FK Drina Zvornik

kamiondzija
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la kamiondzija » 29 nov 2010, 19:50

:? Pa što ste mu psovali majku? :lol: :lol: ,il je bila neka zajebancija ? :lol: jel pričaš za utakmicu Modriče ili mlade reprezentacije? :lol: :lol:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 29 nov 2010, 19:52

kamiondzija je napisao/la::? Pa što ste mu psovali majku? :lol: :lol: ,il je bila neka zajebancija ? :lol: jel pričaš za utakmicu Modriče ili mlade reprezentacije? :lol: :lol:
' $ ",? " га је 90 " ?.$ су ? 5-1. :lol: :lol:
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 nov 2010, 23:33

Evo čitam u Blicu večeras izjavu Vojvodića da će se prije svega zalagati za dovodjenje igrača koji su ponikli u Drini,te igrača sa kojima je saradjivao.Pominje da je jedno od mogoćih pojačanja i igrač sa kojim je saradjivao u Proleteru Radan Muminović.
Pošto ja iskreno prvi put čujem za ovog momka,volio bi ako ima boljih poznavalaca koji su čuli za njega da nešto i napišu,na kojoj poziciji igra,te kakav je... :?:
& $ - & " - & - &
ФСРС

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 30 nov 2010, 01:09

drinin vuk je napisao/la:Evo čitam u Blicu večeras izjavu Vojvodića da će se prije svega zalagati za dovodjenje igrača koji su ponikli u Drini,te igrača sa kojima je saradjivao.Pominje da je jedno od mogoćih pojačanja i igrač sa kojim je saradjivao u Proleteru Radan Muminović.
Pošto ja iskreno prvi put čujem za ovog momka,volio bi ako ima boljih poznavalaca koji su čuli za njega da nešto i napišu,na kojoj poziciji igra,te kakav je... :?:
Koliko znam, trenutno igra za Sutjesku iz Foce i krilni je igrac. Njegov brat je Milan Muminovic (Borac). Prije pola godine ili godinu, ne sjecam se tacno, spekulisalo se da bi mogao u Zelju ili Sarajevo, ali se pojavila informacija da momak ima slab vid (poluslijep je, ne vidi na jedno oko ili tako nesto). Imas nekoliko njegovih golova na youtube-u, i to dosta lijepih.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 30 nov 2010, 11:20

gollum je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Evo čitam u Blicu večeras izjavu Vojvodića da će se prije svega zalagati za dovodjenje igrača koji su ponikli u Drini,te igrača sa kojima je saradjivao.Pominje da je jedno od mogoćih pojačanja i igrač sa kojim je saradjivao u Proleteru Radan Muminović.
Koliko znam, trenutno igra za Sutjesku iz Foce i krilni je igrac. Njegov brat je Milan Muminovic (Borac). Prije pola godine ili godinu, ne sjecam se tacno, spekulisalo se da bi mogao u Zelju ili Sarajevo, ali se pojavila informacija da momak ima slab vid (poluslijep je, ne vidi na jedno oko ili tako nesto). Imas nekoliko njegovih golova na youtube-u, i to dosta lijepih.
Čuj slijep !? Bože dragi :cry:

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 30 nov 2010, 11:25

Mada po ovom što na YT nadjoh reklo bi se da je itekako dobro krilo ima brzinu,pozicioniranje,strašan osjećaj,mogao bi bit dobro pojačanje ukoliko se stvarno dovede,na stranu što ima problema sa vidom,nažalost.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 nov 2010, 13:19

Pa po ovim snimcima reklo bi se da nije loš,naravno ovo su snimci golova i stoga ne može se neki veći zaključak pravit,teren je najmjerodavniji,šta tu pokaže po tome će se i pamtit :lol: ;)
Pošto stvarno nisam čuo za ovog momka,mogu samo pričat na osnovu ovih snimaka,a to je da je evidentno da čovjek ima osjećaj,da se dobro ubacuje i da ima brzinu.
U svakom slučaju Drini je potreban jedan takav uz Ninića na boku ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 nov 2010, 16:22

Devil je napisao/la:...Cenim da bi na zimu Darko mogao dovesti svoga pulena Muminovica...
Ko zna zna. :D

Odmah od prvog dana dolaska na celo Drine znao sam da ce ubrzo nakon toga doci i Radan,samo nisam znao da li ce odmah na zimu.
Koliko znam on je jos uvek u Proleteru gde ga je doveo upravo Vojvodic letos.
Ja se njega secam jos iz Sutjeske posle ga nisam gledao,odlican fudbaler,definitivno prejak za Prvu ligu RS,i ne znam zasto jos ne prelazi negde bolje.Eto pominje se to da je slep 60% na jedno oko,ali opet igra na odlicnom nivou,i bio bi veliko pojacanje za Drinu u nastavku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 30 nov 2010, 16:54

Po njegovim riječima izgleda da Drina neće nikog prodavati sad u zimskom prelaznom roku, to znači da bi Karvaljo mogao ostati

http://fkdrinazv.****/2010/11/blog-post_30.html
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 30 nov 2010, 18:12

drinin vuk je napisao/la:Pa po ovim snimcima reklo bi se da nije loš,naravno ovo su snimci golova i stoga ne može se neki veći zaključak pravit,teren je najmjerodavniji,šta tu pokaže po tome će se i pamtit :lol: ;)
Pošto stvarno nisam čuo za ovog momka,mogu samo pričat na osnovu ovih snimaka,a to je da je evidentno da čovjek ima osjećaj,da se dobro ubacuje i da ima brzinu.
U svakom slučaju Drini je potreban jedan takav uz Ninića na boku ;)
Уз " :)..." " је &...' ? $ $..." $ " ? " $ '...$ " ' $ % $ $ ? ?..." " ''то ¥'' " $....$ ",$ - " " $ /...
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 01 dec 2010, 15:32

Imam druga iz Foce koji kaze da je Radan Muminovic bolji igrac od svoga brata Milana, samo sto slabije vidi na jedno oko i to je glavni razlog zbog cega nije otisao u neki bolji klub... Jbg steta za momka!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 dec 2010, 16:26

Devil je napisao/la:
Devil je napisao/la:...Cenim da bi na zimu Darko mogao dovesti svoga pulena Muminovica...
Ko zna zna. :D

Odmah od prvog dana dolaska na celo Drine znao sam da ce ubrzo nakon toga doci i Radan,samo nisam znao da li ce odmah na zimu.
Koliko znam on je jos uvek u Proleteru gde ga je doveo upravo Vojvodic letos.
Ja se njega secam jos iz Sutjeske posle ga nisam gledao,odlican fudbaler,definitivno prejak za Prvu ligu RS,i ne znam zasto jos ne prelazi negde bolje.Eto pominje se to da je slep 60% na jedno oko,ali opet igra na odlicnom nivou,i bio bi veliko pojacanje za Drinu u nastavku.
$ $ нас ? :lol: о ? " " - $ " :?: :!: :lol: :lol:
Ево " ја на основу " " & $ се $ о ? $ ",е $ стварно % за ? са $,$ $ ",не ' $ је ? & у ".

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 dec 2010, 16:35

:lol: :lol: Ovaj je bas bio upecatljiv u Vojvodicevim planovima u Sutjesci i Proleteru.
Onaj Knezevic iz Proletera,je li to onaj napadac Romanije i Sutjeske sto ga je doveo upravo Vojvodic u oba kluba.
Ako vam nedostaje napadac mozda je unazad nekoliko godina jedan od najboljih strelaca RS resenje za vas. :D

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 dec 2010, 16:46

Devil je napisao/la::lol: :lol: Ovaj je bas bio upecatljiv u Vojvodicevim planovima u Sutjesci i Proleteru.
Onaj Knezevic iz Proletera,je li to onaj napadac Romanije i Sutjeske sto ga je doveo upravo Vojvodic u oba kluba.
Ako vam nedostaje napadac mozda je unazad nekoliko godina jedan od najboljih strelaca RS resenje za vas. :D
& & је то онај " % је " за " у ? РС $ &," " ?,$ ? ? пута ' га " " $,? " ? $ - се $ $ за & & " $ ? " не " ' $.
" & ове његове " су сјајне ? су "," $ " - " ,% " " ? " је & $.
" & ' $ " за $ % се " $ / % " ? "," је $ % & у &,' $ " " он " $ " у $,те $ " $ ? $,$ се о $ " " је " ? са ' &.

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 dec 2010, 16:53

Barreyro iz Banata je vec u Indjiji,letos dosao sa Batiojom u ovaj klub,bas i ne verujem da ce ga se odreci lagano Indjijci. ;)

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 dec 2010, 16:58

Devil je napisao/la:Barreyro iz Banata je vec u Indjiji,letos dosao sa Batiojom u ovaj klub,bas i ne verujem da ce ga se odreci lagano Indjijci. ;)
$ -,' $ су $ & $ у " " то управо " " ",? " & ¥ & " $ је & с " " " ? ",' $ је " $ " ' ту $,а $ је овај " у & са " $ ? " ? ?,све у ' $ ја " ,? & ' у праву " " право $ "....

Drugo ime objektivnosti!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 dec 2010, 17:00

$ ја ' ",$ се о ? ? & " " на " " а ? " $ ;) :lol:

Drugo ime objektivnosti!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 02 dec 2010, 11:39

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 dec 2010, 15:36

Hoce li ovo braca konacno zaigrati zajedno? :?

Ovaj Djordje Jovanovic je nekada igrao za Slaviju i Famos,kao neka vrsta poluspica mada mu dobro lezi i pozicija napadaca,gledao sam ga mozda 2-3x uzivo ali je to poodavno bilo.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 02 dec 2010, 16:27

Devil je napisao/la:Hoce li ovo braca konacno zaigrati zajedno? :?

Ovaj Djordje Jovanovic je nekada igrao za Slaviju i Famos,kao neka vrsta poluspica mada mu dobro lezi i pozicija napadaca,gledao sam ga mozda 2-3x uzivo ali je to poodavno bilo.
" ' $ $ " $," " " - :)....' за овог "...." га $ $ па не ' $ "...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.