Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- mexy_whites
- Kontakt:
Re: Leeds United Football Club
READING 0, UNITED 0
Reading: Federici, Griffin, Khizanishvili, Pearce, Harte, McAnuff, Leigertwood (Antonio 76), Karacan (Tabb 60), Hunt, Long, Church (Kebe 60). Subs: Tabb, Armstrong, Robson-Kanu, Cummings, McCarthy.
United: Schmeichel, Connolly, Bruce, O'Brien, McCartney, Johnson, Kilkenny, Howson, Snodgrass (Sam 88), Becchio (McCormack 75), Gradel (Paynter 75). Subs: Higgs, Faye, Collins, Hughes.
Referee: F Graham
Booked: Griffin, Karacan, Hunt (Reading), Gradel, Connolly, Johnson (Leeds)
Att: 23677 4213 (Leeds)
Prosli smo jos jedno tesko gostovanje. Utakmica nije bila dobra, malo pokusaja sa obje strane i na kraju realnih 0-0. Imao je Reading u posljednjih 15 minuta nekoliko sansi ali uspjeli smo se odbraniti i tek drugi put u sezoni ne primiti gol u ligaskoj utakmici. Sljedecu tekmu igramo kuci protiv c.Palacea, a to je sigurno utakmica gdje se mozemo vratiti na pobjednicki put.
Reading: Federici, Griffin, Khizanishvili, Pearce, Harte, McAnuff, Leigertwood (Antonio 76), Karacan (Tabb 60), Hunt, Long, Church (Kebe 60). Subs: Tabb, Armstrong, Robson-Kanu, Cummings, McCarthy.
United: Schmeichel, Connolly, Bruce, O'Brien, McCartney, Johnson, Kilkenny, Howson, Snodgrass (Sam 88), Becchio (McCormack 75), Gradel (Paynter 75). Subs: Higgs, Faye, Collins, Hughes.
Referee: F Graham
Booked: Griffin, Karacan, Hunt (Reading), Gradel, Connolly, Johnson (Leeds)
Att: 23677 4213 (Leeds)
Prosli smo jos jedno tesko gostovanje. Utakmica nije bila dobra, malo pokusaja sa obje strane i na kraju realnih 0-0. Imao je Reading u posljednjih 15 minuta nekoliko sansi ali uspjeli smo se odbraniti i tek drugi put u sezoni ne primiti gol u ligaskoj utakmici. Sljedecu tekmu igramo kuci protiv c.Palacea, a to je sigurno utakmica gdje se mozemo vratiti na pobjednicki put.
Side before self
Ocekivao sam malo bolju tekmu ovde sa vise golova,nisam gledao ali po rezultatu ne verujem da je bila onakva kakvu sam ocekivao.Cestitke Leedsu na bodu,ipak iako Reading nije ni sena onoga Readinga iz nekih proslih sezona bod sa strane u ovakvoj ligi je poprilican rezultat i kao i Millwall raduje sto se tako skupljaju bodovi za miran nastavak prvenstva u sredini tabele.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- mexy_whites
- Kontakt:
FA CUP: Arsenal - Leeds
[youtube][/youtube]
Ponovilo se

Iskreno mislim da tesko mozemo nesto uciniti na ovom gostovanju. Drago mi je da smo opet dobili vrhunski tim, imacemo kao i prosle godine na Old Trashfordu 9000+ navijaca, bice to sjajno iskustvo za nase igrace ali tu se zaustavljam. Arsenal ce vjerovatno igrati kombinovano ili sa djecom ali i u tom slucaju su jaci od nas. Stvarno tesko da ce se ponoviti neka senzacija kao protiv Scuma pa i Tottenhama prosle godine. Prije svega se nadam da cemo se hrabro suprotstaviti i ne dozvoliti da nas ponize. Finansijski cemo biti dobri, pogotovo ako prenos bude na Tv a lako bi mogao biti. Opet se nadam jer nikad se ne zna sta ce biti. Mozda se ponovi 72. godina kad smo ih dobili u finalu.
[youtube][/youtube]
Ponovilo se

Iskreno mislim da tesko mozemo nesto uciniti na ovom gostovanju. Drago mi je da smo opet dobili vrhunski tim, imacemo kao i prosle godine na Old Trashfordu 9000+ navijaca, bice to sjajno iskustvo za nase igrace ali tu se zaustavljam. Arsenal ce vjerovatno igrati kombinovano ili sa djecom ali i u tom slucaju su jaci od nas. Stvarno tesko da ce se ponoviti neka senzacija kao protiv Scuma pa i Tottenhama prosle godine. Prije svega se nadam da cemo se hrabro suprotstaviti i ne dozvoliti da nas ponize. Finansijski cemo biti dobri, pogotovo ako prenos bude na Tv a lako bi mogao biti. Opet se nadam jer nikad se ne zna sta ce biti. Mozda se ponovi 72. godina kad smo ih dobili u finalu.

Side before self
Iskreno, poslije Arsenala jedan od dražih klubova, klub kojeg sam pratio sve ove godine, zanimalo me gdje su šta su, jesul' finacijski sjeli, bar malo itd itd. Drago mi je što Arsenal igra protiv vas, i nadam se da će bit dobra utakmica sa dosta, dosta golova, u šta ne sumnjam

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma biće jedno 5:0 za Arsenal ... Mislim da Leeds nema šanse iako ih, naravno, gotivim više od Arsenala.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- mexy_whites
- Kontakt:
koji si ti kretenL'Avvocato je napisao/la:Ma biće jedno 5:0 za Arsenal ... Mislim da Leeds nema šanse iako ih, naravno, gotivim više od Arsenala.

Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahahaha al' de da budemo realni ... ne gine vam petardamexy_whites je napisao/la:koji si ti kretenL'Avvocato je napisao/la:Ma biće jedno 5:0 za Arsenal ... Mislim da Leeds nema šanse iako ih, naravno, gotivim više od Arsenala.![]()
![]()
zato ti juve vise nece nikad osvojit serie a
![]()

★★★
Nemora značit, evo večeras u Carling Cup-u, igrali su protiv Wigana momci koji su tek se vratili s povreda i oni koji malo duže griju klupu, tako če vjerovatno bit i sa Leeds-om
A pošto je poznato da Leeds nema nešto čvrstu odbranu i da igraju napadački fudbal ( tako sam ja protumačio nakon nekih rezultata ) onda može bit i luđih rezultata na ovoj utakmici 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma zajebavam ja njega malo ba pošto se znamo 

★★★
Skontao sam toL'Avvocato je napisao/la:Ma zajebavam ja njega malo ba pošto se znamo

- mexy_whites
- Kontakt:
Ma pusti ga, brat mi a glup lik ko zmija xD nidje veze xD xD xDGunnerS je napisao/la:Skontao sam toL'Avvocato je napisao/la:Ma zajebavam ja njega malo ba pošto se znamo![]()
![]()
Side before self
- L'Avvocato
- Kontakt:
Idi ba glupane 

★★★
ima li ko na ovom forumu neki sal od leeds-a ili zna mogucnost kako bi mogao doci do njega nek se javi
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=6&t=1992mineee je napisao/la:ima li ko na ovom forumu neki sal od leeds-a ili zna mogucnost kako bi mogao doci do njega nek se javi
Ovaj kuga1234, ima bruku salova, blizu stotinu, njegov msn je kugajelud, pa dodaj, ja mislim da ima od Leedsa.
Big club, great history, Nottm Forest.
- mexy_whites
- Kontakt:
Leeds United - Crystal Palace 04.12.2010., 16:00 Elland Road
Nova ligaska utakmica Leedsa nakon velikog razocarenja neizbora Engleske za domacinstvo SP cemu se nadao Bates jer bi Leedosv stadion bio dograđen na 50 000 mjesta. Igramo protiv Kristalne palače koja igra odlicno u posljednje vrijeme, mada se i dalje nalaze u zoni za ispadanje. Dobili su 3 od posljednja 4 meca tako da ce sigurno biti tesko na Ellandu za domacina. Imaju spremnu ekipu koja je dobila Doncastera prosle sedmice na Selhurstu, dok ce u Leedsu jedino izostati Paul Connolly zbog suspenzije. Stadion je bio zaleđen ali su Grayson i ostali sigurni da ce se utakmica odigrati. Nadam se da cemo doci do pobjede i vratiti se u play off pozicije.
Nova ligaska utakmica Leedsa nakon velikog razocarenja neizbora Engleske za domacinstvo SP cemu se nadao Bates jer bi Leedosv stadion bio dograđen na 50 000 mjesta. Igramo protiv Kristalne palače koja igra odlicno u posljednje vrijeme, mada se i dalje nalaze u zoni za ispadanje. Dobili su 3 od posljednja 4 meca tako da ce sigurno biti tesko na Ellandu za domacina. Imaju spremnu ekipu koja je dobila Doncastera prosle sedmice na Selhurstu, dok ce u Leedsu jedino izostati Paul Connolly zbog suspenzije. Stadion je bio zaleđen ali su Grayson i ostali sigurni da ce se utakmica odigrati. Nadam se da cemo doci do pobjede i vratiti se u play off pozicije.
Side before self
izvukosmo se na kraju nek smo dobili sad se lakse dise usput uvali ga backford celziju
- mexy_whites
- Kontakt:
UNITED 2 (Becchio 81, 83), CRYSTAL PALACE 1 (Danns 44)
United: Schmeichel, Hughes (Paynter 77), Bruce, O'Brien, McCartney, Kilkenny, Johnson (Sam 55), Snodgrass, Howson, Gradel (McCormack 55), Becchio. Subs: Higgs, Collins, Faye, Somma.
Palace: Speroni, Gardner, Wright, Davis, Clyne, Ambrose, Danns, N'Diaye (Zaha 87), Vaughan, Djilali (O'Keefe 55), Counago Subs: Price, Barrett, Cadogan, Doorman, Obika.
Referee: A Haines
Booked: Snodgrass, Gradel, Johnson, Becchio (United), Wright, O'Keefe (Palace)
Att: 25,476
United ponovo preokrenuo! Odlicna utakmica na Elland Roadu i zasluzena pobjeda. I prvom poluvremenu smo imali dobrih sansi ali Palace je ipak dosao prvi do gola preko Dannsa. No opet je Superman Becchio preokrenuo sve u nasu korist i ponovo nas vratio u Play off zonu. Sljedeca tekma je protiv Burnleya u gostima a zatim igramo sa QPR koji je fenomenalan i koji nema ni jedan poraz u ligi.
United: Schmeichel, Hughes (Paynter 77), Bruce, O'Brien, McCartney, Kilkenny, Johnson (Sam 55), Snodgrass, Howson, Gradel (McCormack 55), Becchio. Subs: Higgs, Collins, Faye, Somma.
Palace: Speroni, Gardner, Wright, Davis, Clyne, Ambrose, Danns, N'Diaye (Zaha 87), Vaughan, Djilali (O'Keefe 55), Counago Subs: Price, Barrett, Cadogan, Doorman, Obika.
Referee: A Haines
Booked: Snodgrass, Gradel, Johnson, Becchio (United), Wright, O'Keefe (Palace)
Att: 25,476
United ponovo preokrenuo! Odlicna utakmica na Elland Roadu i zasluzena pobjeda. I prvom poluvremenu smo imali dobrih sansi ali Palace je ipak dosao prvi do gola preko Dannsa. No opet je Superman Becchio preokrenuo sve u nasu korist i ponovo nas vratio u Play off zonu. Sljedeca tekma je protiv Burnleya u gostima a zatim igramo sa QPR koji je fenomenalan i koji nema ni jedan poraz u ligi.
Side before self
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ubija Becchio izgleda ove sezone
Čestitke na pobjedi

Čestitke na pobjedi

★★★
Kakva tekma i preokret izgleda,ponovo su preokrenuli i pokazali snagu i strpljenje i jos jedna potvrda kvaliteta za sredinu tabele.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Fuerza, gigglessmoke, Gunner4, Invincibles14, JackW, JayCatwright, kakarut, Lecler, Pensioner26 i 26 gostiju.