SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
S obzirom da sam zakasnio na prva 4 odlican plasman 

Glupo je ovo izbaci uljeza. Moglo se protumaciti da je BiH jedina od ove 4 repke koja nije igrala zadnje SP
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nisam bio 100% siguran ni za jedan odgovor. Ovo prvenstvo iz 2018. mi je bilo lošiona, da je bilo SP14 ubjeđen sam da bi ostvario puno bolji uspjeh. Ovako 9. mjesto, 51 bod. Puna kapa, jednostavno nevjerovatno koliko je isparilo sjećanje sa zadnjeg prvenstva, a sjećam se sa 14ke svega.
Dobar kviz samo puno koncentracije treba.
"We need to suffer. And we need to fight."
Hajd bježi u pm, 50 i nešto posto zna font, znam qrc koji je jbn font.
Ne mora moj večeras. Može sutra.
Ne mora moj večeras. Može sutra.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Opet izbaci uljeza na djelu.BiH jedina nije nastupila na SP 2018 i to je logicna poveznica.
Nece vam pasti plata 500 km ako tako glupav tip pitanja prestanete postavljati
Dobar kviz osim toga
Nece vam pasti plata 500 km ako tako glupav tip pitanja prestanete postavljati

Dobar kviz osim toga

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

- Trebinjac94
- Kontakt:
Panama, Tunis, Island i BiH. BiH nije učestvovala na zadnjem sp, ali ipak dobar kviz. Bravo kompromis 

Blue Train
na 7. sam došao , izvrno sam se tamo kod pitanja izbaci uljeza , bilo je višesmisleno
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Hvala, hvala
Da je sve ko fudbal, historija i glavni gradovi valjalo bi... btw sto niko ne napravi kviz sa gl gradovima... tu bi se bas volio okusati...

Da je sve ko fudbal, historija i glavni gradovi valjalo bi... btw sto niko ne napravi kviz sa gl gradovima... tu bi se bas volio okusati...
Prvih 8 promašio, poslije se izvukao, bio i do top 10 došao, ali zadnja serina loša.
Može dosta bolje kviz, generalno dosta poznajem historiju SP, od malena baš pratim štošta.
Bolje mi je pitanje ko je igrao finale 1938, nego ko je sudio četvrtifnale 2018.
Može dosta bolje kviz, generalno dosta poznajem historiju SP, od malena baš pratim štošta.
Bolje mi je pitanje ko je igrao finale 1938, nego ko je sudio četvrtifnale 2018.
Ja sam ubacio u svom kvizu izbaci uljeza, ali sam i ubacio hint da bi se lakse snasliBosniaBoston je napisao/la: ↑26 apr 2020, 17:10Opet izbaci uljeza na djelu.BiH jedina nije nastupila na SP 2018 i to je logicna poveznica.
Nece vam pasti plata 500 km ako tako glupav tip pitanja prestanete postavljati![]()
Dobar kviz osim toga![]()
7 1 2 1 0
- legenda reala
- Kontakt:
previse pitanja o sudijama ko to pamti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ubjedljivo "najnebitnije" prvenstvo u mojoj glavi. Ne znam zašto. Zadnjih 4-5 pitanja sve ofulao i ostao na 50 bodova.Captain4 je napisao/la: ↑26 apr 2020, 17:10Nisam bio 100% siguran ni za jedan odgovor. Ovo prvenstvo iz 2018. mi je bilo lošiona, da je bilo SP14 ubjeđen sam da bi ostvario puno bolji uspjeh. Ovako 9. mjesto, 51 bod. Puna kapa, jednostavno nevjerovatno koliko je isparilo sjećanje sa zadnjeg prvenstva, a sjećam se sa 14ke svega.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja u srijedu pravim geo kviz,zapisite

#Punoljetstvo
Ovo izbaci uljeza itekako ima smisla ako je dobro formulisano pitanje, tu suha logika i sjećanje jedino mogu dovesti do rješenja.
"We need to suffer. And we need to fight."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pitanje o Spahi i monitoru za statistiku je genijalno 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Meni se do sada najvise svidjaju Kompromisovi historijski kvizovi. Nadam se da ce i ovaj danas biti na nivou 

Sandro Richi guzi najbolju trebu od svih sudaca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Geografija ili gl gradovi jer to nije bas isto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.