Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zavisi koliko često voziš.Fantasista je napisao/la: ↑20 apr 2020, 18:20Ja sam prije dvije godine uzeo polar biciklo u mbajk shopu u Tuzli. I sad je kao novo. Bilo je na sniženju nešto malo više od 600.bavarian_bk je napisao/la: ↑20 apr 2020, 17:02Momci jeste li vi upućeni malo bolje u bicikla?LlullSergio je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:53
Može.
Za vikend idem kupiti i ja,vjv Bike Shop.
Opasno me onaj jedan Cross fura.Sad je samo pitanje kolko će se iskeširati.
Puno mi milju dati vala.
Btw Edoteka bila u Kaknju, mi uzeli drugo mjesto,dobili mjesec u teretani djabe![]()
Šta je najbitnije gledati kod izbora veličine.
Vidim npr. po olxu ili fejs grupama, navode dimenzije 26 incha, 29 incha, koliko mogu skontati to je dimenzija točka. Ali kako pravilno odabrati veličinu rama u odnosu na visinu osobe i da li dimenzije točka tu igraju ulogu?
Što se tiče veličine, 26 inča gume vjerovatno je i ram mali, odnosno M veličina. Kod mene je 29 inča i veći ram odnosno XL. Ko je visok i nogat mora uzeti bajk sa većim ramom. Jbg ne razumijem se ni ja baš u to![]()
Cross je dobar, vidim da raja dosta voza i neke koje znam zadovoljni su. Jbg ko ima para za Meridu, Cube ili S works taj je gospodin![]()
Treba znati održavati bike.
Ovaj MIrage mi nije jasan. Ima ih od 500 do 900 KM. Ne vidim neku bitnu razliku. Isto je npr i u Bike Shop u Sarajevo i u onom Mocca Comerce Visoko.Marsal je napisao/la: ↑20 apr 2020, 18:30Ja ću vjerovatno ovaj.
Bicikl biciklo Polar Mirage Sport 2019 B292A79190 (499 KM)
https://www.olx.ba/r/37700457/127580
Bio sam spreman dat i do 8 stoja, ali jednostavno nema za mene dimenzija jer tražim 29 inča gume i XXL ram.
Ima ovaj Polar i neki Capriolo od 850.
****, nek me posluži par godina, ja zadovoljan. Nisam profesionalac.
Dajj **** tovare.jolicnikola je napisao/la: ↑21 apr 2020, 00:54a prošlo je dvije godine otkako se u Hajduku svakakvo zlo događa, prvo odlazak Kosa nakon što ga je Torcida otjerala, pa poraz od Dinama u onom derbiju kad su mogli pobjedom da se uključe u borbu za titulu, pa prebijanje igrača, pa rezultatski pad (ne samo te nego i sljedeće sezone), pa ona krađa u kupu protiv Dinama u Vinkovcima, pa Huljaj, pa Vulić, pa onaj "napad" na vatrogasca zbog koga su igrali do kraja one jeseni bez publike, dobro stvari su se stabilizovale jedno vrijeme kad je tu bio Oreščanin, al opet se zlo vratilo kad su se Gojun i Six zaratili s Brbićem i otišli, pa Gzira, pa Burić, i sad ova korona, ovo sr***e u Hajduku se dešava već dugo, al ove dvije godine je najgore, sve trulo i naopako, pa j***m mu sve majke Brbiću i onima iz Torcide
daj ti seljačino šiptarska, ciganska mrš ti u majmunariju, nadvladaće oni tebe i koronu, pa i šupke iz Torcide, Mamiće i sve, vidit ćešRosicky je napisao/la: ↑21 apr 2020, 01:40Dajj **** tovare.jolicnikola je napisao/la: ↑21 apr 2020, 00:54a prošlo je dvije godine otkako se u Hajduku svakakvo zlo događa, prvo odlazak Kosa nakon što ga je Torcida otjerala, pa poraz od Dinama u onom derbiju kad su mogli pobjedom da se uključe u borbu za titulu, pa prebijanje igrača, pa rezultatski pad (ne samo te nego i sljedeće sezone), pa ona krađa u kupu protiv Dinama u Vinkovcima, pa Huljaj, pa Vulić, pa onaj "napad" na vatrogasca zbog koga su igrali do kraja one jeseni bez publike, dobro stvari su se stabilizovale jedno vrijeme kad je tu bio Oreščanin, al opet se zlo vratilo kad su se Gojun i Six zaratili s Brbićem i otišli, pa Gzira, pa Burić, i sad ova korona, ovo sr***e u Hajduku se dešava već dugo, al ove dvije godine je najgore, sve trulo i naopako, pa j***m mu sve majke Brbiću i onima iz Torcide
Za njih navija samo dalmacija..najšugaviji klub msm da je ubjedljivo najgori sportski kolektiv na balkanu kad vidis ulaganje i ono što daju na terenu.
Sve je toliko ispod nivoa profesionalnosti da je to sramota,pogotovo ove legende kluba koje jedino u Hajduku igraju ulogu pa tamo neki šlagirani lik koji vec ima 80g izvrijeđa sve igrače i tu se stvori priča i farsa nenormalna.
Svi ih kradu,svi su protiv njih a kad pogledas poteze koje rade i te sjednice,pressice vidis masu poluškolovanih ljudi kojim je upala kasika u med.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.