FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 30 nov 2010, 16:31

za malo manje od sat i pol igramo...

SAMO HRABRO I PONOSNO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 nov 2010, 16:33

I mislim da se Kerla nece snaci tamo u Grckoj ...nesto tipa Cocalic .. nisam cuo da je odigro tekmu ima ako nema i vise ..

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 30 nov 2010, 16:36

19TM87 je napisao/la:za malo manje od sat i pol igramo...

SAMO HRABRO I PONOSNO
Nigdje neće biti live stream ?!
Hajde lazare,hajde Lazare..

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2010, 16:42

Kerla je dobar, a ima sve predispozicije da postane odličan stoper. Nadam se da su u klubu stavili klauzulu da od narednog transfera dobijemo određen postotak, jer sam uvjeren da će Kerla za par godina igrati u nekom od jačih evropskih klubova. Ako je tačno da se i Radovanović priprema za odlazak, to može značiti samo jedno, a to je da pravimo ekipu koja će se ravnopravno boriti sa evropskim. Ovo može svako tumačiti na svoj način. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 nov 2010, 16:43

Popović Lazar je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:za malo manje od sat i pol igramo...

SAMO HRABRO I PONOSNO
Nigdje neće biti live stream ?!
kolko ja znam nazalost nece...ako neko zna nesto suprotno nek nas obraduje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 30 nov 2010, 16:54

nime_tm87 je napisao/la:I mislim da se Kerla nece snaci tamo u Grckoj ...nesto tipa Cocalic .. nisam cuo da je odigro tekmu ima ako nema i vise ..
Cocalic je grao zadnju utakmicu u pobjedi Panioniosa protiv Iraklisa i to na poziciji zadnjeg veznog...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 30 nov 2010, 16:56

ima li gdje live strem za vecerasnju utakmicu

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 nov 2010, 16:59

Nema streama. Inace, treba "otjerati" jedno dva-tri igraca i dovesti jednog ili dva kkvalitetna, jer koji ce nam da ih djaba placamo da griju klupu, evo H. Bešlija -posudba, Rovcanin posudba etc ..

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 30 nov 2010, 17:15

johnnyHZ je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:E kome ste vi nasli vjerovati! Pa vama ljubomorni debili i pripadnici bordo boje napisu kako Amar klepa pare i vi se nesto busate. Halo ba, pa i da klepa neka klepa a ja cu vas samo pitati imamo li mi u ekipi nezadovoljnih igraca, imomo li igraca koji su neisplaceni ili kojima se nesto duguje? Odgovor je " Naravno da nemamo". Pare koje dodju u klub se uredno uknjize i ravnomjerno rasporede, i s obzirom da imamo veliki broj igraca, nastoji se svakome isplatiti ono sto ga sleduje. Da Kerla nije potpisao taj ugovor prije nego ce otici, otisao bi kao slobodan igrac i Zelji nebi pripalo bas nista. U javnost sigurno nece izaci detalji ugovora, ali je svakako pozitivno to sto je Zeljo bar nesto dobio od odstete. Zamilo bih vas sve da na komentare ovih pacenika ne odgovarate, odnosno da ne vjerujete u njihove price, a da je to istina sigurno bi i nasi igraci bili gladi i trenirali na hrenovkama, ali je problem sto nje tako pa se krizno podrucje pokusava preseliti i kod nas bar kroz mahalske bombe. Pozdrav
haj jps jednom prosetaj gradom :D nasi igraci po dvije litre jack danielsa piju a vasi haineken i calsberg :D
Jadan ti kad se ponosis s tim sto ti igraci voljenog kluba piju ... bila to piva ili nesto drugo.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 30 nov 2010, 17:18

nime_tm87 je napisao/la:I mislim da se Kerla nece snaci tamo u Grckoj ...nesto tipa Cocalic .. nisam cuo da je odigro tekmu ima ako nema i vise ..
Jes **** majku, nikako da odigra utakmicu. Baš si svako uzima za pravo da piše gluposti...

http://www.soccerway.com/players/edin-cocalic/92183/

28.11., 13.11., 6.11., 31.10., 24.10., 16.10., 2,10.,... :roll:

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 30 nov 2010, 17:19

Dino_TM je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:E kome ste vi nasli vjerovati! Pa vama ljubomorni debili i pripadnici bordo boje napisu kako Amar klepa pare i vi se nesto busate. Halo ba, pa i da klepa neka klepa a ja cu vas samo pitati imamo li mi u ekipi nezadovoljnih igraca, imomo li igraca koji su neisplaceni ili kojima se nesto duguje? Odgovor je " Naravno da nemamo". Pare koje dodju u klub se uredno uknjize i ravnomjerno rasporede, i s obzirom da imamo veliki broj igraca, nastoji se svakome isplatiti ono sto ga sleduje. Da Kerla nije potpisao taj ugovor prije nego ce otici, otisao bi kao slobodan igrac i Zelji nebi pripalo bas nista. U javnost sigurno nece izaci detalji ugovora, ali je svakako pozitivno to sto je Zeljo bar nesto dobio od odstete. Zamilo bih vas sve da na komentare ovih pacenika ne odgovarate, odnosno da ne vjerujete u njihove price, a da je to istina sigurno bi i nasi igraci bili gladi i trenirali na hrenovkama, ali je problem sto nje tako pa se krizno podrucje pokusava preseliti i kod nas bar kroz mahalske bombe. Pozdrav
haj jps jednom prosetaj gradom :D nasi igraci po dvije litre jack danielsa piju a vasi haineken i calsberg :D
Jadan ti kad se ponosis s tim sto ti igraci voljenog kluba piju ... bila to piva ili nesto drugo.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: oj kaze piju po 2 litra jack-a hahhhahahaa joj ponosa braco draga, tako i treba samo udri hahhahhahahaaa ccccccccccccccc xD xD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

debil
Kontakt:

Post Postao/la debil » 30 nov 2010, 17:54

Snimak Zeljeznicar Videoton iz 80tih godina jako povoljno... javite se zainteresovani na pm :)

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 30 nov 2010, 18:01

Mogli su bar radijski prenos organizovati :roll:
Lijepo je biti Manijak!!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 nov 2010, 18:10

johnnyHZ je napisao/la:
haj jps jednom prosetaj gradom :D nasi igraci po dvije litre jack danielsa piju a vasi haineken i calsberg :D pa ti vidi ko je na hrenovkama:D a drugo je to sto se nasa uprava na igrace pokusala vaditi ...I NE LAZI DA JE SVE ISPLACENO IGRACIMA I VI IMATE ZAOSTALIH DUGOVANJA,I IMATE KIRIJA NEPLACENIH ...ovo je 1000% a fruga stvaqr je sto osim sirokog svaki klub ima iste probvleme...
Pravi si primjer klasicnog kompleksasa koji za Sarajevo navija samo iz nekog hira a kada si sam u sobi izmedju cetiri zida gledas Zeljine slike, video klipove Manijaka i proklinjes dan kada si se deklarisao kao navijac Sarajeva. To je nesto sto citam izmedju redova, jer si redovan na nasoj temi, jer imas jako dobre infomracije koje su ustvari obicne gluposti, jer se zanimas za ZELJU, jer znas tacno u kilogram koliko je g.o.v.n.o izbacio na anus svaki igrac Zelje ponaosob u kaficu gdje si i ti bio, jer znas koliko se kome duguje... Ma haveru sve znas, i ne znam stvarno vi se sta da te pitam.
E sada da se malo uobiljimo jer si me vidno isprovocirao svojim glupostima na racun ZELJE, i sve to pises i iznosis na temi vezanoj za Fk Zeljeznicar! Prvo haveru sigurno nemas dovoljno dobre informacije i ni blizu informacijama koje recimo ja imam ili neki drugi momci sa kojima sam dobar na ovoj stranici, ali i uopsteno koji se zauzimaju za Zelju, koji prate sva moguca desavanja u i oko kluba, krenuvsi od onih najmladjih djecaka -pjetlica pa sve do prve ekipe. Zeljo duga ima, ali ne i prema igracima, bar ne prema sadasnjem igrackom kadru. Postoje neki sporovi koji su 90 % rijeseni, odnosno zaledjeni sa igracima koji su igrali u Zelji jos za vrijeme kada ste nam bas gledali u ledja, i kada smo se sprdali sa ovom ligom! Nasi igraci sigurno ne piju po dva litra zestokog pica, ali siguran sam da ne piju ni pivo kako to ti navodis. Ako ko popije, popije za svoj hatar ali ne da ga iznose kao u slucaju sa vasim igracima iz pojedinih gradskih lokala! Cisti profesionalizam je zavladao dolaskom Amara na celnu poziciju kluba, a to govorim iz razloga sto taj covjek ne prihvata neprofesionalzam i svaki istup bilo kojeg igraca u timu, da li se to radilo o igracu kojem je on licni menadjer ili neko drugi, skupo se placa, direktnim udarcem na platu igraca pa do onog najveceg ponizenja gledanja utakmice sa sjevera a ne igranja na terenu, tako da ti je to jedan od primjera da u Zeljinoj svlacionici nema sprdancije. Ako si ti ubjedjen da je kod nas katastrofa, da nemamo ni za pola hrenovke onda uzivaj u tome a oni koji znaju, sigurno znaju da to nije tako i nemaju razloga da vjeruju tebi, obicno plagijatu, spremnom na sve pa tako i na ovu najofirniju glupost u vidu pisanja neistina po forumu kojih je ruku na srce pregrst. Nama Zujo nije na pocetku obecao nista, ali je covjek donio nesto u ZELJU sto vama ni Blekic, ni mnogi drugi prethodnici nebi donijeli za narednih 50 godina. To nije titula, jer titula bi svakako dosla nego nesto drugo sto vas od nas udaljava za jednu svjetlosnu godinu. I bolje bi ti bilo da se pozabavis svojim klubom, a ako imas para kupi i ti igracima sarajeva po koju flasu zestokog pica, neka se ne trijezne, neka uzivaju u potocima alkohoola ako ti je to ponos i dika. Pozdrav.

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 30 nov 2010, 18:58

Hoce li bit tekstualni prenos :| ?

Mandžaroš '87
Kontakt:

Post Postao/la Mandžaroš '87 » 30 nov 2010, 19:03

Ma ovi naši puni para ! Juče ja na Grbavici čekam druga, a oni se spremaju za polazak i onako pospan pogledam tamo kod onog mjesta gdje se kupuju karte kod sjevera, a tamo Cviko i neki čovjek (pretpostavljam zaposlenik kluba) broje pare ! dvije gute love broje njih dvojica, a Bešlija i još par naših piju kafice u kafiću preko puta i smješkaju se !
:D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 nov 2010, 19:21

@Adis

Cim je vec utakmica pocela prije dvadesetak minuta, predpostavljam da nece biti :D :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 30 nov 2010, 19:21

U 13.minuti vec gubimo 2:0,ali ionako je prijateljska....

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 nov 2010, 19:23

WeLLy je napisao/la:U 13.minuti vec gubimo 2:0,ali ionako je prijateljska....
Izvor?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 30 nov 2010, 19:23

org

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.