FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a sada mnogo vaznija utakmica, utakmica za okruglim stolom 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Poraz? 

AdisManiacZ je napisao/la:Poraz?
nije bitno sto smo izgubili,bitne su druge stvari koje se desavaju

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Tako ce nam biti s kim god da igraju nasi klubovi u Europi,jer tu se sudi kako treba.Drago mi je da moji Zvjezdasi tresu mreze.Pozdrav iz Gradacca do drugog kola PL.
Gančev je extra dobar igrač, izuzetno borben ali Amar ga ove godine nije dovoljno forsirao, siguran sam da će naredne biti u prvih 11, vjerujte da je bolji i od Vasilića i od Mešića, zadnja linija bi bila idealna u sastavu Marković - Gančev - Bogičević - Radovanović... moje skromno mišljenje
ŽEEEEELJOOOOO
Meni je tu samo Bogicevic neupitan,ovi ostali mogu da se mijenjaju...samo da se ovaj oporavi...vidio sam ga sinoc,dobro izgleda,nije se udebljao,bas onako me ugodno iznenadio...samo da sto prije krene sa pripremamagracic je napisao/la:Gančev je extra dobar igrač, izuzetno borben ali Amar ga ove godine nije dovoljno forsirao, siguran sam da će naredne biti u prvih 11, vjerujte da je bolji i od Vasilića i od Mešića, zadnja linija bi bila idealna u sastavu Marković - Gančev - Bogičević - Radovanović... moje skromno mišljenje
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
haha cuj u dogledno vrijeme,pa Grbavica se pravi od 85 i uvjek je bilo da ce se u dogledno vrijeme napraviti,al eto prodje 25 godin,,valjda nece morati jos toliko..zlaya_tm87 je napisao/la:Razgovori se mogu ocijeniti pozitivnima, i vrlo velike su mogućnosti da će Slovenci u dogledno vrijeme graditi novu, modernu ''Grbavicu''.
samo da nije suplja...
Ma Bogi je zvijer, samo da se što prije oporavi, i više nego dostojna zamjena za Kerluboccaccio je napisao/la:Meni je tu samo Bogicevic neupitan,ovi ostali mogu da se mijenjaju...samo da se ovaj oporavi...vidio sam ga sinoc,dobro izgleda,nije se udebljao,bas onako me ugodno iznenadio...samo da sto prije krene sa pripremamagracic je napisao/la:Gančev je extra dobar igrač, izuzetno borben ali Amar ga ove godine nije dovoljno forsirao, siguran sam da će naredne biti u prvih 11, vjerujte da je bolji i od Vasilića i od Mešića, zadnja linija bi bila idealna u sastavu Marković - Gančev - Bogičević - Radovanović... moje skromno mišljenje
ŽEEEEELJOOOOO
Znaci kajs nam je bio
Ma nije frka ne mozemo uvjrk derati ove prijateljske,morao nas je neko zaustaviti.
Znali se kakve su sanse za Grbavicu ili je sve ovo rekla-kazala dok se ne vrati delegacija iz Slovenije?
Ocekujem povoljne vijesti i bagere u dolini
P.S Lazar ga utrp'o

Ma nije frka ne mozemo uvjrk derati ove prijateljske,morao nas je neko zaustaviti.
Znali se kakve su sanse za Grbavicu ili je sve ovo rekla-kazala dok se ne vrati delegacija iz Slovenije?
Ocekujem povoljne vijesti i bagere u dolini

P.S Lazar ga utrp'o

1921-2011
Pa nije BRKO LUD I ZBUNJENgracic je napisao/la:Gančev je extra dobar igrač, izuzetno borben ali Amar ga ove godine nije dovoljno forsirao, siguran sam da će naredne biti u prvih 11, vjerujte da je bolji i od Vasilića i od Mešića, zadnja linija bi bila idealna u sastavu Marković - Gančev - Bogičević - Radovanović... moje skromno mišljenje
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
ajmo malo pozitivno razmisljati,vjerovatno nije suplja.jer ipak velika delegacija je otisla,premijek fbih,gradonacelnik, itd i zbog ovog ne vjerujem da je suplja. nemojte odma cim se pocnu spominjati pozitivne stvari oko naseg kluba to je suplja vamo-tamo.bosnas_ je napisao/la:haha cuj u dogledno vrijeme,pa Grbavica se pravi od 85 i uvjek je bilo da ce se u dogledno vrijeme napraviti,al eto prodje 25 godin,,valjda nece morati jos toliko..zlaya_tm87 je napisao/la:Razgovori se mogu ocijeniti pozitivnima, i vrlo velike su mogućnosti da će Slovenci u dogledno vrijeme graditi novu, modernu ''Grbavicu''.
samo da nije suplja...
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
zatisje pred burru
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
e jesu nasli klubovesajo10 je napisao/la:![]()
![]()
![]()

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Bilo bi lijepo da neki od ova dva kluba gostuje, kao navijac Sarajeva bi pogledao tu tekmu ali to se placa podobrim svotama, zato cisto sumnjam. Znam po tome sto je Hajduk ugovorio utakmicu sa Barcelonom na svoj rodjendan i platili su oko 2.000.000 eura Barci
Ispravite me ako grijesim!

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
-
- Kontakt:
Znaš i sam da je Barcelona ipak Barcelona. Ako dođe do ovoga ne vjerujem da će nešto klub direktno platiti, možda neki postotak od prodaje ulaznica, ali to je njima samo prijateljska utakmica, zar ne ?Mačor je napisao/la:Bilo bi lijepo da neki od ova dva kluba gostuje, kao navijac Sarajeva bi pogledao tu tekmu ali to se placa podobrim svotama, zato cisto sumnjam. Znam po tome sto je Hajduk ugovorio utakmicu sa Barcelonom na svoj rodjendan i platili su oko 2.000.000 eura BarciIspravite me ako grijesim!
U mom svijetu važe moja pravila
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma sve zavisi od dogovora, ako neko zna nekoga, i ako im pase da igraju tada, sto da ne onda..
A kad na svu silu hoces Barsu ili Real (koji je gostovao dole negdje juznije od nas) onda das 2 miliona evra..
Ionako to ce biti van termina nekog kola, a prijateljske se uvijek igraju..
Mozda Raul u nekim 50-im predje u Zelju kao pojacanje za ligu prvaka na novom stadionu Grbavica 100% Fructal..

A kad na svu silu hoces Barsu ili Real (koji je gostovao dole negdje juznije od nas) onda das 2 miliona evra..

Ionako to ce biti van termina nekog kola, a prijateljske se uvijek igraju..
Mozda Raul u nekim 50-im predje u Zelju kao pojacanje za ligu prvaka na novom stadionu Grbavica 100% Fructal..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
odlicno ovo izgleda,eh samo da hoce bit nesto od toga...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.