FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam mislio da je u ovom trenutku lakse razmisljati da ne moras dodatne pare davati i da neces imati problema oko licenca za to jer ce ovi dati potvrdu. To je kratkorocno dobro.
Dugorocno lose jer cemo se morati vratiti na sve ovo i platiti kad liga pocne ili sta god. U pravu si ti da nije ovo ni fer ni najbolji potez. Ja sam u momentu kad sam procitao vijest razmisljao samo u ovom trenutku da je dobro, ali ovako kad razmislis dugorocno jako lose s obzirom da nece niko reci ni da placas najmanju mogucu cifru nit ce neko financijski pomoci klubovima.
Dugorocno lose jer cemo se morati vratiti na sve ovo i platiti kad liga pocne ili sta god. U pravu si ti da nije ovo ni fer ni najbolji potez. Ja sam u momentu kad sam procitao vijest razmisljao samo u ovom trenutku da je dobro, ali ovako kad razmislis dugorocno jako lose s obzirom da nece niko reci ni da placas najmanju mogucu cifru nit ce neko financijski pomoci klubovima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Holandija prekinula i poništila ligu. Toliko o prekidu lige, ako je ikome to sada na pameti.
gdje je i šta radi strašno pojačanje Ayaji 

Ljoze mozes li se javiti na pp ako ti nije frka,trebas mi nesto 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
mislio sam da negdje na RTV ima bolji snimak ili da ga klub ili neko iz kluba negdje ima, ali očito nije tako, ovo je bilo isto ono što se vrti po internetu godinama.
ma svejedno, nijedne tekme se ne sjećam tako detaljno kao te, ne samo tekme nego cijelog dana. škola? kakva škola?? čuj škola na dan kad se igra polufinale ... prvo doručak a stomak se stisno, ništa ne prima, pa od kafe do kafe, pa ćevapi koji su kod mene od najranijeg djetinjstva postali neizostavni dio dana kada igra željo, taman kad se stomak otkravi, pa onda sastanak cijele grupe na marindvoru i lakapo pješaka na grbavicu, kuju se planovi kako ćemo u milano ili madrid, milion ljudi, kaće više tekma, padobranci, svega okolo naokolo, nek se čuju sve sirene ..... konačno počinje i odma go, pa sto šansi, razvalili smo ih ko da su teteks, nevjerovatan promašaj ćureta, veli zabljesnula ga mreža, totalna dominacija i konačno drugi go, ofsajd ko kuća ali neka je, šta ima veze, i onda strašna nervoza narednih minuta, kažu postalo dobro hladno, ma da je bilo minus pedeset ja to ne bi primjetio, takav je adrenalin bio, i onda ****** , nevjerovatna praznina, svi vele u PM i nikome nije nidočega, raziđosmo se bez riječi ... korak iza koraka prema kući a usporeno bez cilja, na mostu kod elektroprivrede me neko me zagrli, stari i jaran mu pjani ko letve, bili na zapadu, znaju da smo ispali ali nisam siguran da su puno više od toga skontali, riješim ih se i krenem drugim putem.... dalje se ne sjećam, sigurno sam zaspao jer sam se sutradan probudio, treba u školu ... ma **** školu, ove hefte to ne ide .... na kafu u grad, dvojica jarana sjede u olomanu, ja im se pridružim i jedan kaže “šutimo pijemo kafu i ponosni smo, srce ko trebević” ... tako je svaki put kada se sjetim toga dana. nikad više neće biti tako, nikad!. karta je uokvirena na zidu pored slike juniora iz porodilišta. mislio sam staviti i argentinu pored toga ali onda sam shvatio koji će mi kur.ac argentina, nemože marakana 2014 videotonu 1985 ni prismrditi, čuj argentina,...
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 25 apr 2020, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ne lupetaj gluposti. Infrastruktura nije ni u malo prstom. O tome niko ne razmislja. Ne lozite raju bez razloga molim vas.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Pa napisi o cemu se radi ili bar nagovijesti da li se radi o tribini jug ili necemu drugom. Zar je to tako tesko? To pisanje bice informacija u narednom periodu je bas glupo..
Ma od te priče bit će nešto strpite se nikad ništa konkretno nije bilo. Mi smo u većim problemima očigledno da bi se bavili nekim infrastrukturalnim radovima.
“Izrada projekta i prikupljanje neophodnih saglasnosti je u završnoj fazi te se predaja zahtjeva za izdavanje Građevinsku dozvolu očekuje najkasnije do kraja aprila.“
Admir je vjerovatno mislio na ovo da ce biti sad nekad obavijest. Ovo pise u onom clanku za Urbanisticku.
Admir je vjerovatno mislio na ovo da ce biti sad nekad obavijest. Ovo pise u onom clanku za Urbanisticku.
Pustite suplje price. Ne znam da li se s namjerom nesto najavljuje da se sutra moze srati jer to najavljeno nije uredjeno? Ili bezveze lupetaju, zaista ne znam.
Istina je da gradnja bilo kakava sad daleko od realizacije i moze ostati samo prica. Imamo fakat ozbiljnih stvari i niko ne zna na sta ce sve ovo izaci.
Istina je da gradnja bilo kakava sad daleko od realizacije i moze ostati samo prica. Imamo fakat ozbiljnih stvari i niko ne zna na sta ce sve ovo izaci.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sad cu postavit I na temu Premijer liga, nek vide kako izgleda Dom najvećeg kluba u državi!
Nije danas bilo treninga? @ExBlueone

Kad zagrmi ispred malih ekrana!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 45 gostiju.