FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bitno je da su nasi tu i da se vrijedno radi vec duze vremena. Sve ostalo nije u nasoj moci. Ako se nastavi spremni smo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma jok,nismo ni licencu dobili

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ma ne to nego i Zrinjski je za nastavak i jos par ekipa ...nije Borac,Sarajevo ,Celik i Zvijezda....to su ovi sto mastaju da se prekine i da ostane sve isto

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Slučajno sam načuo danas kako gospoda iz saveza vrše primopredaju vlasti. Gospodin Zeljković će pomoći FK Sarajevo da titulu osvoji ove sezone, van zelenog terena, a gospoda u savezu bliska FK Sarajevo će pomoći FK Borac da bude prvak iduće sezone.
U sve su uključene i stranke na vlasti. Iza FK Sarajevo stoji stranka SDA, dok je sponzor FK Borac gospodin Dodik i SNSD.
Jadno i žalosno.
U sve su uključene i stranke na vlasti. Iza FK Sarajevo stoji stranka SDA, dok je sponzor FK Borac gospodin Dodik i SNSD.
Jadno i žalosno.

Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Ne mozes ti djipketu sa bara objasnit da ne moze pisat ovdje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Irfoni, predugo iftaris pa kasno reagujes 
OsTaVkA!!!!!

OsTaVkA!!!!!
Moro sam hurmasicu spustit da reagujem

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
jok ...titula divovima
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Meni vise nista nije jasno. Sta sada kao psg i ajax nece u ligu prvaka jer je otkazano prvenstvo?
S druge strane, dodin isprdak navalio da se prekine liga, a bojac 4. na tabeli? 4. U evropu ide samo ako je osvajac kupa jedna od prve 3 ekipe na tabeli, je li tako??
Moze li mi neko pojasniti, hvala...
S druge strane, dodin isprdak navalio da se prekine liga, a bojac 4. na tabeli? 4. U evropu ide samo ako je osvajac kupa jedna od prve 3 ekipe na tabeli, je li tako??
Moze li mi neko pojasniti, hvala...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja mislim da ce ti ici nabrojani prvo jer imaju neku ulogu u Evropi, a drugo Vlada im ne da. Nisu oni ko oni iz Belgije svojom voljom rekli da nece.
A ovo za Borac isao bi jer bi se racunalo ko da je neko ko je vec na vrhu uzeo Kup pa ide 4., a ne kao da Kup ne postoji. Svakako bi isao 4. samo ne bi u slucaju da Siroki osvoji. Tom odlukom bi i Siroki bio najvise zakinut jer su dosli do polufinala i tu im je jedina sansa da probaju.
A ovo za Borac isao bi jer bi se racunalo ko da je neko ko je vec na vrhu uzeo Kup pa ide 4., a ne kao da Kup ne postoji. Svakako bi isao 4. samo ne bi u slucaju da Siroki osvoji. Tom odlukom bi i Siroki bio najvise zakinut jer su dosli do polufinala i tu im je jedina sansa da probaju.
Ne mozete pogoditi kad prvenstvo pocinje, a ne da znate ko se s kim dogovara za sta. Sigurno ste prisluskivali preko video call sta dogovaraju kinezi i banja luka.
Stvarno ova pauza ubi zbog ovih budalstina..
Stvarno ova pauza ubi zbog ovih budalstina..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Meni je nepojmljivo da krecemo recimo iza spanaca i talijana, zemlje koje je navodni virus bacio na koljena.
Ukinut policijski, obrti i radnje treba da se otvore svakog momenta. Na planinama oko sarajeva hiljade i hiljade porodica setaju, a kao problem su 22 igraca na terenu, 2 strucna staba i redari. Smijesno..
Ukinut policijski, obrti i radnje treba da se otvore svakog momenta. Na planinama oko sarajeva hiljade i hiljade porodica setaju, a kao problem su 22 igraca na terenu, 2 strucna staba i redari. Smijesno..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma ovdje je veci problem jer liga se sastoji iz klubova koji se nalaze u dva entiteta. Npr. ovdje u FBiH mogu reci da svi klubovi na njihovoj teritoriji mogu trenirati normalno, a u RS da kazu kako to jos nije moguce znaci odmah nema nista od toga. Da su jednake mjere i da jednako traju na nivou drzave sve bi bilo lakse.
Današnji Vicin intervju:Plavac87 je napisao/la: ↑28 apr 2020, 20:21Slučajno sam načuo danas kako gospoda iz saveza vrše primopredaju vlasti. Gospodin Zeljković će pomoći FK Sarajevo da titulu osvoji ove sezone, van zelenog terena, a gospoda u savezu bliska FK Sarajevo će pomoći FK Borac da bude prvak iduće sezone.
Jadno i žalosno.![]()
Vico Zeljković o nastavku Premijer lige BiH: Sezona će se teško nastaviti, ligu treba zaključiti prema sadašnjem stanju na tabeli
Nastavak elitnih takmičenja na tlu BiH i dalje je “u magli”, što je u izjavi za portal Mondo potvrdio i predsjednik Borca i član Izvršnog odbora FS BiH Vico Zeljković.
“Nisu doneseni nikakvi konkretni zaključci, iako Fudbalski savez ima dobre namjere da se sezona završi na terenu, kako je i planirano. Međutim, ja, iskreno, nisam optimista”, rekao je Zeljković, a potom i obrazložio svoj stav:
“Prvi razlog zbog kojeg je nemoguće praviti konkretne planove je činjenica da je kod na snazi još uvijek vanredno stanje. Ako ne može da se igra u Banjoj Luci, ne može ni u Sarajevu, Zenici… Kao drugo, održani su određeni neformalni sastanci u Ministarstvu sporta i prognoze za početak treniranja nisu baš najoptimističnije. Postoje neki nagovještaji da bi sa treninzima u manjim grupama moglo da se počne u drugoj polovini maja, dok određene prognoze za početak utakmica navode i početak sedmog mjeseca, što je svakako prekasno da bismo razmišljali o nastavku ove sezone”, poručio je Zeljković za Mondo, te dodao da igrači širom BiH jesu radili i trenirali individualno sve vrijeme, ali da to ne umanjuje kompleksnost situacije.
Europska fudbalska federacija označila je 25. maj kao datum do kojeg fudbalski savezi na tlu Evrope moraju da iznesu prijedloge o načinu završetka sezone na terenu.
Međutim, pojedini savezi, poput holandskog ili francuskog, već su sezonu proglasili završenom, što bi u određenoj mjeri moglo da olakša donošenje odluke vodećim ljudima bh. fudbala.
“Iskreno, mislim da će se i ovdje sezona teško nastaviti i da ligu treba zaključiti prema sadašnjem stanju na tabeli. Holandija i Francuska su odluku donijele nakon što su saslušali stavove državnog vrha, pa tako ni mi ne možemo da radimo ništa sami, na svoju ruku. Dobra stvar je što savezi koji se odluče na ovaj korak neće na kraju snositi posljedice Europske fudbalske federacije, pa nam je utoliko lakše. Ukoliko vlast procijeni da ne postoje uslovi, moraćemo tome da se povinujemo. Nada postoji do posljednjeg trenutka, ali iskreno, ne vjerujem u nastavak šampionata”, jasan je prvi čovjek banjalučkog premijerligaša, te naglašava da bi se utakmice, ako dođe do nastavka, igrale pred praznim tribinama, što, opet, za sobom povlači dosta pitanja oko kojih treba da se razgovara.
- MocMahale444
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jest Vico nam je kriv sto nismo pobjedili Veleza poslije derbija i onakve atmosfere. Sad bi bili prvi i pucao bi nam qrac sta odluce Vico i ostala banda. Ovako moli Boga da Uefa reaguje i da se nastavi prvenstvo.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Pustite se vica i nasjedanje na priče s portala. Svima u savezu je u interesu da se igra liga, u suprotnom nece biti pomoci iz uefe. Koga briga za vicu, misimovica, malejzica i bilo koga drugog.
Licni stav vice je takav, sto ne znaci da treba izmisljati odmah teorije zavjere pogotovo jer nema osnova. Kakva glupost oni ce njima pomoci iduce sezone da budu prvaci. Ko jos vjeruje u ove budalastine?
Licni stav vice je takav, sto ne znaci da treba izmisljati odmah teorije zavjere pogotovo jer nema osnova. Kakva glupost oni ce njima pomoci iduce sezone da budu prvaci. Ko jos vjeruje u ove budalastine?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
StrikeWarzone je napisao/la: ↑29 apr 2020, 00:57Jest Vico nam je kriv sto nismo pobjedili Veleza poslije derbija i onakve atmosfere. Sad bi bili prvi i pucao bi nam qrac sta odluce Vico i ostala banda. Ovako moli Boga da Uefa reaguje i da se nastavi prvenstvo.
Gospodine, vaš argument, ako ga tako uopšte možemo nazvati, odista nije stav svih navijača i ljubitelja fudbala. Da li je FK Željezničar na tabeli prvi, drugi, peti, posljednji, ne mijenja činjenicu da postoje osobe i klubovi koje pokušavaju da se okoriste krizom u kojoj se nalazimo.
Ja razumijem poentu vašeg razmišljanja ali isto tako odgovorno tvrdim da odista ne bih bio pristalica da se našem Želji dodijeli titula, da smo kojim slučajem trenutno prvoplasirani. To bi se kosilo sa svim moralnim i društvenim vrijednostima mene kao osobe, svemu onome u što vjerujem, tradicijom i istorijom kluba za koji navijam. Mi smo oduvijek bili Ti koji su se borili upravo protiv ovakvog sistema i režima, a ne oni koji su mu se priklanjali ili se koristili njim.
Svako dobro gospodine.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Levin i 65 gostiju.