SS.ba Kviskoteka
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: SS.ba Kviskoteka
Da nije mokes
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pošaljemo svi po jedno i svi smo na istom jer znamo odgovor
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko je spreman da se zrtvuje da sklopi kviz(da ne ucestvuje u njemu)?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
u svakom slučaju, hvala na trudu.
predlažem da pobjednik organizuje. ako nema vremena, onda drugoplasirani...
80-ak pitanja po meni mjera
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Eto mogu sklopiti. Samo nek mi Captaib objasni sve što je potrebno.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 apr 2020, 22:02Ko je spreman da se zrtvuje da sklopi kviz(da ne ucestvuje u njemu)?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
50 je mjera. I ja ću napraviti jedno takmičenje. Imam već 15 pitanja.
Ako hoćete u petak pravim opet, napišite šta da izbacim šta da ubacim, yebiga prvi put je ovako nešto i greške su sasvim normalne. Ja dok imam freezeita mogu ovo organizovati, nije nikakva frka, mada volio bih se i ja jednom okušat.
Stvarno se izvinjavam zbog 'glupih pitanja', kažem opet krećem od sebe i nije mi frka neke brojeve zapamtiti, nismo svi isti. Ne vidim razlog zašto neko ne bi znao za prvenstvo u odbojci, ne prate svi samo fudbal yel.
Nadam se da je bilo solidno, vremenom će se ovo popraviti i dizati na veći nivo. Yebenih 50 osoba je bilo.

Stvarno se izvinjavam zbog 'glupih pitanja', kažem opet krećem od sebe i nije mi frka neke brojeve zapamtiti, nismo svi isti. Ne vidim razlog zašto neko ne bi znao za prvenstvo u odbojci, ne prate svi samo fudbal yel.

Nadam se da je bilo solidno, vremenom će se ovo popraviti i dizati na veći nivo. Yebenih 50 osoba je bilo.
"We need to suffer. And we need to fight."
Neka onda to bude pravilo,da pobjednik automatski organizuje naredni kviz.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
sigurno ce se ovo prosiriti na vise od 50 ucesnika,to je jedini problem
#Punoljetstvo
Evo ima i arhiva, možeš provjeriti šta si pogriješio.
Remember, remember the 5th of November.
U pripremnom kvizu neko rekao da je Orwell napisao "1992"

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Nek iskeškira 40€BosniaBoston je napisao/la: ↑22 apr 2020, 22:06sigurno ce se ovo prosiriti na vise od 50 ucesnika,to je jedini problem

Nullius in verba
Dobra zajebancija. Stigao sam pred sami kraj, nisam znao da u 9 počinje.
Sastavit ću i ja 50 pitanja iz općeg znanja kad uhvatim vremena, nek se nadje. Možemo pičit svako veče po jednu turu, dok ne dosadi.
Sastavit ću i ja 50 pitanja iz općeg znanja kad uhvatim vremena, nek se nadje. Možemo pičit svako veče po jednu turu, dok ne dosadi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nemoj ove stvari shvatati kao kritiku, više kao prijedlog da imamo beton kviz.Captain4 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 22:05Ako hoćete u petak pravim opet, napišite šta da izbacim šta da ubacim, yebiga prvi put je ovako nešto i greške su sasvim normalne. Ja dok imam freezeita mogu ovo organizovati, nije nikakva frka, mada volio bih se i ja jednom okušat.![]()
Stvarno se izvinjavam zbog 'glupih pitanja', kažem opet krećem od sebe i nije mi frka neke brojeve zapamtiti, nismo svi isti. Ne vidim razlog zašto neko ne bi znao za prvenstvo u odbojci, ne prate svi samo fudbal yel.![]()
U ovoj državi koja nema ni poštenog kviza, mi imamo Potjeru i Milijunaša na forumu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
ili zadnji jos bolje,kao kazna sto je zadnji

Ma ti si vrh organizator,iskreno volio bih da ti i dalje pravis ali je to malo bezobrazno,vjerovatno i ti zelis ucesvovati,ali jbg ispalo je fkt bolje nego sam ocekivao,eto tih par pitanja zamjerka ali za prvi put savrseno

Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 22 apr 2020, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nek ima relegation i promocije hehehehBosniaBoston je napisao/la: ↑22 apr 2020, 22:06sigurno ce se ovo prosiriti na vise od 50 ucesnika,to je jedini problem
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma samo piči, i nije realno da se sve tačno odgovori.Captain4 je napisao/la: ↑22 apr 2020, 22:05Ako hoćete u petak pravim opet, napišite šta da izbacim šta da ubacim, yebiga prvi put je ovako nešto i greške su sasvim normalne. Ja dok imam freezeita mogu ovo organizovati, nije nikakva frka, mada volio bih se i ja jednom okušat.![]()
Stvarno se izvinjavam zbog 'glupih pitanja', kažem opet krećem od sebe i nije mi frka neke brojeve zapamtiti, nismo svi isti. Ne vidim razlog zašto neko ne bi znao za prvenstvo u odbojci, ne prate svi samo fudbal yel.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Yebo te, Dzeko igrao za neki Ústí nad Labem.
To sam fulo.

Ja sam za opciju da formiramo kvizaški odbor, da se ubace još sa mnom dvije osobe (naravno dobrovoljne), ja ću se žrtvovati tkd neću nastupati ako treba, nije frka stvarno. Samo bih volio malo respecta jer je neko utrošio 2.5h kako bi pojedinci ubili pola sata dosade. Ne aludirajući na nikoga, makar smo skontali šta treba popraviti, smanjiti, napredovati će ovo ako se pokaže želja.
"We need to suffer. And we need to fight."