Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Istina. Hrvatska su mi dosta bolja. Kad Jelen pijem osjećam se ko da sjedim ispred nekog granapa u Rogatici i imam sliku Ratka Mladića u novčaniku.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Veoma jednostavno pitanje: zašto je sranje?
Kad ste vec spomenuli Mostarsko crno, trojici jarana i meni je studentskim danima bila tradicija, da se prije odlaska u kafanu, brzinski opucamo sa dvije flase Mostarskog iz ruke u ruku, da se jeftinije prodje( ko je probao to "vino" zna kakve su to patnje bile), otrese te ucis Fatihu naopako, od tad mrzim Mostar i grožđe ako se ono uopste pravilo od njega.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- alan_kardec
- Kontakt:
Zaječarac prvo mjesto ubjedljivo, ostala srpska piva su lipov qrac, to je tačno. Al eto kažu da je Valjevsko pivo vrhunsko, šteta što ga ovdje kod nas nema. Od piva iz `regiona`, Nikšićko, Karlo, Žuja, naravno i Laško koje je odlično čak i iz bambuće. Od `uvoznih` Grimbergen (7% alc), Gambrinus i Tuborg, mada pitanje je kolko su ona zapravo uvozna pošto se vjerovatno toče negdje kod nas.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj šta sam Tuborga popio na maturi trebali su oni meni platiti
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Koliko para, toliko muzike. Dok je jeftino, mora biti zakurac.alex1991 je napisao/la: ↑19 apr 2020, 20:43Kad ste vec spomenuli Mostarsko crno, trojici jarana i meni je studentskim danima bila tradicija, da se prije odlaska u kafanu, brzinski opucamo sa dvije flase Mostarskog iz ruke u ruku, da se jeftinije prodje( ko je probao to "vino" zna kakve su to patnje bile), otrese te ucis Fatihu naopako, od tad mrzim Mostar i grožđe ako se ono uopste pravilo od njega.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- alan_kardec
- Kontakt:
U strogim centrima Herceg-Bosne. Ironično zar nealan_kardec je napisao/la: ↑19 apr 2020, 21:02gdje se ovo pivo može naći?
Pitam za druga, kolekcionara piva![]()

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Firma iz Kočerina blizu Širokog koja radi sa porculanom i čašama se zove Bošnjak commerce. 

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Jel ko probo pan, neki dan sam ovdje pisao o zuji i karlovackom kao o dobrih hrvatskim pivima a zaboravio potpuno na njega.A moracu probati i to tuzlansko da vidim sta je, neki ga hvale bas a neki potpuno suprotno, nema sredine
sto se tice nasih preminger mi je dobar, nije lose ni sarajevsko.

- alan_kardec
- Kontakt:
Zapadna Hercegovina možda?

ne, ozbiljno. Kako mogu doći do ovog piva? Prodaje li se igdje po Sarajevu?
ma ne bi

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobar je Pan.enobarca je napisao/la: ↑19 apr 2020, 21:07Jel ko probo pan, neki dan sam ovdje pisao o zuji i karlovackom kao o dobrih hrvatskim pivima a zaboravio potpuno na njega.A moracu probati i to tuzlansko da vidim sta je, neki ga hvale bas a neki potpuno suprotno, nema sredinesto se tice nasih preminger mi je dobar, nije lose ni sarajevsko.
Od ovih domacih, regionalnih, Zajecarac mi je trenutno najdrazi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.