Motaj, smotaaaj
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bio veceras na Hayatu u ramazanskom programu vrati unazad na 20:10
I to je bolje od tenisa
Tenis je treci najbolji sport. Facts.
Palis se na matorke?
koja su prva dva??
Šta je tebi tenis skrivio, il raja s teniskog pdfa, pa hejtaš cijeli dan
Fudbal, kosarka, tenis.legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 00:17koja su prva dva??
fudbal i rukomet![]()
Meni ovako fudbal,rukomet,košarka,skijanje,tenis, atletika
Ma meni se teško odlučiti za te sportove ja ih sve volim podjednako od fudbala do skijanja mislim volim ih gledatiJustin je napisao/la: ↑25 apr 2020, 00:22Fudbal, kosarka, tenis.legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 00:17koja su prva dva??
fudbal i rukomet![]()
Rukomet sam pratio dok sam bio mladji. Kad su Harmandic, Toromanovic i Stojanovic bili glavni.![]()
Meni Tenis nije ni među 10.legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 00:17koja su prva dva??
fudbal i rukomet![]()
Moze se sve nekad pogledati. Poceo sam i Riov nfl pratiti.legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 00:31Ma meni se teško odlučiti za te sportove ja ih sve volim podjednako od fudbala do skijanja mislim volim ih gledati![]()
ma samo prva liga federacije
ma Rio je levatJustin je napisao/la: ↑25 apr 2020, 00:37Moze se sve nekad pogledati. Poceo sam i Riov nfl pratiti.legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 00:31Ma meni se teško odlučiti za te sportove ja ih sve volim podjednako od fudbala do skijanja mislim volim ih gledati![]()
![]()
To mi je omiljena liga naravno.legenda reala je napisao/la: ↑25 apr 2020, 00:40
ma samo prva liga federacije![]()
sto te nema na ovim kvizovima sto igramo