FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakve slobodnjake je imo Sasivarevicado-hz je napisao/la: ↑29 apr 2020, 00:53
Edin Saranovic&Fuad Sasivarevic
, dva velika pitara, dva covjeka koji vole klub kao i svako od nas. Fuadov rahmetli otac je bio u klubu nasem i radio. Nazalost rano je preslio na onaj svijet pa je to uticalo i na Fuada da zbog toga prekine karijeru. Mogao nam je donijeti jos radosti. Igrao je i onu cuvenu utakmicu protiv Parme u ratu.
Edin je posebna prica i bolesnik kluba. Ispricat cu jednu anegdotu o njemu. Kada je potpisao za Olimpik i dosao na prvi trening, dosao je u trenerci FK Sarajevo. Tada neko iz Olimpika onaj Brko ili Kolar mu prilaze i govore da ne moze da trenira u toj opremi i da skine.
Edin tada odgovara: Volim ovaj klub najvise na svijetu, sve mi je dao i napravio od mene igraca...ne pada mi na pamet da skinem.
![]()
![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nadam se da je ovo samo šala za Anasa Sharbinija jer lik je napredovao do 4.HNL lige u kojoj moze svaki forumas da igra.
Za njega je nas Merso Van Basten...pa taj nema mjesta u Olimpiku
Za njega je nas Merso Van Basten...pa taj nema mjesta u Olimpiku

Hahah njega se ni mati ne sjeca 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ado nemoj biti tako negativan.. Jedne pripreme i momčina će biti najbolje pojačanje u ovoj ligi ikad. Živi bili pa videli što kaže Željko..

Majstor, valjda ga pusti NK Grobničan, biće ebeni pregovori.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Imao sam priliku malo pobliže upoznati Šaranovića. I kao što reče brat iznad, taj čovjek živi Sarajevo.
Veći je bolesnik od mnogih što se po medijima predstavljaju kao legende kluba. Samo sto on vodi miran porodični život i ne eksponira se po društvenim mrežama kao pojedini a u 85% ih gleda korist samo.
Ustati pa reći Šaranović Edin
Veći je bolesnik od mnogih što se po medijima predstavljaju kao legende kluba. Samo sto on vodi miran porodični život i ne eksponira se po društvenim mrežama kao pojedini a u 85% ih gleda korist samo.
Ustati pa reći Šaranović Edin

-
- Kontakt:
Čovjek ima 33 godine, a zadnju ozbiljnu, seniorsku utakmicu, odigrao je 13. decembra 2015 god. (Rijeka - Slaven).Kakav crni Šarbini.AlfredNobel je napisao/la: ↑29 apr 2020, 02:20Ado nemoj biti tako negativan.. Jedne pripreme i momčina će biti najbolje pojačanje u ovoj ligi ikad. Živi bili pa videli što kaže Željko..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koliko ste operisani od najofirnijeg mogućeg sarkazma, ne treba čovjek ni pokušavati.
-
- Kontakt:
Matka i Saida i top ekipaHistoricar je napisao/la: ↑29 apr 2020, 03:57Čovjek ima 33 godine, a zadnju ozbiljnu, seniorsku utakmicu, odigrao je 13. decembra 2015 god . (Rijeka - Slaven).Kakav crni Šarbini.AlfredNobel je napisao/la: ↑29 apr 2020, 02:20Ado nemoj biti tako negativan.. Jedne pripreme i momčina će biti najbolje pojačanje u ovoj ligi ikad. Živi bili pa videli što kaže Željko..

@Nobel da si stavio Ordagića možda bi bilo jasnije. 

- AlfredNobel
- Kontakt:
To je najprimitivniji oblik sarkazma, ako se i može nazvati tako. Za Ordagića bi skontalo i maksumče iz jaslica.

-
- Kontakt:
Kakav je onaj Štiglić sa charity fielda. Treba njima dati 10 vreca brasna i dovesti ga za rezerve
Merhaba DonaldeAlfredNobel je napisao/la: ↑29 apr 2020, 04:00Koliko ste operisani od najofirnijeg mogućeg sarkazma, ne treba čovjek ni pokušavati.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo danas najveci skok zarazenih i BiH. Opustila se stoka. Taman kad je krenulo popustanje mjera i koraci ka povratku lige. Nadam se da ce se nastaviti ili da ce nas proglasiti prvacima 

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Mogu samo prekinut takmičenje da niko ne bude prvak, tako da apsolutno treba težit tome da se nastavi.
nek djeca igraju a one starije cuvati od zarazeSamozdravlje je napisao/la: ↑28 apr 2020, 16:39- Dobar post , ma sta dobar odlican . Najbolji post od pojave mrcine Covida 20 . Ne iznenadjuje ovako dobar post , kad dolazi od drugog najinformisanijeg forumasa na ovom forumu . @fera jesi li izasao iz samoizolacije ?

izasao u ponedeljak pobjegao od žene malo hahaha
You are someone else I am still right here
Ma znam, imamo puno dusmana sto bi volili da se sezona ponisti. Mada opet, nekako nam je liga najcistija. Odigrana 22 kola svako sa svakim igrao. Mada ima tu i politike, sujete, dusmanluka svega. Nadati se da se nastavlja i da meljemo tekmu po tekmu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baš je ono jedno sa drugim povezano.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, sekac, tuitamo i 42 gosta.