vidim svakakve se ovde diskusije vode...pa da se ukljucim i da probam biti realan....vise je parametara po kojima se moze ocijenjivat dal je jedan klub veliki ili mali....i jasno je prvo sto se ove diskusije tice da su i bayern i real 2 velika kluba...u spaniji izuzetno postuju bayerna, zato su se razliciti izopaceni izrazi izmisljali za bayern, jer tamo mrze bayern jer je mnogo puta bio prepreka realu a cesto i barceloni....barcini et navijaci nabijaju na nos nama taj jedan poraz od 0-4 na nou campu...al stanite ljudi zar nije bayern jednom izgubio i od zenita 0-4 i sta je poslije bilo bayern opet na putevima slave, zenit negdje u pozadini.....znaci kao prvo kada se slavni i veliki klubovi spominju tu su bayern i real obavezno tu...pojedini navijaci reala odavde su dolazili i na podforum bayerna i cesto prcali , zafrkavali i kao omalovazavali bayern...te ovaj nam igrac ne valja te onaj tamo vamo, sve djecija prica...ja skontah na kraju da sam ja vise utakmica reala pa i barce pogledao ove sezone od nekih navijaca reala i barce ovde, pa kako onda ti opste ljudi mogu o necemu diskutovat?
sinoc je barca raznijela real...prva cinjenica barca jeste jaka i jeste uigran tim koji je dugo skupa, pogotovo ta okosnica, ali real je odigrao daleko ispod ocekivanja....siguran sam u jedno i ne treba biti posebno pametan da bi se to znalo real nije opste slabiji od barce, tu su negdje te dvije ekipe....tokom sezone ce se jos pokazat...al svima treba biti jasno ronaldo koliko je koristan on i odmaze, znaci on je igrac kojeg dizu u zvijezde ali svojom glumom i lijenoscu unazadi nekad ekipu....mora shvatiti da fudbal nije samo ples s loptom, da tu treba trke, borbe da bi se ekipa dobila.....ponasanje zadnjeg reda reala je bilo amatersko....potez mourinha da izvede ozila na poluvremenu je isto bila greska...ozil je sinoc imao crnu noc, odavno onako nije bio los, potrefilo mu se...al ne kontam tako dobar trener kakav je mourinho, zar je mislio da diara moze nesto u ofanzivi ucinit da se stigne takva prednost???ovaj put je barca nadigrala real, al naredni el clasico ce ponudit jos vece ludilo jer ce special one a i igraci gorit da se osvete...i tad ce biti neizvjesna zestoka utakmica...a borba za titulu u primeri ce do kraja biti uzbudljiva
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland