Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BenjooJutub
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la BenjooJutub » 28 apr 2020, 15:24

harixs je napisao/la:
28 apr 2020, 15:13
Zmaj88 je napisao/la:
28 apr 2020, 06:51
harixs je napisao/la:
28 apr 2020, 06:42
Ja o Fikretu ti o malinama. Jbga nismo se izgleda sporazumjeli.
Sad jos i dokumtarac o ovoj legendi...nema sta, velicina bosanskog sporta,

Nakon smaranja sa ovim nebitnim i sarajevkim smekerom, fino bi bilo vidjeti neki dobar intervju sa istinskim legendama, recimo Rahimom, Barbom, Misketom..ili sa Hasanom, koji bi to gust bio. Nesto onako kao sto je Baho sa Bolom odradio ali...
Fala drug, nisam upratio Misketa. Mislio sam na Hasana u vezi gusta hehe
Ipak Baho to radi dosta bolje ili recimo kad bi to odradio Edin Avdic sa Hasanom, Rahimicem, Barbom..puste zelje.
Kakav bolan Baho, pa kroz intervjue se može primjetiti kakav je zapravo lik Sabahudin Topalbecirevic, dupelizac, uvlakuša, ekskluziva pa makar i ne provjerena informacija bila.

Ne sluša sagovornika, pita iste stvari vise puta, Bolić mu je spustio kad ga je nešto pitao, kaže mu Bola pa to sam ti već odgovorio 😂

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 28 apr 2020, 16:17

BenjooJutub je napisao/la:
28 apr 2020, 15:24
harixs je napisao/la:
28 apr 2020, 15:13
Zmaj88 je napisao/la:
28 apr 2020, 06:51

Fala drug, nisam upratio Misketa. Mislio sam na Hasana u vezi gusta hehe
Ipak Baho to radi dosta bolje ili recimo kad bi to odradio Edin Avdic sa Hasanom, Rahimicem, Barbom..puste zelje.
Kakav bolan Baho, pa kroz intervjue se može primjetiti kakav je zapravo lik Sabahudin Topalbecirevic, dupelizac, uvlakuša, ekskluziva pa makar i ne provjerena informacija bila.

Ne sluša sagovornika, pita iste stvari vise puta, Bolić mu je spustio kad ga je nešto pitao, kaže mu Bola pa to sam ti već odgovorio 😂
Kao sportski radnik mislim da ima dovoljno godina i iskustva sto se tice tog posla, a ne poznajem ga toliko da bi mu mogao stavljati takve pridjeve. Svi oni vole eskluzive..

Kako god, za ove sto rade podcaste je Milojko Pantic. Mada i oni su tek poceli, mozda to bude bolje za 10tak 15 god.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 28 apr 2020, 17:17

Ghuraba je napisao/la:
28 apr 2020, 12:07
Da nije rekao da je vjernik i da posti ramazan, ovi islamofobi bi ga hvalili ovdje. Medjutim, kako to da progutaju... :hmmmmm:

Jedan Sasa ga s nekom dozom ushicenje pita kako mu je postiti mjesec ramazan, ali ga zato Bosnjo Ahmed, Amar, Hamza i ostali zbog toga prekrizise za sva vremena.
Saša je iz bošnjačke porodice samo što je u Hercegovini tih godina kod Bošnjaka bilo popularno da se sinovima daju imena kao Saša, Goran, Zdravko...Postom može biti opterećen samo onaj koji ga spominje i piše o njemu na temi.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 28 apr 2020, 17:56

Mokes je napisao/la:
28 apr 2020, 13:16
Ghuraba je napisao/la:
Da nije rekao da je vjernik i da posti ramazan, ovi islamofobi bi ga hvalili ovdje. Medjutim, kako to da progutaju... :hmmmmm:
Koji tačno islamofobi, imenuj ih. :think:

Ili je do mene ili stvarno nema islamofobičnih komentara :think:
Jedan Sasa ga s nekom dozom ushicenje pita kako mu je postiti mjesec ramazan, ali ga zato Bosnjo Ahmed, Amar, Hamza i ostali zbog toga prekrizise za sva vremena.
Sigurno ljudima smeta što posti, pa ga zato tjeraju iz reprezentacije, a ne zbog recimo kriminalnih partija, gdje se u Armeniji pokazao kao ubjeljivo najgori u jednog od najgori utakmica naše reprezentacije u ovoj deceniji.
Znaju oni dobro ko su. Na drugim temama su bez imalo ustrucavanja iznosili svoju netrpeljivost prema svemu sto je islamsko.

Covjek je rekao da je protiv Armenije igrao pod injekcijama. Da li laze ili ne - to se nikad nece saznati. Ja samo mogu reci da je u reprezentaciji podbacio u manje utakmica nego recimo nas najbolji igrac Pjanic.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 apr 2020, 18:02

Ma Pjanić je nebitan igrač, sad bi ga zamijenio za jednog beka njegovog kalibra ili krilnog igrača.

Da smo imali krilnog igraca od 60/70 miliona umjedto Pjanića sigurno bi bili drugi.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 28 apr 2020, 18:22

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
28 apr 2020, 18:02
Ma Pjanić je nebitan igrač, sad bi ga zamijenio za jednog beka njegovog kalibra ili krilnog igrača.

Da smo imali krilnog igraca od 60/70 miliona umjedto Pjanića sigurno bi bili drugi.
Poenta je da necemo razapinjati covjeka zbog nekoliko losih partija. On jeste bio kriminalan i u utakmici protiv Armenije, a i u nekim drugim prije toga. Kao malo ko je izvlacio zivce svima nama, ali to su radili i svi drugi. Ja npr. trenutno pamtim vise uzasnih nego dobrih partija i kad je u pitanju nas kapiten, pa hocemo li i njega sad popljuvati?!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 28 apr 2020, 19:11

Ghuraba je napisao/la:
28 apr 2020, 18:22
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
28 apr 2020, 18:02

Poenta je da necemo razapinjati covjeka zbog nekoliko losih partija. On jeste bio kriminalan i u utakmici protiv Armenije, a i u nekim drugim prije toga. Kao malo ko je izvlacio zivce svima nama, ali to su radili i svi drugi. Ja npr. trenutno pamtim vise uzasnih nego dobrih partija i kad je u pitanju nas kapiten, pa hocemo li i njega sad popljuvati?!
Poredis zabe i babe. Decko je prosjecan spori bek koji je napravio nesto malo karijere i tu se sva prica zavrsava. U reprezentaciji bi ga prije poredio sa Avdijom. Imao je i on poneku dobru partiju, go na svjetskom...

Poceli smo porediti najveceg sina bosanskog sa Zukanovicem :damn:

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 28 apr 2020, 19:24

Ghuraba je napisao/la:

Saša je Bošnjak :rol:
Let's talk about SIX baby!

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 28 apr 2020, 21:45

harixs je napisao/la:
28 apr 2020, 19:11

Poredis zabe i babe. Decko je prosjecan spori bek koji je napravio nesto malo karijere i tu se sva prica zavrsava. U reprezentaciji bi ga prije poredio sa Avdijom. Imao je i on poneku dobru partiju, go na svjetskom...

Ja ba, nesto malo karijere je kad pola iste te karijere provedes u trecoj ligi svijeta. Tacno svaki drugi bh stoper kao od sale napravi vise od toga. :yawn:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 apr 2020, 23:57

Zukanovic je jedan od dva igraca BHPL, koji se u ligama 5 uspio zadržati više od pola sezone.
Jedan od 4-5 stopera u istoriji reprezentacije, koji je uspio napraviti karijeru i istim ligama 5.

U reprezentaciji je, kao Salihamidžić, Lulić, Pjanić, Begović, Bičakčić, Višća...imao "tek poneku" dobru partiju.
Uz gore navedene, jedan od krivaca što se nismo plasirali na više velikih takmičenja. :roll:

Šteta što su godinama zauzimali mjesto u reprezentaciji, pa talentovani i uspješni nisu mogli doći do izražaja.
Šteta što europske klubove vode neznalice, amateri i mrzitelji Bosne.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 apr 2020, 03:54

Ghuraba je napisao/la:
28 apr 2020, 21:45
harixs je napisao/la:
28 apr 2020, 19:11

Ja ba, nesto malo karijere je kad pola iste te karijere provedes u trecoj ligi svijeta. Tacno svaki drugi bh stoper kao od sale napravi vise od toga. :yawn:
Proveo je Jajalo i vise od Zuke pa nemeRe pored Sarica.

Ko je sledeci Jahic, Muratovic...To su igraci koji su ostavili nekog traga u reprezentaciji ali su daleko os toga da daju neke eskluzive ili da se prave legende o njima. Ovaj nesretnik bi i dokumentarac snimao.
Jednostavno prolazni igraci kojima je reprezentacija vise pomogla u karijeri nego oni njoj.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 apr 2020, 08:42

Jajalo ne može pored Sarića, zato su nam Armenija i Finska održale fudbalske lekcije. Zato smo primjer u svemu što ne valja, od lige do reprezentacije.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 apr 2020, 09:15

Slozit cemo se da je Saric brzi od Dzadzala i da moze vise trcat. I da je jednom ime Elvis a drugom Mato.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 29 apr 2020, 13:29

DrFilgud je napisao/la:
28 apr 2020, 23:57
Zukanovic je jedan od dva igraca BHPL, koji se u ligama 5 uspio zadržati više od pola sezone.
Jedan od 4-5 stopera u istoriji reprezentacije, koji je uspio napraviti karijeru i istim ligama 5.

U reprezentaciji je, kao Salihamidžić, Lulić, Pjanić, Begović, Bičakčić, Višća...imao "tek poneku" dobru partiju.
Uz gore navedene, jedan od krivaca što se nismo plasirali na više velikih takmičenja. :roll:

Šteta što su godinama zauzimali mjesto u reprezentaciji, pa talentovani i uspješni nisu mogli doći do izražaja.
Potpisujem svaku rijec. Bojim se da je @harixs ovoliko zloban samo zato sto je i sam jedan od onih sto nisu nista uspjeli napraviti sa svojim zivotom.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 29 apr 2020, 15:36

Pokusajte dovesti u podkast gospodina, ljudinu i svjetsku klasu Mirsada Hibica...
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 29 apr 2020, 15:47

Zanimljivi su ovi igrači(koje Filgud)nabroja, koji su imali tek poneku dobru partiju....u suštini nabroja čovjek naše najbitnije igrače.Pa ko li je onda konstantno dobro igrao u repci..evo kontam i nije niko...naše najbolje igre su bile kada bi 3-4 igrača odigrali perfektno i imali svoj dan....jesmo li ikada stajali na terenu da su svi imali dobru tekmu..nismo ..

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 29 apr 2020, 15:52

Zbog utakmice protiv Grčke zaslužuje hvalospjeve tokom cijele karijere. Čim je Bičakčić uletio u tim umjesto njega sve se pocelo raspadat i nastala je patnja u narednim utakmicama.
Zuka štoperčina
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 29 apr 2020, 15:56

Honorar je napisao/la:
29 apr 2020, 13:29
DrFilgud je napisao/la:
28 apr 2020, 23:57

Potpisujem svaku rijec. Bojim se da je @harixs ovoliko zloban samo zato sto je i sam jedan od onih sto nisu nista uspjeli napraviti sa svojim zivotom.
I ja se bojim da cemo pocet praviti dokumentarce o zivotu i djelu velikana fubala poput Zuke, Medunjanina i slicnih...

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 30 jun 2020, 14:34

Od danas je slobodan igrač
- Također, ni za juli i avgust nisu htjeli, kako meni tako i ostalim igračima, plaćati puni, dogovoreni iznos plaće i jednostavno nismo se dogovorili ni za nastavak saradnje do kraja sezone.

Inače, Zukanović je bio pod ugovorom sa Spalom do danas.

- Pošto mi istječe ugovor, nisam ni ja htio da rizikujem i razišli smo se na fin način. Jer, šta da se povrijedim baš tokom jula? Sljedeće sezone bih bio i bez ugovora i bez ičega, odnosno mogućnosti da nađem novi angažma. Onda je bolje ovako.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 30 jun 2020, 15:17

zuka takticar, slusajuci ga nedavno u podcastu i citajuci ovo gore, vidis da je cijelu karijeru nesto mudrovao sa transferima:-)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAZIN, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Proximic i 40 gostiju.