Božo Vrećo i Damir Imamović - nikakav sevdah, čuj miješali sevdah sa hip-hopom

Queen i Pink Floyd - gdje ćeš jarane miješat nake opere u rock
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Siamo da cijeni Juventina? Pretvaras se u leoreya s tim lazimaJarnoTrulli je napisao/la: ↑29 apr 2020, 12:37Jedan sam od rijetkih (Juventina) koje cijeni legenda Siamo. Jos da me leorey nazove jaranom, i da se dobro zapitam kakva sam to ja osoba.![]()
epi je bio moderator, ko je drugi ako si pisao u mnozini?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 12:57Likovi koji su kao moderatori išli okolo i vrijeđali koga su stigli kada nisu imali drugog argumenta, nešto zamjeraju siamu![]()
Perisramdscile je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:01epi je bio moderator, ko je drugi ako si pisao u mnozini?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 12:57Likovi koji su kao moderatori išli okolo i vrijeđali koga su stigli kada nisu imali drugog argumenta, nešto zamjeraju siamu![]()
Ovo o čemu siamo piše, nema veze sa žanrovima. Žanrovski, trap je hip hop, bukvalno i jednostavno jest, i niko ništa po tom pitanju ne može uradit. Može samo bit delusional i lagat samog sebe i na silu uvjeravat druge. O ne, ovo mi se ne sviđa, to sigurno nije dio nečega što ja inače gotivim. O ne, sirnica mi se ne sviđa nema mesa, sirnica nije pita. O ne, Steph Curry i čitava NBA ne igraju odbranu i šicaju trice sa centra, NBA više nije košarka.
Zato što tebe tvoji roditelji nisu naučili kako normalno komunicirati, onda ti nivo kočijaša nije strani. Vjerovatno i kući ovako psuješ i vrijeđaš čim ti neko iznese drugačije mišljenje
Nismo, pričali smo o tome je li Čobiju i Trandži mjesto na festivalu urbane muzike. Produkcija je jedno, na festival ide kao izvođač, i tamo nije mjesto smeću.Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 12:03Pokusavam zamislit mentalni sklop odrasle osobe koja bi te bila u stanju fizikcki napast jer si mu rekao da je Coby hip hop. Mi sve vrijeme pricamo jedno, a to je da je Coby vrhunski producent. Nit ga je ko spomenuo kao hip hop, nit kao repera nit koji ku.rac.
I Senidah je rnb, trap ilitiga turbofolkDonnie Darko je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:12Ovo o čemu siamo piše, nema veze sa žanrovima. Žanrovski, trap je hip hop, bukvalno i jednostavno jest, i niko ništa po tom pitanju ne može uradit. Može samo bit delusional i lagat samog sebe i na silu uvjeravat druge. O ne, ovo mi se ne sviđa, to sigurno nije dio nečega što ja inače gotivim. O ne, sirnica mi se ne sviđa nema mesa, sirnica nije pita. O ne, Steph Curry i čitava NBA ne igraju odbranu i šicaju trice sa centra, NBA više nije košarka.
On priča o tom nekom stanju svjesti, moraš prat zube svakih 7 mjeseci, pušit motani duhan, žvakat otvorenih usta, nosit što treshastiju duksericu i izgledat kao klošar, gledat na teletekstu kako igraju Sasuolo i Lecce, jer brate moj to je pravi fudbal nema do talijana, španci i englezi su to davno prestali igrat, i generalno moraš bit podcjenjen i siromašan, u suprotnom si se prodao, moraš biti alfa i moraš pokazivati stalno svoj neupitni maskulinitet, i tako jbg. Ne može Vojko bit hip hop kad živi život, ubi pare, izgleda čisto i uredno. To nije prihvatljivo.
Ja sam samo za to da stvari treba nazivati pravim imenom. U tvom slucaju je to pic.ka i nesposoban.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:13Zato što tebe tvoji roditelji nisu naučili kako normalno komunicirati, onda ti nivo kočijaša nije strani. Vjerovatno i kući ovako psuješ i vrijeđaš čim ti neko iznese drugačije mišljenje
S tim sam apsolutno saglasan. Ja sam se samo referirao da Coby, kakav god on dziber i seljak bio, jeste vrhunski producent.Heller je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:16Nismo, pričali smo o tome je li Čobiju i Trandži mjesto na festivalu urbane muzike. Produkcija je jedno, na festival ide kao izvođač, i tamo nije mjesto smeću.Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 12:03Pokusavam zamislit mentalni sklop odrasle osobe koja bi te bila u stanju fizikcki napast jer si mu rekao da je Coby hip hop. Mi sve vrijeme pricamo jedno, a to je da je Coby vrhunski producent. Nit ga je ko spomenuo kao hip hop, nit kao repera nit koji ku.rac.
Slobodno mi opsuj nešto, znam da ti je to najdraži nivo komunikacije, tako vjerovatno psuješ svojima po kući, jer bolje nisi naučio.Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:19Ja sam samo za to da stvari treba nazivati pravim imenom. U tvom slucaju je to pic.ka i nesposoban.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:13Zato što tebe tvoji roditelji nisu naučili kako normalno komunicirati, onda ti nivo kočijaša nije strani. Vjerovatno i kući ovako psuješ i vrijeđaš čim ti neko iznese drugačije mišljenje
Sad vec da izvines se.res i pokusavas glumit neku zrtvu. Na forumu nikad nikom nista nisam opsovao nit bih to uradio. Dakle Rio opet si pic.ka.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:21Slobodno mi opsuj nešto, znam da ti je to najdraži nivo komunikacije, tako vjerovatno psuješ svojima po kući, jer bolje nisi naučio.Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:19Ja sam samo za to da stvari treba nazivati pravim imenom. U tvom slucaju je to pic.ka i nesposoban.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 apr 2020, 13:13
Zato što tebe tvoji roditelji nisu naučili kako normalno komunicirati, onda ti nivo kočijaša nije strani. Vjerovatno i kući ovako psuješ i vrijeđaš čim ti neko iznese drugačije mišljenje
Trenutno korisnika/ca: Slobodanpad1945 i 38 gostiju.