemo kafu, upoznali su me i drugi forumaši, ništa strašno![]()
ko bi tebe želio upoznati

Ako ne ispadnu iz lige

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Ja mislim da ti ne bi odbio tu trandžu.Heller je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:16Nismo, pričali smo o tome je li Čobiju i Trandži mjesto na festivalu urbane muzike. Produkcija je jedno, na festival ide kao izvođač, i tamo nije mjesto smeću.Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 12:03Pokusavam zamislit mentalni sklop odrasle osobe koja bi te bila u stanju fizikcki napast jer si mu rekao da je Coby hip hop. Mi sve vrijeme pricamo jedno, a to je da je Coby vrhunski producent. Nit ga je ko spomenuo kao hip hop, nit kao repera nit koji ku.rac.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Midfield

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trap je bukvalno hip-hop. Kao što je boom bap hip-hop. Kao što je drill hip-hop, kao što je gangsta rap hip-hop, kao što je g-funk hip-hop, kao što je alternativni hip-hop, ida dalje hip-hop. I tako u nedogled.
Trap i boom bap nisu isto, potpuno drugačiji pristupi, ali su i dalje podžanrovi hip-hopa. Kao što su pop rock i punk podžanrovi rocka.
Jel stvarno ne vidiš gdje fulaš u poređenju? Bilo bi isto da kažeš da punk rock nije rock. Što naravno nema nikakvog smisla. Kao što nema ni za trap i hip-hop.
Trap i boom bap nisu isto, potpuno drugačiji pristupi, ali su i dalje podžanrovi hip-hopa. Kao što su pop rock i punk podžanrovi rocka.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 29 apr 2020, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Cobya znaju do Slovenije a radio sa Rick Rossom i French Montanom
smeće od producenta 

Jedini si preko 40 pa je OK.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da je žensko....ASD je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:56Ja mislim da ti ne bi odbio tu trandžu.Heller je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:16Nismo, pričali smo o tome je li Čobiju i Trandži mjesto na festivalu urbane muzike. Produkcija je jedno, na festival ide kao izvođač, i tamo nije mjesto smeću.Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 12:03Pokusavam zamislit mentalni sklop odrasle osobe koja bi te bila u stanju fizikcki napast jer si mu rekao da je Coby hip hop. Mi sve vrijeme pricamo jedno, a to je da je Coby vrhunski producent. Nit ga je ko spomenuo kao hip hop, nit kao repera nit koji ku.rac.
Mislim da ovo trebate riješiti kao Euronymous i Varg .
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.