Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Taurus1999
- Kontakt:
Re: Chat
Ma vidio sam u M Bike ima solidnih, ali ove Shimano Tourney opreme mi suhveli pravo..
- Marsal
- Kontakt:
Imaš dobar capriolo za te pare.Taurus1999 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 12:54Raja jel se moze za 600km uzet dobar bajk? Mtb. Po mogucnosti nov jer sam se prosli put zajebao s polovnim
https://jabihcapriolo.com/bicikliDet.ph ... 20Capriolo
A isto na M bike imas dobar Cross za 699
Imaš solidan Polar za 530
Izguglaj.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kakva je budala ovaj Đani Ćurčić
"Meni je fudbal bio ko i zivot - pozornica. Fudbal se samo uklopio u to"

"Meni je fudbal bio ko i zivot - pozornica. Fudbal se samo uklopio u to"

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
glup si ko ****Heller je napisao/la: ↑20 apr 2020, 12:37Bit **** kontam, **** haj. Al ono neironično slušati Kanye Westa i furati se na taj idiotizam..MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑20 apr 2020, 02:51Kanye West with a pussy would be breathtaking. It would be so pink and he would make sure to wax every once in a while. His lips would be so silky. To see his clit, you’d have to spread his lips because they are also chubby. His walls are fluffy and it would be so easy for him to squirt.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Samo posalji link u pp

Inace koliko nam je drzava zaostala, vidi se i po kvizovima i slicnim stvarima.
U Hrvatskoj Potjera i Milioner, u Srbiji Potera, kod nas na TV-u nista.
I kad je bio Milioner, nekakvo lose bilo, ko da mrtvog konja mamuzas

Vazda oni igraci iz Potjere pricaju o pub kvizovima, kod nas nema ni to

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Bio je u Zenici jedan pub kviz (možda i dalje ide), znalo se svašta osvojit. Jednom sam dobio pizzu, jednom odlazak u frizerski salon, jednom smo dobili gajbicu Heinekena i zadnji put 5 besplatnih kafa 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Cim ovo prodje, eto me tamo, da malo znanje provjerim

A sto ja jednom naleti na losu picu u Zenici... U zivotu losije pice nisam pojeo

Tako da mi nagrada ne treba

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
nismo mi za kviza, zato i nema na tv. Turske serije, e to je taman.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Sa ćevapima se možemo gurat i sa BL, SA i TR a što se pizze tiče imaju možda 2, maksimalno 3 mjesta na kojima možeš pojest dobru. Ostalo odron.kraljttbvb je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:11A sto ja jednom naleti na losu picu u Zenici... U zivotu losije pice nisam pojeo![]()
Tako da mi nagrada ne treba![]()
Ima Edoteka jos uvijek u Biznisu, sad su se poceli cak i na Kakanj malo sirit. Pojacali su malo i nagrade cak.
Izbaci SA za cevape, brutalno overrated. Bilo nekad, pricalo se. Ostalo ih par kvalitetnih.
S nama se ne možete gurati ćevapima. Nema boljih. Sarajevski su smeće suho.Marsal je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:13Sa ćevapima se možemo gurat i sa BL, SA i TR a što se pizze tiče imaju možda 2, maksimalno 3 mjesta na kojima možeš pojest dobru. Ostalo odron.kraljttbvb je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:11A sto ja jednom naleti na losu picu u Zenici... U zivotu losije pice nisam pojeo![]()
Naši Tuzlanski u mesnom poljevu su GOAT.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Neka blizu muzeja, na nekom trgu. Sidje se niz stepenice, onako fin lokal izgleda.Marsal je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:13Sa ćevapima se možemo gurat i sa BL, SA i TR a što se pizze tiče imaju možda 2, maksimalno 3 mjesta na kojima možeš pojest dobru. Ostalo odron.kraljttbvb je napisao/la: ↑20 apr 2020, 16:11A sto ja jednom naleti na losu picu u Zenici... U zivotu losije pice nisam pojeo![]()
Ali kad mi donese Mexikanu, a na njoj narazane hrenovke

A vi o tim picama pričate
ma i pizzu su us.rali maksimalno dje god odes, stedi se na materijalu ko da je devedes treca, trebaju ti 3 4 jumbo da ih osjetis u stomaku, a cijena masala
Ma ne sjećam se kad sam naručio picu.
Recimo Mozaik kojeg po Tuzli ima ko pljeve je stvarno loša pica ko karton tijesto. A i ne ulazim jer drži kriminalac.
Nota Bene je imala dobre pice kao i pizza Trkačica. I u Taverni je stalno jedem, nije loša.
Recimo Mozaik kojeg po Tuzli ima ko pljeve je stvarno loša pica ko karton tijesto. A i ne ulazim jer drži kriminalac.
Nota Bene je imala dobre pice kao i pizza Trkačica. I u Taverni je stalno jedem, nije loša.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.