Kakva smo mi bijeda od naroda, od drzave...
Ne znam da li da se covjek smije ovome ili....
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Je li moguce da su prestali placati odrzavanje travnjaka? Razumio bih da je livada ali nakon ulozenih 1-2 miliona KM mi ne moze biti jasno.avenija je napisao/la: ↑25 apr 2020, 10:57Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Covjek koji je unistio travnjak vrijednosti 1,5 miliona KM za 20 dana, koji je bio kao kadar SDA direktor kluba i napravio najveci dug u povijesti za 1 godinu. Da dobro ste procitali, travnjak na Bilinom Polju je unisten, nema ga.
Hvala za info o terenu BPavenija je napisao/la: ↑25 apr 2020, 10:57Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Covjek koji je unistio travnjak vrijednosti 1,5 miliona KM za 20 dana, koji je bio kao kadar SDA direktor kluba i napravio najveci dug u povijesti za 1 godinu. Da dobro ste procitali, travnjak na Bilinom Polju je unisten, nema ga.
**** ti bog mater i tebi i Grbavici više.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:28Hvala za info o terenu BPavenija je napisao/la: ↑25 apr 2020, 10:57Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Jako dobar forumas @avenija
Nakon ovoga slijedi
Stadion Grbavica
Najperspektivniji stadion u drzavi BiH
Najvise natkrivenih mjesta-10 500 u drzavi BiH
Najbolji travnjak u drzavi BiH
druga liga smijuu vam se svi!JonSnow je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:30**** ti bog mater i tebi i Grbavici više.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:28Hvala za info o terenu BPavenija je napisao/la: ↑25 apr 2020, 10:57Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Nakon ovoga slijedi
Stadion Grbavica
LP.
Kralju ohladi malo, zbog tebe bi svako zamrzio Zelju.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:28Hvala za info o terenu BPavenija je napisao/la: ↑25 apr 2020, 10:57Da bi vam bilo jasno kakvi smo mi zenicani dovoljno je pogledati ko nam je prvi covjek grada.
Nakon ovoga slijedi
Stadion Grbavica
dejavu je napisao/la: ↑25 apr 2020, 14:01druga liga smijuu vam se svi!JonSnow je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:30**** ti bog mater i tebi i Grbavici više.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 apr 2020, 13:28
Hvala za info o terenu BP
Nakon ovoga slijedi
Stadion Grbavica
LP.
Mi se ne kur. čimo da smo ozbiljan klub za razliku od vas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.