Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: Chat
Koolade,Mrakovčić,Motovunski,Rudman ko su ovi i ko ih cijeni ?
Da to je bas isto.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 10:48Pa ako neko slusa Van Goga raspalog mrtvog, slusat ce i Mariju Serifovic lol.
Coby nije ponajbolji producent na balkanu, Coby je najbolji producent na balkanu by far bez ikakve konkurencije
O ukusima se ne raspravlja, ali ono sto sam slusao od Cobya i slicnih mi je presmijesno. Bukvalno neke lozacke pjesme za klince koji se furaju 90e i kriminal. Je l on ono pravio onu "braca moja" ? Mogu misliti kako uz nju adolescenti sa Jackom na stolu dizu ruku i prave pistolj od prstiju
Pa niko nije napisao da su mu tekstovi ista vise od smeca i ciste komercijale. Pricamo o tome kakav je producent. Tu je itekako vrhunski.dscile je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:26Da to je bas isto.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 10:48Pa ako neko slusa Van Goga raspalog mrtvog, slusat ce i Mariju Serifovic lol.
Coby nije ponajbolji producent na balkanu, Coby je najbolji producent na balkanu by far bez ikakve konkurencije
O ukusima se ne raspravlja, ali ono sto sam slusao od Cobya i slicnih mi je presmijesno. Bukvalno neke lozacke pjesme za klince koji se furaju 90e i kriminal. Je l on ono pravio onu "braca moja" ? Mogu misliti kako uz nju adolescenti sa Jackom na stolu dizu ruku i prave pistolj od prstiju
I osvrtao sam se samo na te tekstove.Epidaurus je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:28Pa niko nije napisao da su mu tekstovi ista vise od smeca i ciste komercijale. Pricamo o tome kakav je producent. Tu je itekako vrhunski.dscile je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:26Da to je bas isto.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 10:48Pa ako neko slusa Van Goga raspalog mrtvog, slusat ce i Mariju Serifovic lol.
Dobro je i realno Edo objasnio tu vrstu muzike kad je gostovao na Nedeljom u 2. Ljudi imaju svoju publiku, oni su umjetnici, to se trenutno prodaje i to je to. Ko voli nek izvoli.
Ok,cijenjen je među balkanskom dijasporom hehe Moja greška.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:24Coby nije cijenjen u svjetskim okvirima, ne provaljuj se hahahahahhaha
Mnogi.U čemu je poanta pitanja?
Eto sad sam i sam preslušao ovu Cobyevu pjesmu.Bogami nije čudno uopće što ga "prave" rep glave sprdaju na veliko.
Čuj Coby hip hop

Hip pa hop u rupu.
Smoke trenutno jedna od najjacih faca sceni. Uzivo i bolji nego na yt.
Taj Coby je veci kancer od militanata iz G-Recordza.
Cijenjen u svjetskim okvirima hahaha, to imamo muzicare svjetskog glasa na forumu.
Cijenjen u svjetskim okvirima hahaha, to imamo muzicare svjetskog glasa na forumu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Koolade je davno ispo iz fore,najveći uspijeh i dalje sa bolesnom bracom
SiamoNoi je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:37Mnogi.U čemu je poanta pitanja?
Eto sad sam i sam preslušao ovu Cobyevu pjesmu.Bogami nije čudno uopće što ga "prave" rep glave sprdaju na veliko.
Čuj Coby hip hopCOBY HIP HOP
Pazi sad,ide stih "za pare pevam..." Pa i čuje se.Hip hop
Kao prvo i osnovno mislim da imamo problem ovdje što se očito ne zna što je hip hop.To nije niti trap niti nisu ova Cobyeva čudesa.
Hip pa hop u rupu.

Aj nam objasni šta je to hip hop dragi učitelju. Evo pišem teze.
-trap nije hip hop
-coby nije hip hop COBY NIJE HIP HOP
-smoke mardeljano je najjači
Poanta je da su headlineri strani rock bendovi uglavnom, tako da nema logike da Senidah i Coby budu na INmusicu.
Let's talk about SIX baby!
Smoke mardeljano hahahahaha
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
hahahahahaha smoke autista hahahahah OVO JE REP OVAKO SE REPUJE PRAVI REP REPCUGA PRAVA, neorginalne pjesme, albumi, sve zivo.
Jos je pickica na sve to, snima neke dissove jer mu je Reksona rek'o da mu stihovi ne valjaju hahahahah grom te ****
Jos je pickica na sve to, snima neke dissove jer mu je Reksona rek'o da mu stihovi ne valjaju hahahahah grom te ****
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Purger nije tacan 100%
veze ti nemašMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:48hahahahahaha smoke autista hahahahah OVO JE REP OVAKO SE REPUJE PRAVI REP REPCUGA PRAVA, neorginalne pjesme, albumi, sve zivo.
tz tz tz tz tz tz
Ma da ne ulazis u necije ukuse, vidis mu po pisanju da je vjerovatno srednja skola, tako da to dosta objasnjavaslusalica je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:54veze ti nemašMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:48hahahahahaha smoke autista hahahahah OVO JE REP OVAKO SE REPUJE PRAVI REP REPCUGA PRAVA, neorginalne pjesme, albumi, sve zivo.
Tako je.Neka si pohvatao.Ni Vojko kojeg se spomenulo nije hip hop više ima vec koju godinu.Čovjek je otisao u skroz drugom smjeru sa solo projektom.Zato su se uostalom i razišli Dječaci jer je on htio uzet paricu.I neka je,šta ima veze.Al to što trenutno radi nije hip hop.Dok recimo Ivo Sivo nije taj tip:
Nemoj u javnosti ovakve provale bacat da je Coby hip hop,smijat će ti se ljudi.A mogao bi i batina pobrat ako se nađeš među hard core hip hop ekipom.
Ima itekako logike.Kad bi ta muzika ikakvu vrijednost imala.Omjerih domacih i stranih izvođača je nekih 40-60 odokativno svake godine.15 domacih izvođača po festivalu.
A to dvoje nisu takozvana urbana muzika koja se pojavljuje na festivalima kao što je INmusic ili Zagreb Beer Fest i slični.Kao što se taj Mostar Summer Fest predstavljao prije nego nisu zastranili.I zato onaj lik sa videa ima itekakvo pravo u svemu što priča.Na stranu način kako o tome priča.
Do neke 25 godine najkasnije ljudi prerastu ovakvu muziku kao što rade Coby i kompanija.Čisto sumnjam da je ovih par likova ovdje što su komentirali iznad 25.Ok,da,mozemo onda reci da je Coby vrhunski producent za svoju ciljanu publiku.Tinejdzere i mlađe punoljetnike.
Pokusavam zamislit mentalni sklop odrasle osobe koja bi te bila u stanju fizikcki napast jer si mu rekao da je Coby hip hop. Mi sve vrijeme pricamo jedno, a to je da je Coby vrhunski producent. Nit ga je ko spomenuo kao hip hop, nit kao repera nit koji ku.rac.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Dobar Ivo, super pjesma.

Ne nego je vas momci pojelo vrijeme. Il imate 3 zuba i vrhunac večeri vam je jeftino pivo u parku i pričanje kako država duradi nešto, kakav raspali Smokedscile je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:55Ma da ne ulazis u necije ukuse, vidis mu po pisanju da je vjerovatno srednja skola, tako da to dosta objasnjavaslusalica je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:54veze ti nemašMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑29 apr 2020, 11:48hahahahahaha smoke autista hahahahah OVO JE REP OVAKO SE REPUJE PRAVI REP REPCUGA PRAVA, neorginalne pjesme, albumi, sve zivo.

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Pišem Coby live u yout.Nema gotovo ništa.Piši Smoke Mardeljano live.
Stanje na terenu > > > Frizirani yout. klikovi
Uvijek bilo.
Podsjeća me cijela priča na neke rock/metal bendove koji imaju silne milijune po yout.,a uživo tri nastupa u godini ne održe.
Ako se najbolji računa prema tome koliko tko yout. klikova ima onda dobro,Coby i Bassivity su najbolji
Stanje na terenu > > > Frizirani yout. klikovi
Uvijek bilo.
Podsjeća me cijela priča na neke rock/metal bendove koji imaju silne milijune po yout.,a uživo tri nastupa u godini ne održe.
Ako se najbolji računa prema tome koliko tko yout. klikova ima onda dobro,Coby i Bassivity su najbolji

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 29 apr 2020, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 3 gosta.