CashStrikeWarzone je napisao/la: ↑26 apr 2020, 15:26Sta vi imate za ponudit ? Dupe ?
A pardon i to ste vec dali pod kiriju kosookim.

Ko u Scarface-u
"First you get the money, then you get the power then you get the bitches"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
CashStrikeWarzone je napisao/la: ↑26 apr 2020, 15:26Sta vi imate za ponudit ? Dupe ?
A pardon i to ste vec dali pod kiriju kosookim.
Kao prvo jel mislis da je ako je molio uopste tp uradio jer nemamo para? Red je da i nas poguraju kad vidim da se siroke ruke daje ostalim iz naseg grada kao vama npr. Jesul kod nas rezali plate? Samo se strpite vidjecete uskoro nas sastav i pojacanja a vasi problemi i dugovi su vasa stvar,Veselinovic nema marke na racunu visi kod kluba al eto vama to nije problem,znate i sami kakvo stanje Amaw ostavlja iza sebe kad odesvrakino1921 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 19:58Uopste ne brinemo o vamazagor1987 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 19:51Zar se jos brinite za nas,pa mi redovno sve placamo,nemamo dugove nikakve prema drzavi lagano amo vratili drzavi par miliona,a vi kukate molite,jos niste vratili pare drzavi,igracima niste 5 plata dali itd bagro,lazna radnicka klaso hahah bas ste smjesni uzivam da vas gledam kako nesto spinujete a ustvari zelite da vam bude kao nama,hocete da se prodate tj Amaw a ovamo mi nismo na prodaju,lazete ba sami sebe u zestokoj ste dubiozi al neka ste niste bolje ni zasluzilisvrakino1921 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 19:00
![]()
Kod vas je kvartalno
A nije nijedne pripreme bojkotovao
Svaka vam cast
Mi jos nikoga nismo otpustili
Nasi nisu isli u kanton da mole za pare
Alba nam jos uvjek odrzava glavni teren i pomocni
Mi smo jos uvjek udruzenje gradana
Koja ce budala kupit udruzenje gradana
Rumeni hajd ti u kanton pa vidi koliko ce nam dat iz buđeta
A nema covjeka koji to ne zna da za kifle nemate...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:25Rumeni hajd ti u kanton pa vidi koliko ce nam dat iz buđeta
Ovi Zeljini nikako da odu a nemaju za kifle
Imamo pouzdane informacije
Rumeni RumeniVanja8 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:41A nema covjeka koji to ne zna da za kifle nemate...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:25Rumeni hajd ti u kanton pa vidi koliko ce nam dat iz buđeta
I ti se nasao sad faliti time...
Kasnis brate...
Ako iko spasi Čelik iz ove situacije bicete vi...
Jer kad bankrotirate, ne treba vam licenca...
A rumeni traži pare jer su kontali sve vama dati, da se nadoknadi makar jedna od pet plata koje kasne...![]()
Sad ce vam Čelik uzeti i one cetiri stolice sto vam je pozajmio, a one pod hipotekom SBER banke, sta ce te sad...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:43Rumeni RumeniVanja8 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:41A nema covjeka koji to ne zna da za kifle nemate...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 apr 2020, 19:25
Rumeni hajd ti u kanton pa vidi koliko ce nam dat iz buđeta
I ti se nasao sad faliti time...
Kasnis brate...
Ako iko spasi Čelik iz ove situacije bicete vi...
Jer kad bankrotirate, ne treba vam licenca...
A rumeni traži pare jer su kontali sve vama dati, da se nadoknadi makar jedna od pet plata koje kasne...![]()
![]()
A znam da ste osnovali firmu i da prodajete maske po 5 KM, treba preživjeti jbga...
Bas smijesno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.