FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dvije grupe po četvorica treniraju u jednom treningu. Takve su i preporuke UEFE.
Koliko vidim drže razmak oko metar i malo jace
Koliko vidim drže razmak oko metar i malo jace
Malo se ja salim za distancu i to. Hvala ti za sliku. 
Samo jos daju zajedno da ganjaju loptu da mogu i kakvu tekmu izmedju sebe, ali zauhar je i ovo sad Boga mi. Bolje i ovo nego sami da treniraju.

Samo jos daju zajedno da ganjaju loptu da mogu i kakvu tekmu izmedju sebe, ali zauhar je i ovo sad Boga mi. Bolje i ovo nego sami da treniraju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja svaki dan dodem poslije posla na stadion i popijem kafu a dodem s drugog kraja grada skroz. Sjedim na Jugu i zanesem se ponekad. Al znam da će tekme uskoro.
Mjesec ipo danas od zadnje tekme ...
Ja se sve opet nadam da ce nekad u junu ili pred kraj reci da se moze makar ogranicen broj. Vala mislim da ce prva na Grbavici kad bude trazit se karta protiv koga god da bude tekma.
Ja se sve opet nadam da ce nekad u junu ili pred kraj reci da se moze makar ogranicen broj. Vala mislim da ce prva na Grbavici kad bude trazit se karta protiv koga god da bude tekma.
Teško moj LjoŽe, mislim da će se ova sezona završiti bez publike, što je iz ove perspektive opet prihvatljiva ideja.
Inače pozdrav za svu raju, nadam ste da ste dobro i zdravo kao i svi vaši
Inače pozdrav za svu raju, nadam ste da ste dobro i zdravo kao i svi vaši

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jedna zanimljiva ideja iz Njemacke, ne znam koliko je moguca kod nas i po kojoj cijeni
sport.****/nogomet/565307/vas-lik-na-tribinama-za-19-eura-borusija-vec-prodala-vise-od-5-000-mjesta
sport.****/nogomet/565307/vas-lik-na-tribinama-za-19-eura-borusija-vec-prodala-vise-od-5-000-mjesta
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja kakve budale, respect. Zamisli ti nasih glava bosnjackih isprintanih, to bi show bio.
5000 mjesta x 20 eura = 100.000 eura. Show!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Znam, ali valjda se tjesim

Zivim za dan kad ce reci da se vratimo koliko-toliko normalnom zivotu izuzev povratka na faks. To mogu preskociti.

Zzz i tebi. Nadam se da je u Visokom stanje pod kontrolom.
To bi haos bio, imamo li kakvog sponzora da se bavi printanjem i slicno, da montiramo ove glave na istokukerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 21:12
Ja kakve budale, respect. Zamisli ti nasih glava bosnjackih isprintanih, to bi show bio.
5000 mjesta x 20 eura = 100.000 eura. Show!!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pisao sam upravo klubu i clanu skupstine, uzet ce u razmatranje kad/ako se liga zakotrlja.master44 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 21:34To bi haos bio, imamo li kakvog sponzora da se bavi printanjem i slicno, da montiramo ove glave na istokukerimatomic1921 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 21:12
5000 mjesta x 20 eura = 100.000 eura. Show!!![]()
Nesto kontam, 12km slika, 2km izvodjacu a 10 klubu. Mogli bi haos napraviti, bas dobar hype da kreiramo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
https://****/turska-advokatska-k ... ak-sezone/
Ajmooooo evo bek/krilo stize konacno.
Blazevic
@KANA na aparatima
Ajmooooo evo bek/krilo stize konacno.
Blazevic

@KANA na aparatima
Igrač, ali i Željezničar, itekako imaju razloga za optimizam. Naime, kako saznajemo, odluka će biti donešena u potpunosti u korist igrača, s obzirom na to da je turska advokatska kancelarija, koja zastupa Čelik, priznala FIFA-i u svojoj žalbi da igraču duguju mjesečni iznos veći od 7 plata.
To nedvojbeno pokazuje da je igrač imao pravo da izjavi jednostrani raskid ugovora, a odluka nadležnog FIFA-inog suda bit će dovoljna da izvršni registraciju u novom klubu, a to će biti Željezničar, s kojim Blažević trenira već izvjesno vrijeme.
To nedvojbeno pokazuje da je igrač imao pravo da izjavi jednostrani raskid ugovora, a odluka nadležnog FIFA-inog suda bit će dovoljna da izvršni registraciju u novom klubu, a to će biti Željezničar, s kojim Blažević trenira već izvjesno vrijeme.
Off
Nastavlja se Italijanska liga 27.5.
Nastavlja se Italijanska liga 27.5.
Pojedinci bi trebali otici na dobrovoljno testiranje 5g aluminijskog cjepiva sa cipovima 

23
Gdje je brat @balkanika