Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

secer
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la secer » 30 nov 2010, 18:27

boom.dll je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Special five ce osvojiti tri titule, al kad na onoj stvarki nikne nokat
vec je osvojio

sto se tice reala vidjecemo .... murinjo je bog fudbala
nek ismijavaju dok mogu 8-)
hoce, hoce :lol: real uzima prvenstvo i lp ;) i to su ambicije kluba :!:
imaju ambicije ali je problem u sredstvima tj. igracima.
dakle, real ima ambicije poput porsea, ali sredstva fiata :lol:
ozil i kedira bi mogli odvesti real do naslova :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 18:58

sarajlija89 je napisao/la:Ma to ja da vama pomognem... :mrgreen: 8-)

slika

Eto..sad mozete diskutovati o svakom mecu pojedinacno :D
Evo blankos,informisi se za medjusobne duele,i citavo vrijeme govorim za medjusobne duele a ne o velicini cluba i broju titula,a ono da je real mali club je ironicni receno i nebitno,bitna je sutina rasprave a to su medjusobni dueli nasa sva cluba....pametnom dosta...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 30 nov 2010, 19:03

slika
da se nasmijemo malo na nas racun :)

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 30 nov 2010, 19:08

Mou izgleda konta da nemoze biti porazen. Svaka izjava mu je neka šanerska, tako da mi je godra sto vas je Barca osramotila. Svaka mu čast za posao koji radi, uz Amara Osima, najbolji trener danasnjice, to je sigurno, al daj malo covjece, spusti se na zemlju.
Big club, great history, Nottm Forest.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 nov 2010, 19:22

Možete sad pricati sta hocete, vracati se u daleku istoriju, tjesiti se njome i pominjanjem Zidana ili Raula olakšavati sebi onu sinošnju bruku...a cinjenica je da SAD ne možete proci dalje od 1/8 finala LP, da vam Barsa nemilosrdno nabija komplekse niže vrijednosti iz derbija u derbi....to se cinjenice koje se ne mogu ni pobiti ni ignorisati.
Doveli su Murinja da zaustavi dominaciju Barse, pa sinoc je napustio stadion kao pokisnut miš, ponižen i razocaran.
Citam njegovu izjavu u stilu "nije sramota i nije poniženje" :shock: pa što je još trebalo da im urade pa da bude poniženje? da im se još popišaju po glavama poslije utakmice?? 5 komada prime i još dobro prođu, izdominirani su u najPajovskijem smislu te rijeci i opet mu nije poniženje :shock:

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 30 nov 2010, 19:41

;)

Bale na meti Reala
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 30 nov 2010, 19:42

Mandrak je napisao/la:Možete sad pricati sta hocete, vracati se u daleku istoriju, tjesiti se njome i pominjanjem Zidana ili Raula olakšavati sebi onu sinošnju bruku...a cinjenica je da SAD ne možete proci dalje od 1/8 finala LP, da vam Barsa nemilosrdno nabija komplekse niže vrijednosti iz derbija u derbi....to se cinjenice koje se ne mogu ni pobiti ni ignorisati.
Doveli su Murinja da zaustavi dominaciju Barse, pa sinoc je napustio stadion kao pokisnut miš, ponižen i razocaran.
Citam njegovu izjavu u stilu "nije sramota i nije poniženje" :shock: pa što je još trebalo da im urade pa da bude poniženje? da im se još popišaju po glavama poslije utakmice?? 5 komada prime i još dobro prođu, izdominirani su u najPajovskijem smislu te rijeci i opet mu nije poniženje :shock:
Ego Mourinha ne dozovoljava sezonu bez trofeja , ja sam ubjedjen da ce Real osvojiti ili La Ligu ili LP !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 nov 2010, 19:47

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Možete sad pricati sta hocete, vracati se u daleku istoriju, tjesiti se njome i pominjanjem Zidana ili Raula olakšavati sebi onu sinošnju bruku...a cinjenica je da SAD ne možete proci dalje od 1/8 finala LP, da vam Barsa nemilosrdno nabija komplekse niže vrijednosti iz derbija u derbi....to se cinjenice koje se ne mogu ni pobiti ni ignorisati.
Ego Mourinha ne dozovoljava sezonu bez trofeja , ja sam ubjedjen da ce Real osvojiti ili La Ligu ili LP !
Sve fino, veliki strucnjak bez daljnjeg ali ne pita se samo on niti Real kao klub...ima tu još faktora koji se nešto pitaju,a ne samo Murinjo ;) ...vidjecemo hoce li uzeti LP ili La Ligu, ima još puno da se igra.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 19:49

vuvu_zzz je napisao/la:;)

:D :D
Bale na meti Reala
Kupite Valdeza on bar zabije 2 komada Barci,da ste njega imali sinoc rezon bi bio 5-2 :D :D :D :D :D :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 30 nov 2010, 20:00

Bravo, divna partija Reala.. High five ? :lol:

slika
Oprostite, morala sam. :| :mrgreen:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 nov 2010, 20:05

vidim svakakve se ovde diskusije vode...pa da se ukljucim i da probam biti realan....vise je parametara po kojima se moze ocijenjivat dal je jedan klub veliki ili mali....i jasno je prvo sto se ove diskusije tice da su i bayern i real 2 velika kluba...u spaniji izuzetno postuju bayerna, zato su se razliciti izopaceni izrazi izmisljali za bayern, jer tamo mrze bayern jer je mnogo puta bio prepreka realu a cesto i barceloni....barcini et navijaci nabijaju na nos nama taj jedan poraz od 0-4 na nou campu...al stanite ljudi zar nije bayern jednom izgubio i od zenita 0-4 i sta je poslije bilo bayern opet na putevima slave, zenit negdje u pozadini.....znaci kao prvo kada se slavni i veliki klubovi spominju tu su bayern i real obavezno tu...pojedini navijaci reala odavde su dolazili i na podforum bayerna i cesto prcali , zafrkavali i kao omalovazavali bayern...te ovaj nam igrac ne valja te onaj tamo vamo, sve djecija prica...ja skontah na kraju da sam ja vise utakmica reala pa i barce pogledao ove sezone od nekih navijaca reala i barce ovde, pa kako onda ti opste ljudi mogu o necemu diskutovat?

sinoc je barca raznijela real...prva cinjenica barca jeste jaka i jeste uigran tim koji je dugo skupa, pogotovo ta okosnica, ali real je odigrao daleko ispod ocekivanja....siguran sam u jedno i ne treba biti posebno pametan da bi se to znalo real nije opste slabiji od barce, tu su negdje te dvije ekipe....tokom sezone ce se jos pokazat...al svima treba biti jasno ronaldo koliko je koristan on i odmaze, znaci on je igrac kojeg dizu u zvijezde ali svojom glumom i lijenoscu unazadi nekad ekipu....mora shvatiti da fudbal nije samo ples s loptom, da tu treba trke, borbe da bi se ekipa dobila.....ponasanje zadnjeg reda reala je bilo amatersko....potez mourinha da izvede ozila na poluvremenu je isto bila greska...ozil je sinoc imao crnu noc, odavno onako nije bio los, potrefilo mu se...al ne kontam tako dobar trener kakav je mourinho, zar je mislio da diara moze nesto u ofanzivi ucinit da se stigne takva prednost???ovaj put je barca nadigrala real, al naredni el clasico ce ponudit jos vece ludilo jer ce special one a i igraci gorit da se osvete...i tad ce biti neizvjesna zestoka utakmica...a borba za titulu u primeri ce do kraja biti uzbudljiva
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 20:06

umru navijač Reala i Barce i sad dođu pred Boga i pitaju ga. prvo navijač Barce: - Boze kada će Barca opet pobjediti Reala u el classicu, a Bog mu odg: pa odmah slijedeće sezone. Zaplače navijač, pa ga pita Bog što plačeš, a ovaj odg: krivo mi sto jos jednom neću docekati da budem sretan.

Potom ga pita navijač Reala: - Boze kada će Real pobjediti Barcu u el clasicu,a tada Bog zaplače, pita ga navijač što sada ti plačeš. A Bog odg: pa bolan to ni ja neću dočekati :D :D :D

BAYERN MUNCHEN

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 30 nov 2010, 20:19

van gall je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:;)

Bale na meti Reala
Kupite Valdeza on bar zabije 2 komada Barci,da ste njega imali sinoc rezon bi bio 5-2 :D :D :D :D :D :D :D :D

:?: ?:

JA nisam realovac ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 nov 2010, 20:21

van gall je napisao/la:umru navijač Reala i Barce i sad dođu pred Boga i pitaju ga. prvo navijač Barce: - Boze kada će Barca opet pobjediti Reala u el classicu, a Bog mu odg: pa odmah slijedeće sezone. Zaplače navijač, pa ga pita Bog što plačeš, a ovaj odg: krivo mi sto jos jednom neću docekati da budem sretan.

Potom ga pita navijač Reala: - Boze kada će Real pobjediti Barcu u el clasicu,a tada Bog zaplače, pita ga navijač što sada ti plačeš. A Bog odg: pa bolan to ni ja neću dočekati :D :D :D

Čuo sam dobrih o sinoćnjem porazu Reala al ovaj je daleko najlošiji.. :mrgreen:
Da si možda rekao želim curu koja puši kao Real pa hajde.. :D
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 20:22

Toxicity je napisao/la:
van gall je napisao/la:umru navijač Reala i Barce i sad dođu pred Boga i pitaju ga. prvo navijač Barce: - Boze kada će Barca opet pobjediti Reala u el classicu, a Bog mu odg: pa odmah slijedeće sezone. Zaplače navijač, pa ga pita Bog što plačeš, a ovaj odg: krivo mi sto jos jednom neću docekati da budem sretan.

Čuo sam dobrih o sinoćnjem porazu Reala al ovaj je daleko najlošiji.. :mrgreen:
Da si možda rekao želim curu koja puši kao Real pa hajde.. :D
To je vec davno receno i to bas s moje strane :D :D :D

BAYERN MUNCHEN

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 30 nov 2010, 20:28

effe_sa je napisao/la:sinoc je barca raznijela real...prva cinjenica barca jeste jaka i jeste uigran tim koji je dugo skupa, pogotovo ta okosnica, ali real je odigrao daleko ispod ocekivanja....siguran sam u jedno i ne treba biti posebno pametan da bi se to znalo real nije opste slabiji od barce, tu su negdje te dvije ekipe....tokom sezone ce se jos pokazat.
pa zar je jarane moguce da kad igraju dvije ekipe jednake snage i sa gotovo svim spremnim igracima rezultat na kraju glasi 5-0,da jedna ekipa bude gotovo bez prilike,a da ih ovi drugi ubiju u svakom segmentu igre :roll: pa koliko god jedna ekipa imala los dan ja mislim da to nije moguce,a ti kako hoces ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 nov 2010, 20:34

-Barcelona- je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:sinoc je barca raznijela real...prva cinjenica barca jeste jaka i jeste uigran tim koji je dugo skupa, pogotovo ta okosnica, ali real je odigrao daleko ispod ocekivanja....siguran sam u jedno i ne treba biti posebno pametan da bi se to znalo real nije opste slabiji od barce, tu su negdje te dvije ekipe....tokom sezone ce se jos pokazat.
pa zar je jarane moguce da kad igraju dvije ekipe jednake snage i sa gotovo svim spremnim igracima rezultat na kraju glasi 5-0,da jedna ekipa bude gotovo bez prilike,a da ih ovi drugi ubiju u svakom segmentu igre :roll: pa koliko god jedna ekipa imala los dan ja mislim da to nije moguce,a ti kako hoces ;)

Al očito nisu ekipe podjednake snage, a i Real ne može ovako lošu igru ponoviti 2 puta.. Možda je šteta što nismo ranije doživili taj prvi poraz, da ne dođemo prepotentni kakvi smo došli sinoć..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 nov 2010, 20:37

8 January 1994 FC Barcelona Real Madrid 5–0 (1–0) Romário (24, 56, 81), Koeman (47), Iván Iglesias (86)

7 January 1995 Real Madrid FC Barcelona 5–0 (3–0) Zamorano (5, 21, 39), Luis Enrique (68),Amavisca(70)

Kad igraju ,Real i Barsa sve je moguće ,iako ove sezone to nije moguće ,ali ko zna ,možda Real dođe do neke minimalne pobijede
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 nov 2010, 20:43

pa dosta ulogu igra i stav ekipe...barca je usla sinoc potpuno dobro poslozena....a i presudila je kolekitvna igra, kod barce se lopta kod jednog igraca ne zadrzava mnogo, tu sve ide od noge do noge brzo...i jos su nadtrcali real u potpunosti....stav pojedinih igraca reala je bio cudan, neki uopste se nisu zalagali...ronaldo pokusavao sve individualno, isto tako i di maria.....kolektiv barce je trenutno puno bolji....mourinho na tome mora radit, da se neki igraci disciplinuju, da igraju vise za tim, a ne da vuku loptu kao da su je kupili...a kod barce je bukvalno sve funkcionisalo....a i sam znas kako je kad utakmica krene naopako kao sto je krenula barci protiv intera...tad je drugacija situacija....pa isto tako poslije u finalu inter ne bi ni bayerna dobio da prvi gol nije zabio...mourinho puno bolje zna cuvat rezultat nego ga stizat, iako je sa svojim ekipama znao dolazit i do preokreta, al njegova je taktika vise da prvi proba zabit pa da onda ide lagano il razvlacenjem protivnika, il totalnom defanzivom
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 nov 2010, 20:45

Toxicity je napisao/la:

Al očito nisu ekipe podjednake snage, a i Real ne može ovako lošu igru ponoviti 2 puta.. Možda je šteta što nismo ranije doživili taj prvi poraz, da ne dođemo prepotentni kakvi smo došli sinoć..
Problem je u tome što vi samo protiv Barse ponavljate ovakve loše igre vec zadnjih 5 derbija (gol razlika u tih 5 derbija je 16-2 , a ne treba te ni napominjati da je Real svih tih zadnjih derbija izgubio)...e pa ne može to više biti slucajnost ili loš dan....što to nije bio loš dan kad je Real razbio Ajax neki dan :?: ;) ...isti igraci, isti trener, ista forma...ALI razliciti protivnici...nema vadione po tom pitanju...loše igra je produkt jaceg protivnika, igras koliko ti protivnik dozvoli...Ajax im je "dozvolio" da im ovi uvale 4 komada na njihovom terenu i da ih razbiju doslovno, ali i Barsa im je dozvolila da samo nemocno posmatraju kako se ovi dodavaju između sebe i trpaju golove.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 30 nov 2010, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.