Nebi ti tako pricao da je Dzeko igrao za Sarajevo, ali eto neka ti bude. Ja sam samo realan. Pape je najveci majstor ikad, ali Dzeko je puno vise napravio za ovu zemlju..Evander je napisao/la: ↑23 apr 2020, 14:10Patriotizam se dokazivao od 92. do 95. Mani me se patetike. Dolazak na odmor, ganjanje kurvestina sirom BiH, dernecenje i usput odigras utakmicu, ne moze se mjeriti sa tim da je neko godinama truhnuo u rovu i ostavljao komade tijela.Amca007 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 14:02Ne treba porediti njih dvojicu nikako. Dzeko je najveci patriota Bosne koji nikad nije propustio utakmicu repke i uvijek je bio uz nju, davao najbitnije golove i igrao u velikim klubovima. Pape je majstor na svoj nacin, tipa Messi i ne moze se Dzeko sa njim poredit po znanju. Zato ovo treba proglasit remi![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda zato što je kao igrač uradio za tadašnju državu, Jugoslaviju?Amca007 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:24Nebi ti tako pricao da je Dzeko igrao za Sarajevo, ali eto neka ti bude. Ja sam samo realan. Pape je najveci majstor ikad, ali Dzeko je puno vise napravio za ovu zemlju..Evander je napisao/la: ↑23 apr 2020, 14:10Patriotizam se dokazivao od 92. do 95. Mani me se patetike. Dolazak na odmor, ganjanje kurvestina sirom BiH, dernecenje i usput odigras utakmicu, ne moze se mjeriti sa tim da je neko godinama truhnuo u rovu i ostavljao komade tijela.Amca007 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 14:02Ne treba porediti njih dvojicu nikako. Dzeko je najveci patriota Bosne koji nikad nije propustio utakmicu repke i uvijek je bio uz nju, davao najbitnije golove i igrao u velikim klubovima. Pape je majstor na svoj nacin, tipa Messi i ne moze se Dzeko sa njim poredit po znanju. Zato ovo treba proglasit remi![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma pojedoše se Džeko i njegovi tariguzi što on nije najbolji svih vremena, pa daj izmisli nekakvo glasanje potpuno nekompetentnih ljudi da ga proglase najboljim. Pitanje da li bi i kod košpicara bio među prvih 20. Zar su ljudi zaboravili njegove nastupe za repku gdje je u dosta njih igrao kao preko neke stvari i vukao se po terenu a svi naši navijači upućivali mu salve zvižduka. Pored takvih veličina, on u finalu!!! Hahaha!!! Misli papak da sve može kupiti parama. Može Ljigatu i kompaniju.emir79 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 23:11Ma ne radi se o tome, zna se ko je svih vremena.Benjolos je napisao/la: ↑22 apr 2020, 23:03Ma ova anketa nikakav pokazatelj, jer 90% ovih glasova su ova nova generacija omladine koja slabo zna ko je Pape, i zato glasaju za Dzeku..
Ne osporavam sve ono što je Dzeko do sad uradio u kradijeri i za BiH šta je učinio, al ne može se porediti sa Sušićem..
Nego radi se o manipulaciji gdje je link postavljen na oficijelnu stranicu Dzeke, on licno ili Ligata postavili da simpatizeri glasaju.![]()
Pa brt ako je 17.7M namjenjeno klubovima iz BiH, a imas samo Sarajevo i Želju logično bi bilo da ide 50%-50%. Mozda Sarajevo i dobije vise od tih 50% zbog VelkovskogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:24Ozbiljno sada.Zna li neko koliko cemo dobiti?Nisu naveli ako dobro vidim
Edit: ne vidjeh da ce lovi tek poslije Eura podijeliti

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi li normalan brateFoSte95 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:39Pa brt ako je 17.7M namjenjeno klubovima iz BiH, a imas samo Sarajevo i Želju logično bi bilo da ide 50%-50%. Mozda Sarajevo i dobije vise od tih 50% zbog VelkovskogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:24Ozbiljno sada.Zna li neko koliko cemo dobiti?Nisu naveli ako dobro vidim
Edit: ne vidjeh da ce lovi tek poslije Eura podijeliti![]()

Mislim vise od 50.000 € nece biti.
Pa sta ce onda sa ostatka od 17M o.O
-
- Kontakt:
Džeko uradio za ovu zemlju??? Ma, jarane ti nisi dobar nikako.Amca007 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:24Nebi ti tako pricao da je Dzeko igrao za Sarajevo, ali eto neka ti bude. Ja sam samo realan. Pape je najveci majstor ikad, ali Dzeko je puno vise napravio za ovu zemlju..Evander je napisao/la: ↑23 apr 2020, 14:10Patriotizam se dokazivao od 92. do 95. Mani me se patetike. Dolazak na odmor, ganjanje kurvestina sirom BiH, dernecenje i usput odigras utakmicu, ne moze se mjeriti sa tim da je neko godinama truhnuo u rovu i ostavljao komade tijela.Amca007 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 14:02Ne treba porediti njih dvojicu nikako. Dzeko je najveci patriota Bosne koji nikad nije propustio utakmicu repke i uvijek je bio uz nju, davao najbitnije golove i igrao u velikim klubovima. Pape je majstor na svoj nacin, tipa Messi i ne moze se Dzeko sa njim poredit po znanju. Zato ovo treba proglasit remi![]()
P.S. Za Sarajevo su igrali mnogo veći igrači i ljudi. Znaš li koji je to papak, mislio da sve može sa parama, znaš li kako se ponašaju članovi njegove porodice na pripremama repke gdje im ne smije niko ništa reći, znaš li da on određuje ko će biti pozvan u repku (slučaj Ibričić, ali ih je Pape zayebao), znaš li kako se njegov otac ponaša u i oko reprezentacije, kako bezobrazno, ono baš seljački, napada i salijeće žene na račun sina i kako od njega strahuju i zaziru svi u i oko reprezentacije i da za njega ne važe nikakve zabrane kao za ostale. Haj' mu zabrani nešto što on hoće u reprzentaciji. A o bahanalijama i pijankama na prpipremama reprezentacije već je neko pisao. I takav je lik koji se osilio parama i uz ne nešto aman fudbalske kvalitete tebi bolji od Papeta koji je proglašen za najboljeg ikad glasovima kompetentnih ljudi!?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Buraz malo si se zeznuoFoSte95 je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:39Pa brt ako je 17.7M namjenjeno klubovima iz BiH, a imas samo Sarajevo i Želju logično bi bilo da ide 50%-50%. Mozda Sarajevo i dobije vise od tih 50% zbog VelkovskogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:24Ozbiljno sada.Zna li neko koliko cemo dobiti?Nisu naveli ako dobro vidim
Edit: ne vidjeh da ce lovi tek poslije Eura podijeliti![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MALO 

Al' nas Foste95 obogati preko noci, svaka ti cast, kralju
Ma to su sitne pare, mislim oko 100.000KM za Vladana i Krstea.

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
A qrac lijepi sad opet procitao 17.7M ukupan fond za tu svrhu

Zamisli konama dat osam miliona, kako bi se raspametili. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Buraz ba o cemu pricas. Jeli ti znas koliko je Dzeko dao para za djecu ove zemlje, a kroz ostale projekte da ne govorim. Jesi li ti svjestan sta pricas. Da li uopste znas kakav je to ambasador i covjek. Ovdje buraz nije prica o fudbalu. Gdje je Pape sve ove godine u ratu i poslije rata bio. Na koji je nacin pomogao Sarajevu, jeli ikad kupio kartu da pogleda utakmicu. Brate ja sam mrtvi pitar, i Pape je najbolji igrac ikad, ali sa Dzekom se po pitanju doprinosa za ovu zemlju ne moze porediti, vjeruj mi...bordopoeta je napisao/la: ↑23 apr 2020, 19:52Džeko uradio za ovu zemlju??? Ma, jarane ti nisi dobar nikako.
P.S. Za Sarajevo su igrali mnogo veći igrači i ljudi. Znaš li koji je to papak, mislio da sve može sa parama, znaš li kako se ponašaju članovi njegove porodice na pripremama repke gdje im ne smije niko ništa reći, znaš li da on određuje ko će biti pozvan u repku (slučaj Ibričić, ali ih je Pape zayebao), znaš li kako se njegov otac ponaša u i oko reprezentacije, kako bezobrazno, ono baš seljački, napada i salijeće žene na račun sina i kako od njega strahuju i zaziru svi u i oko reprezentacije i da za njega ne važe nikakve zabrane kao za ostale. Haj' mu zabrani nešto što on hoće u reprzentaciji. A o bahanalijama i pijankama na prpipremama reprezentacije već je neko pisao. I takav je lik koji se osilio parama i uz ne nešto aman fudbalske kvalitete tebi bolji od Papeta koji je proglašen za najboljeg ikad glasovima kompetentnih ljudi!?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
I je li ga to cini patriotom?
Je li onda Dzeko veci patriota od mog oca koji je poginuo 93. u odbrani grada?
I sta je to Dzeko uradio za ovu zemlju?
Ucestvovao u par humanitarnih akcija? Ono, super, ali i mnogu od nas su, u skladu sa svojim mogucnostima. Je li njegovih 20 000 eura, veci od tvojih ili mojih 50 naraka?
Je li onda Dzeko veci patriota od mog oca koji je poginuo 93. u odbrani grada?
I sta je to Dzeko uradio za ovu zemlju?
Ucestvovao u par humanitarnih akcija? Ono, super, ali i mnogu od nas su, u skladu sa svojim mogucnostima. Je li njegovih 20 000 eura, veci od tvojih ili mojih 50 naraka?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dzeko Edin najbolji igrac u historiji jedne nam jedine. Najbolji ambasador nase drzave koju je u milion navrata predstavio svijetu u najboljem mogucem svjetlu.
Najefikasniji igrac reprezentacije sa najupecatljivijim doprinosom u klubovima liga petice.
Gospodin koji nas je obradovao x puta i to ne samo golovima. Porodicni covjek i pravi idol svakom sportisti. Cast mi je sto sam ga pratio od pocetka pa abd do kraja karijere. Ostali mu nisu ni blizu, pa cak ni veliki Pape. Ziv i zdrav bio dijamantu zajedno sa svojom porodicom.
Najefikasniji igrac reprezentacije sa najupecatljivijim doprinosom u klubovima liga petice.
Gospodin koji nas je obradovao x puta i to ne samo golovima. Porodicni covjek i pravi idol svakom sportisti. Cast mi je sto sam ga pratio od pocetka pa abd do kraja karijere. Ostali mu nisu ni blizu, pa cak ni veliki Pape. Ziv i zdrav bio dijamantu zajedno sa svojom porodicom.
NEMA NAZAD
Pape je kao igrac definitivno iznad i broj 1 u BiH. Dzeku takodjer treba dati priznanje. Biras izmedju dva vremens.
Rijetki su uopste bili rodjeni kada je Pape igrao, i njihovo glasanje danas je u vecini.
Sta je drzava uradila za nas, obicne gradjane, pa moramo uzimati kao jako bitan dokaz da je neko bolji od nekog jer je drzavi pomogao?
Dzeko nije glup, cak stavise....
Rijetki su uopste bili rodjeni kada je Pape igrao, i njihovo glasanje danas je u vecini.
Sta je drzava uradila za nas, obicne gradjane, pa moramo uzimati kao jako bitan dokaz da je neko bolji od nekog jer je drzavi pomogao?
Dzeko nije glup, cak stavise....
-
- Kontakt:
Svim Pitarima muslimanima, koji poste Ramazan Mubarek Olsun. U sreci, zdravlju i rahatluku da ispostite.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, keli, NazorUso i 48 gostiju.