Playstation 4/5
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Playstation 4
Jeste. I nema ga sanse reedemovati, vjerovatno ganjaju neki na vise accounta da prodaju. 

Ja ga reedemovao dva puta.

ps. ne prodajem, dijelim

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Tesnjak1991
- Kontakt:
LjudOVi jel' problem neki PS4 otvorit, očistit i promjenit pastu? Kod druga kontam to odraditi, mjenjao sam na laptopima pastu, jel' ovdje slično il' komplikovanije?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ako si vec radio to na laptopu mozes i na PS4Tesnjak1991 je napisao/la: ↑17 maj 2020, 01:48LjudOVi jel' problem neki PS4 otvorit, očistit i promjenit pastu? Kod druga kontam to odraditi, mjenjao sam na laptopima pastu, jel' ovdje slično il' komplikovanije?
imas na YT koliko hoces tutorijala i polako
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zar se mijenja pasta na ps4
Ja ga koristim vise od 4 godine, i nisam nikad nista uradio
Ruku na srce nije bilo ni kvarova nikakvih nit sam imao kakvih problema

Ja ga koristim vise od 4 godine, i nisam nikad nista uradio
Ruku na srce nije bilo ni kvarova nikakvih nit sam imao kakvih problema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Da čuješ ovaj ps sve bi ti jasno bilo. Ko mlazni motor se čuje.. drug ga je polovnog i uzeo, vjerovatno nije nikad očišćen..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Azpi, ima li kakvih povoljnih ps+ opcija 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cdkeys Us 60tak km zadnje sto znam da je najpovoljnije

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
Gejmeri igra li ko cod od vas online?
Ako ko igra da mi pomogne puske sredit
Ako ko igra da mi pomogne puske sredit
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, NBA 2K20, and Erica are your games this month.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Igram ja s kolegama vikendom uglavnom.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 12:58Gejmeri igra li ko cod od vas online?
Ako ko igra da mi pomogne puske sredit![]()
Grau uzmes, nadji na youtube setup i hadzija si il cu ti ja poslat svoj kad kuci dodjem, ne znam napamet.
Najjaca puska. E dal ce je nerfat, ne znam.
Te cuo sam da je galil dobra, izasla sad u novij sezoni al nisam je otkljuco pa ti ne mogu tacno rec. Cini mi se lvl 31 na battle passu. Zove se drugacije, nije galil.
-
- Kontakt:
Nerfali su danas i Grau i Galil, sad ti je najbolje uzet m4a1 i mp5. Pogledaj kod NickMercsa na yt setup i to mozes koristitisoxx je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:31Igram ja s kolegama vikendom uglavnom.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 12:58Gejmeri igra li ko cod od vas online?
Grau uzmes, nadji na youtube setup i hadzija si il cu ti ja poslat svoj kad kuci dodjem, ne znam napamet.
Te cuo sam da je galil dobra, izasla sad u novij sezoni al nisam je otkljuco pa ti ne mogu tacno rec. Cini mi se lvl 31 na battle passu. Zove se drugacije, nije galil.

Ozb. Imas kakav link da proslijedim kolegama.TheWeekndXO je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:34Nerfali su danas i Grau i Galil, sad ti je najbolje uzet m4a1 i mp5. Pogledaj kod NickMercsa na yt setup i to mozes koristitisoxx je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:31Igram ja s kolegama vikendom uglavnom.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 maj 2020, 12:58Gejmeri igra li ko cod od vas online?
Te cuo sam da je galil dobra, izasla sad u novij sezoni al nisam je otkljuco pa ti ne mogu tacno rec. Cini mi se lvl 31 na battle passu. Zove se drugacije, nije galil.![]()
Yebes ga imam mp5 napucan a i m4 je pofino levelovan
I mp5 su nerfali ev naso sam link
AX-50: Increased damage range
HDR: Guaranteed one-hit to lower torso at any range
Kar98k: Increased ADS speed, Small decrease to hip spread, Increased damage range
MK2 Carbine: Faster movement speed, Increased damage range
Dragonuv: Increased ADS speed, 2 hit kill min, Gun recoil returns to the center more, Faster rate of fire
FAL: Added a close range damage shelf with one-hit headshot potential
AK-47: Increased ADS speed
CR-56 AMAX: Decreased damage range
MP5: Decreased damage range, Decreased 10MM damage range, Reduced long range damage to 10MM ammo, Slight recoil increase to 10MM ammo
Grau 5.56: Damage range reduction, Slight increase to high frequency recoil, Reduced recoil compensation and decreased range on Tempus 26.4" Archangel and FSS 20.8" Nexus barrels
Shotgun Slugs: Increased projectile velocity, Reduced ads spread, Added dynamic hip spread, Increased damage ranges, Increased lower torso damage
No stock attachment: Increased weapon recoil, Decreased ADS aiming steadiness
All in all, this is a pretty decent-looking weapon balance patch. I'm looking forward to getting stuck in to see if the meta - and the prevalence of the Grau - is changed.
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 30 jun 2020, 12:47, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
https://www.infinityward.com/news/2020- ... es_June_29soxx je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:39Ozb. Imas kakav link da proslijedim kolegama.TheWeekndXO je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:34Nerfali su danas i Grau i Galil, sad ti je najbolje uzet m4a1 i mp5. Pogledaj kod NickMercsa na yt setup i to mozes koristitisoxx je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:31
Igram ja s kolegama vikendom uglavnom.
Te cuo sam da je galil dobra, izasla sad u novij sezoni al nisam je otkljuco pa ti ne mogu tacno rec. Cini mi se lvl 31 na battle passu. Zove se drugacije, nije galil.![]()
Eto sve je tu
-
- Kontakt:
Ustvari m4a1 i snajper ti je sad ono meta loadout. M4a1 ti je dobar na close rangeu, ne treba ti mp5 kraj njega a snajper uzmes HDR i deriTheWeekndXO je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:43https://www.infinityward.com/news/2020- ... es_June_29soxx je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:39Ozb. Imas kakav link da proslijedim kolegama.TheWeekndXO je napisao/la: ↑30 jun 2020, 12:34
Nerfali su danas i Grau i Galil, sad ti je najbolje uzet m4a1 i mp5. Pogledaj kod NickMercsa na yt setup i to mozes koristiti![]()
Eto sve je tu

Isplati li se evo u 2020 kupovati ps4, pogotovo sto sad izlazi i petica.
Razmisljam da uzmem mozda pro, mada cijene su i dalje jake.
Razmisljam da uzmem mozda pro, mada cijene su i dalje jake.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ne znam sta bi ti rekao, ako neces odmah ici na peticu kada izadje, isplati se jer igrati ces je sigurno preko godinu, vjerovatno i duze
Ako imas 4k TV uzmi pro ili sacekaj kraj godine pa uzmi peticu kada izadje
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ne znam mozda mi je kasno, jer je to vec stara generacija konzola, a i nisam kontao sad nego tamo najesen.
Ima li naznaka koliko bi PS5 kod nas trebao kostati.
Call the coroner!
Ma onda imas vremena, ti dok budes htjeo uzimati znati ce se cijena i ps5Puma je napisao/la: ↑04 avg 2020, 23:23Ne znam mozda mi je kasno, jer je to vec stara generacija konzola, a i nisam kontao sad nego tamo najesen.
Ima li naznaka koliko bi PS5 kod nas trebao kostati.
399€ bi trebala biti PS5 digital edition,znaci kod nas eto milja, bolje nju nego ps4 pro u svakom slučaju

!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!