Zna on vrlo dobro kad će, pred licenciranje...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako mi se gadi taj covjek...a ne tako davno su nam ga predstavljali ko ljudinu, dobru dušu. A on smeće da ne može biti veće. Fuj.
Plavac87 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 14:27
Poštovani gospodine @Braco, odista ne mogu ništa ružno reći protiv našeg bivšeg trenera gospodina Petrovića. Gospodin Petrović je preuzeo klub kada smo posrnuli u zonu ispadanja, čak tri boda zaostatka za vodećim, i naslijedio groznu ekipu plaćenika koje je bojkotovala vrhunske stručnjake, gospodu Kostića i Lešnika.
Šteta po klub što nije imao ama baš nikakav autoritet ili bar mrvu više znanja.
Još jednom da vas pozdravim, drago mi je da ste se aktivirali.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sprdancija sa balkanom. Lijepa nasa Grbavica, simbol otpora. Svjetski a nase. 1/1 vlasnistvo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Najbolji travnjak na Balkanu uz travnjak Olympiacosa i Ludogoretsa... isti najmoderniji materijali i sastavi tla su upotrebljeni za izgradnju ovog travnjaka kao i tih ranije navedenih... dakle travnjak je LP nivo, iznad Maksimira i Marakane na kojima se igra LP...
Ako Bog da uskoro da nam i tribine budu na LP nivou...
Ako Bog da uskoro da nam i tribine budu na LP nivou...
- kontrasviju
- Kontakt:
Ljepotica naša. 1/1.

Koliko moćno već sada izgleda, strah me i pomisliti kakva će biti sa novim jugom.
1921
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ja bih vratio i naše dijete, Mekića, kao backup. Momak živi Želju.braco je napisao/la: ↑26 apr 2020, 23:06Malo gledam transfermarkt da vidim kojim igračima ističe ugovor od ovih “poznatijih” javnosti, pa volio bih čuti koga bi od ovih doveli mada ima nekih nerealnih po meni poput Tomića. Ne kažem da bi svi bili pojačanje nego sam čisto reda radi naveo. Zanimljiva tema pa vas vidim koga bi doveli:
Miloš Šatara, Mateo Marić, Tomislav Tomić, Amar Beganović, Renato Gojković, Edin Rustemović, Dražen Bagarić, Damir Šovšić, Frane Čirjak, Ognjen Todorodvić, Dario Rugašević, Hrvoje Barišić, Bernardo Matić, Jovan Blagojević Dejan Maksimović (mada ne znam kako jer je tek došao u Tuzlu sem ako nije potpisao na po godine plus mogućnost produženja), Vedran Vrhovac, Amer Bekić, Dino Ćorić, Mario Kvesić, Nermin Crnkić, Samir Efendić, Nedim Mekić, Kristijan Tojćić, Djordje Cosic, Josip Kvesić, Bahrudin Atajić, Ognjen Gnjatić, Amar Beširević, Ivan Sesar, Mahir Karić, Ognjen Djelmić
Dodao bih i Domagoja Franića kojem ne ističe ugovor ali će dobiti nogu u svom klubu.
Majstore![]()
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Fazon je da rezerve imaju kvalitet i da se mogu boriti i izboriti za mjesto u prvih 11 a ne da budu kvalitet ala taj Mekic, Hiros itd. Ima 25 godina, niti je neki kvalitet niti perspektivan junior, mrtvi prosjek, od mnogo ljudi sam cuo da zivi nesportskim nacinom zivota (isto kao i njegov drug Hasanhodzic), da se ubija od alkohola a kad je igrao za Travnik poveo je navijanje bice Zeljo qrac sampion i on ono kao zivi Zelju, fuj. Muka mi je od takvih "Zeljovaca". Nek im je daleko kuca od Zelje..
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Jutros u osam neki nas trci u punoj opremi na otoci, al ne skontah ko je 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kakav si to navijac Irfoni ne mozes skontati koji je pulen u pitanju 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zamoto se skroz, i kapa na glavi, ne mozes skontat nema sanse
Prosjecne visine bio, znaci nije Veseli

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.