Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Jao tek sad vidjeh kaznu za realovce zbog onog u amsterdamu... Pa nisu ih trebali kažnjavati uopšte, čuj 20 hiljada eura ljudima kojima je sedmična plaća stotinjak hiljada.. To je kao da mene kazne sa 2 marke.. A cirkusa..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- -Barcelona-
- Kontakt:
sve je to ok i tacno sto kazes,al ono da su real i barca ekipe podjenake snage brate ne stoji,mozda jesu ako se gleda indivualno igrac po igrac kao sto je bilo u onoj anketi prije utakmice,gdje je real izgledao dosta jaci od barce,al ne igraju individualci vec ekipa tj pravi kolektiv kojeg real nema,a kolektiv cini jedan klub a ne messi,xavi,ronaldo ......effe_sa je napisao/la:pa dosta ulogu igra i stav ekipe...barca je usla sinoc potpuno dobro poslozena....a i presudila je kolekitvna igra, kod barce se lopta kod jednog igraca ne zadrzava mnogo, tu sve ide od noge do noge brzo...i jos su nadtrcali real u potpunosti....stav pojedinih igraca reala je bio cudan, neki uopste se nisu zalagali...ronaldo pokusavao sve individualno, isto tako i di maria.....kolektiv barce je trenutno puno bolji....mourinho na tome mora radit, da se neki igraci disciplinuju, da igraju vise za tim, a ne da vuku loptu kao da su je kupili...a kod barce je bukvalno sve funkcionisalo....a i sam znas kako je kad utakmica krene naopako kao sto je krenula barci protiv intera...tad je drugacija situacija....pa isto tako poslije u finalu inter ne bi ni bayerna dobio da prvi gol nije zabio...mourinho puno bolje zna cuvat rezultat nego ga stizat, iako je sa svojim ekipama znao dolazit i do preokreta, al njegova je taktika vise da prvi proba zabit pa da onda ide lagano il razvlacenjem protivnika, il totalnom defanzivom-Barcelona- je napisao/la:pa zar je jarane moguce da kad igraju dvije ekipe jednake snage i sa gotovo svim spremnim igracima rezultat na kraju glasi 5-0,da jedna ekipa bude gotovo bez prilike,a da ih ovi drugi ubiju u svakom segmentu igreeffe_sa je napisao/la:sinoc je barca raznijela real...prva cinjenica barca jeste jaka i jeste uigran tim koji je dugo skupa, pogotovo ta okosnica, ali real je odigrao daleko ispod ocekivanja....siguran sam u jedno i ne treba biti posebno pametan da bi se to znalo real nije opste slabiji od barce, tu su negdje te dvije ekipe....tokom sezone ce se jos pokazat.pa koliko god jedna ekipa imala los dan ja mislim da to nije moguce,a ti kako hoces
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
@-Barcelona-: pa tu se vec vidis slazemo.....isto jedan presudan faktor za barcu je xaci je jedan od najjacih kreativaca, a na drugoj strani je ozil smatram ga super fudbalerom, i u werederu i u njemackoj reprezentaciji pa i u realu ove sezone odigrao brojne dobre utakmice, momak kako zna promijesat igrace je cudesno, al xavi ima mnostvo iskustva vise, mnogo vise utakmica i logicno da ozil ima vise padova u igri....a inace sto se kreativaca tice xavi je vrh, on je srce i mozak barce...naravno real mora stabilizovat i odbranu jer je barcina puno stabilnija
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pomirite se sa činjenicom da je Barca jednostavno bolja, i to za par klasa!
YNWA!
HOPLIT je napisao/la:Pomirite se sa činjenicom da je Barca jednostavno bolja, i to za par klasa!
A vi se pomirite s činjenicom da ćete za koju godinu igrat derbi začelja s Blackpoolom i tako tim ekipama
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Decko,bolje se ti brini za Real.Prije cete Vi u finansijsku krizu nego Barca u dnu..Jer Barca vec ima buducnost..Njeni mladici igraju u ligi odmah ispod Liga BBVA..a koliko su zaista jaki..potvrdjuje i rezlutat protiv takodjer najjaceg B tima,a to je Villareal..Rezultat je bio 4:1 za Barcu..Toxicity je napisao/la:HOPLIT je napisao/la:Pomirite se sa činjenicom da je Barca jednostavno bolja, i to za par klasa!
A vi se pomirite s činjenicom da ćete za koju godinu igrat derbi začelja s Blackpoolom i tako tim ekipama
BrutalnoLily je napisao/la:Bravo, divna partija Reala.. High five ?![]()
Oprostite, morala sam.![]()
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Da i Ronaldo sa izjavom nek nama barca da 8 golova...zamaloToxicity je napisao/la:-Barcelona- je napisao/la:pa zar je jarane moguce da kad igraju dvije ekipe jednake snage i sa gotovo svim spremnim igracima rezultat na kraju glasi 5-0,da jedna ekipa bude gotovo bez prilike,a da ih ovi drugi ubiju u svakom segmentu igreeffe_sa je napisao/la:sinoc je barca raznijela real...prva cinjenica barca jeste jaka i jeste uigran tim koji je dugo skupa, pogotovo ta okosnica, ali real je odigrao daleko ispod ocekivanja....siguran sam u jedno i ne treba biti posebno pametan da bi se to znalo real nije opste slabiji od barce, tu su negdje te dvije ekipe....tokom sezone ce se jos pokazat.pa koliko god jedna ekipa imala los dan ja mislim da to nije moguce,a ti kako hoces
Al očito nisu ekipe podjednake snage, a i Real ne može ovako lošu igru ponoviti 2 puta.. Možda je šteta što nismo ranije doživili taj prvi poraz, da ne dođemo prepotentni kakvi smo došli sinoć..
DRŽAVA ŽELJO!
Kad ???Los_Blanos2 je napisao/la:Upravo takoarmageddon666 je napisao/la:Hebo vas Messi vise isto tako i RonaldoPola vas navija radi ta dva igraca ,gdje ste prije bili
Cast izuzetcima naravno !
njima ide u dzep, nicija ne svijetli do zore
doce cica na kolica
p.s. uvijek iduce sezone dok se pojacamo
Mo i Galaktokosi
Boze sacuvaj - sta su ovi sto bacaju patarde
samo bi Iker imao sanse - ostali u Barceloni ni klupu nebi vidjeli
eto kakvi ste - sinoc ste pokazali.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sanjin je napisao/la:Posteno govoreci Real se obrukao da nije mogao gore i jos da je sudija bio
dosljedan i pokazao crveni Ronaldu zbog udaranja Guardiole bila bi mozda
jos 3 komada iza Casiljasa.I jos nesto pa taman da ih Maurinjo trenira jos
pet godina nece Real nikad igrati kao sto igra Barca leprsavo,jedan ili dva
dodira ma prava ljepota za gledati.Na kraju nisam navijac Barce al sam
odusevljen njihovom igrom i zato skidam kapu za ove momke.Za Real
ostaje nada da ce izvuci iz ovog debakla pouke i samo pozitivno naprijed
jer ipak Barca dolazi sljedeci put na Bernabe.Vozdra
Dolazi s peticom u cjeloj
Reko sam ja vama - trest ce se gace manekenima kad monstrum-masina izadze iz tunela. Tek kako ce im se tresti da ne dozive ponovo debakl u svojoj avliji. Znaju frankovci da je ovo ziva istina. Uostalom ako ne vjeruju nek sacekaju. Ima da ih nahranimo... peticom, sedmicom s lukom - ali to od nas zavisi koliko zelimo da im damo...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
vuvu_zzz je napisao/la:![]()
Bale na meti Reala
koji ce im - da i njega poseru ko i Raula i Kaku
Mogao bi ti malo prestat spamati na ovoj temi. Ima edit opcija, ne moras 3 posta zaredom pisati. Odnosi se na bparenu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Citam vas redom kasno u noc po nekoliko stranica i onda odgovorim na neke postove, zato izgleda da spamam, a nije to 100%. Inace evo da dodam i ovaj text s naslovnice od Special One (Mislim na Osima)....
Piše: A. Beganović
Srijeda, 01.12.10. 10:17.
U najvećem svjetskom derbiju, El Clasicu, Barcelona je ponizila Real (5:0), a samo su rijetki prognozirali ovakav debakl Josea Mourinha i njegovih izabranika.
Jedan od njih bio je i legendarni bh. stručnjak Ivica Osim, koji je dan prije derbija rekao da će Katalonci slaviti rezultatom 5:0.
"Bio sam uvjeren da arogancija ne može proći. Real nije imao nikakvih šansi. Ljudima je dosta onih koji teže razaranju nogometa i igre. Može se reći da su u ponedjeljak arogancija i razaranje zaustavljeni", rekao je Osim za Dnevni avaz i dodao:
"Barcelona igra. a Jose Mourinho je suprotnost. Od Helenija Herrere do Mourinha, uvijek je bilo onih kojima je cilj ne izgubiti. Srećom, nogomet je takav da na kraju gotovo uvijek pobijede oni koji žele igrati. Barcelona nikad nije gajila drugačiji stil, za razliku od ovih iz Madrida. Barcelona ide da se nadigrava i da igrom slomi protivnika."
Upravo to se dogodilo u ponedjeljak. Barcelona je igrala i igrom je slomila madridsku momčad, no Mourinho je rekao da se ne osjeća poniženim.
"Ma, može on pričati šta hoće. Činjenica je da je ovakav poraz u utakmici poput ove grozan i sigurno nije običan. Trebat će Realu vremena da se oporavi od ovog udarca", zaključio je Osim.
Piše: A. Beganović
Srijeda, 01.12.10. 10:17.
U najvećem svjetskom derbiju, El Clasicu, Barcelona je ponizila Real (5:0), a samo su rijetki prognozirali ovakav debakl Josea Mourinha i njegovih izabranika.
Jedan od njih bio je i legendarni bh. stručnjak Ivica Osim, koji je dan prije derbija rekao da će Katalonci slaviti rezultatom 5:0.
"Bio sam uvjeren da arogancija ne može proći. Real nije imao nikakvih šansi. Ljudima je dosta onih koji teže razaranju nogometa i igre. Može se reći da su u ponedjeljak arogancija i razaranje zaustavljeni", rekao je Osim za Dnevni avaz i dodao:
"Barcelona igra. a Jose Mourinho je suprotnost. Od Helenija Herrere do Mourinha, uvijek je bilo onih kojima je cilj ne izgubiti. Srećom, nogomet je takav da na kraju gotovo uvijek pobijede oni koji žele igrati. Barcelona nikad nije gajila drugačiji stil, za razliku od ovih iz Madrida. Barcelona ide da se nadigrava i da igrom slomi protivnika."
Upravo to se dogodilo u ponedjeljak. Barcelona je igrala i igrom je slomila madridsku momčad, no Mourinho je rekao da se ne osjeća poniženim.
"Ma, može on pričati šta hoće. Činjenica je da je ovakav poraz u utakmici poput ove grozan i sigurno nije običan. Trebat će Realu vremena da se oporavi od ovog udarca", zaključio je Osim.
- majestic24
- Kontakt:
citam sad da ce Higuain morati na operaciju kraljeznice i da bi njegova zamjena mogao biti Hugo Almeida (mda sumnjam u to jer je ovaj igrao u LP za Werder)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jao sto ovi farsovci puno provode vremena na Realovoj temi, ne bi oni, ali ruke same idu....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Almeida sljedece sezone u Valenciju
Ronaldo upitan za susret protiv Valencije .
Ronaldo upitan za susret protiv Valencije .El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
vi bar ne serete na nasoj temi, pa moramo mi na vasoj.Harrison je napisao/la:Jao sto ovi farsovci puno provode vremena na Realovoj temi, ne bi oni, ali ruke same idu....
još nije odlučeno da li če iči pod nož,ako ode 2 do 3 mjeseca mirovanja...do nove godine ga u svakom slučaju nečemo vidjeti...majestic24 je napisao/la:citam sad da ce Higuain morati na operaciju kraljeznice i da bi njegova zamjena mogao biti Hugo Almeida (mda sumnjam u to jer je ovaj igrao u LP za Werder)
napadač dolazi u Januaru 100%...neče valda crni Almeida jbt.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hehe, čuj Hugo Almeida, pa bolje da dovedu Bendtnera
hehe
Vjerujem ja u benzemu, samo treba momak uhvatit zamaha, jbg.puno se očekuje od njega i velik je pritisak na njemu
Vjerujem ja u benzemu, samo treba momak uhvatit zamaha, jbg.puno se očekuje od njega i velik je pritisak na njemu
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.