Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
ala one milfače Despina i Elli Kokinu, koje su to vatre, a da ne pričam o Paparizu, Kalomiri, Foureiri itd.
Sve mi ovo liči na uvod u neke bludne radnje u sobi do ove

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
našo sam aplikaciju za gledanje mk kanala al ne znam dal će raditi:
https://apps.apple.com/hr/app/ott-go/id1451700641
edit: grčki kanali https://play.google.com/store/apps/deta ... ektv&hl=en
https://apps.apple.com/hr/app/ott-go/id1451700641
edit: grčki kanali https://play.google.com/store/apps/deta ... ektv&hl=en
- LlullSergio
- Kontakt:
Gdje je led

- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Kanye West with a pussy would be breathtaking. It would be so pink and he would make sure to wax every once in a while. His lips would be so silky. To see his clit, you’d have to spread his lips because they are also chubby. His walls are fluffy and it would be so easy for him to squirt.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Kawhi jes to ti
Svega mi koju god temu otvoriš besmislene rasprave o nekakvim goatovima, samo imena se rotiraju.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Igre bez granica...
7.10.2019.
Veliki otpori unutar SAD-a očito su djelovali na Trumpa koji je potom zaprijetio Turskoj da će je uništiti ako se bude ponašala mimo dogovora. “Ako Turska učini bilo što, što ja u svojoj velikoj i nedostižnoj mudrosti procijenim da prelazi mjeru, potpuno ću uništiti gospodarstvo Turske’, napisao je na Twitteru.
Na Trumpov odgovor reagirao je turski potpredsjednik navodeći kako se njegova zemlja ne boji prijetnji. “Naša poruka međunarodnoj zajednici je jasna. Turska nije zemlja na koju će utjecati prijetnje”, rekao je potpredsjednik Fuat Oktay u utorak u Ankari.
Nakon žestokih kritika, Trump je na Twitteru poručio kako Amerika možda odlazi iz Sirije, ali da nije napustila Kurde, te da su trgovinski odnosi s Turskom i dalje dobri. No, da će svaka nepotrebna turska borba biti pogubna za njihovo gospodarstvo i njihovu vrlo krhku valutu.
19.4.2020.
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan telefonom je razgovarao s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.
U saopćenju Kabineta turskog predsjednika se navodi da su dvojica predsjednika razgovarali o bilateralnim odnosima i regionalnim pitanjima.
Navodi se da su se Erdogan i Trump složili da u duhu solidarnosti koji nalaže savezništvo u NATO savezu nastave blisku saradnju u borbi s pandemijom koronavirusa koja prestavlja prijetnju javnom zdravstvu i ekonomijama zemalja.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Bit **** kontam, **** haj. Al ono neironično slušati Kanye Westa i furati se na taj idiotizam..MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑20 apr 2020, 02:51Kanye West with a pussy would be breathtaking. It would be so pink and he would make sure to wax every once in a while. His lips would be so silky. To see his clit, you’d have to spread his lips because they are also chubby. His walls are fluffy and it would be so easy for him to squirt.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
sarma prva torbica forumaHeller je napisao/la: ↑20 apr 2020, 12:37Bit **** kontam, **** haj. Al ono neironično slušati Kanye Westa i furati se na taj idiotizam..MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑20 apr 2020, 02:51Kanye West with a pussy would be breathtaking. It would be so pink and he would make sure to wax every once in a while. His lips would be so silky. To see his clit, you’d have to spread his lips because they are also chubby. His walls are fluffy and it would be so easy for him to squirt.
Let's talk about SIX baby!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Škotski je najjači engleski naglasak.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Taurus1999
- Kontakt:
Raja jel se moze za 600km uzet dobar bajk? Mtb. Po mogucnosti nov jer sam se prosli put zajebao s polovnim
Trebalo bi da moze, ja planiram isto da kupim, al ovdje nema ovog sto ja hocu, nemaju na lageru, a dostave im stale.Taurus1999 je napisao/la: ↑20 apr 2020, 12:54Raja jel se moze za 600km uzet dobar bajk? Mtb. Po mogucnosti nov jer sam se prosli put zajebao s polovnim
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 1 gost.