Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

B0SANAC
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la B0SANAC » 29 nov 2010, 20:20

Elmar je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:Vedo po kickeru dobio ocjenu 3.
@Principatus i druge ?
Kako se krecu ove ocjene kod kickera ? od 1-6 jel ?
Da, 1 najbolja, 6 najgora.
Ok ako je tako onda je Vedad bio medju boljima.
Samo je Rudy dobio 2. Iako tu ocjenu nije zasluzio. Dobar je, ali ga Njemci previse hvale.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 29 nov 2010, 20:30

Vedad je zaslužio 2, a ne Rudy.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 29 nov 2010, 20:34

yup je napisao/la:Vedad je zaslužio 2, a ne Rudy.
Rudy je nada njemacke. Jedan od njihovih najvecih talenata, naravno da ce mu dati bolju ocjenu, kao sto sudija juce nije dao crveni Podolskom. Bonus njemackih reprezentativaca.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 nov 2010, 01:55

Definitivno pretjerana ocjena za Rudy, covjek je mnogo pokusavao no nije mu bas mnogo uspjevalo, nazalost, jer bi Hoffenheim inace bio mnogo bolji.

slika

slika

slika
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 30 nov 2010, 11:15

Sta je ovo Tottenham zainteresovan za njega.Ne znam,ja ga ne bi u Englesku,al kakva je situacija moze u koji god klub. ;) :)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 nov 2010, 11:53

Znam samo da ne može bit gori od Pavljučenka. :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 nov 2010, 12:39

Ako ce se Rangnick vratiti starim navikama i poslati Vedu ponovo na klupu, u tom slucaju bi najbolje rjesenje bilo da ide u Tot'ham. Iako je sigurno da bi i tu tesko izborio mjesto pored Defoa i Croucha, ali nikad se ne zna?

Bilo bi fino da i on okusi malo Engleskog zivota. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 30 nov 2010, 12:43

odlican bi ovo bio transfer za ibisevica. yids-i nikad bolji a naravno i mnoooogo su veci klub od seoske ekipe hoffenheima. u napadu postoje prilike za njega kad bi otisao tamo. naime defoe se jos uvijek oporavlja nakon teske ozljede, crouch oscilira uvijek, dok je pavljucenko jednostavno obicni kloc koji je nekako zalutao u PL.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 30 nov 2010, 14:16

ma neće on niđe, bezveze ložiona.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 nov 2010, 15:05

http://www.tottenhamhotspurs.tv/forum/t ... sevic.html

Citajte malo sta englezi misle o nasem "klocu" Ibisevicu. Jedva cekaju da dodje u Spurse... ;)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 nov 2010, 15:20

Totally disagree with that Thugz - Defoe & Ibisevic are totally different types of strikers &,for the job that Vedad does, I think he is better than JD. In fact I think he is better than anyone currently at Spurs at being a classic number 9.
Jedan od komentara. Moram priznati da ga ipak tamo gotive, iako, ruku na srce, nije bolji od Jermaine Defoe-a, no s obzirom da je Roman Pavlyuchenko uzalud bačen novac, sigurno je da ne može biti gori od njega. No, ono što me još više nasmijalo je priča jednog koji je napisao da je Lakić u rangu sa Džekom. :shock:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 nov 2010, 15:22

Monolog je napisao/la:
Totally disagree with that Thugz - Defoe & Ibisevic are totally different types of strikers &,for the job that Vedad does, I think he is better than JD. In fact I think he is better than anyone currently at Spurs at being a classic number 9.
Jedan od komentara. Moram priznati da ga ipak tamo gotive, iako, ruku na srce, nije bolji od Jermaine Defoe-a, no s obzirom da je Roman Pavlyuchenko uzalud bačen novac, sigurno je da ne može biti gori od njega. No, ono što me još više nasmijalo je priča jednog koji je napisao da je Lakić u rangu sa Džekom. :shock:
defo totalno van forme...........al totalno ...takod a bi ovdje vedu HRANILI sa loptama a bale je savrsen igrac za vedu,niske lopte blizu petreca :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 nov 2010, 15:25

Njima je JD ove sedmice loš zbog promašenog penala :D Kad poveže 2-3 gola onda će opet biti najbolji i to tako hoda svugdje, vidite da nismo samo mi na ovom forumu takvi. Mislim da bi mu bilo bolje u Tottenhamu u svakom slučaju, teško je s ovim afrikancima igrati zajedno, uče oni pomalo ali još nisu došli do lekcije "timska igra". :mrgreen:
The Bosnian forward is a big, strong player who is great in air. He also has good vision and dribbling skills, and can peel off well to the flanks due to his pace.
Sa svime bih se mogao složiti ali ovo dribbling skills :o :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 30 nov 2010, 15:29

Ne mislim da će do ovog transfera doć, cilj Tottenhama je Luis Suarez, ako njega ne dovedu možda
Audere est Facere

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 nov 2010, 15:36

Monolog je napisao/la:
Taj isti spominje Petrica. Sta mislis odakle bi taj mogao biti?

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 30 nov 2010, 15:38

soko je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Taj isti spominje Petrica. Sta mislis odakle bi taj mogao biti?
Kazahstan :?: 8-)

I meni je ovo upalo u oko, poprilično je jasno šta je posrijedi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2010, 16:12

Znaci sezona lova je krenula.Jedan vamo,drugi tamo,treci onamo.
I na kraju opet Hoffer majka,Golf city,Istanbul sverc komerz sa Casucci farmerkama preko Bukuresta.ili ljubavni jadi mladog Pjanica u Lyonu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 nov 2010, 16:16

Hehe i ja sam zapeo na isti forum trazeci tu novost. Najstrasniji je stvarno onaj tip koji zove Lakica novim Dzekom. Mislim svaka cast Lakicu i Kaiserslauternu jer ce se vjerovatno odrzati ove sezone i zbog njegove igre, ali talenat sa 27 godina. Hebiga Edin je za njega Dzeko.

Onaj drugi tip spominje to sto upravo Hoffenheimu fali: Sanse. Kreiranje sansi, oni stvarno lijepo idu do 16erca, ali tu cesce zafali na onom igracu koji ce tu loptu da podvali. Ako ce Vedo ostati tamo jos, nadam se da ce se sad pojacati sa bas takvim jednim igracem, ali najbolje da ne bude ponovo neka balerina iz juzne amerike.

Sto se tice Vede na njemu je da odigra sljedece utakmice, dakle i poslije pauze na istom nivou i mozda boljem kao zadnje utakmice, dakle konstantno i to bi bilo to. Bio bi medju prvim strijelcima Bundeslige. Dakle ne smije ponovo doci na ideju da moze sebi dozvoliti opad fizicke spreme i motivacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 nov 2010, 16:27

Velika je steta sto je Vedo napravio njesra u kupu.
Tri utakmice suspenzije.Znaci skoro pa do finala.
Imam suhvu da bi im se kocke mogle poklopiti i do samog finala,kao i zrijeb izvlacenja.
A tu bi Vedo mogao itekako ''profitirati''.Ali sta je tu je.Koga nema,bez njega se mora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 nov 2010, 16:29

Pa sad moze da sjedi da tribini i gricka kospice sto se tice kupa. A u ovoj formi on Hoffenheimu itekako treba, posebno sto se vise budu priblizavali cilju, ako budu. Iskustvo je strog ucitelj, prvo te dobro kazni, pa te tek onda nesto nauci. Valjda stvarno nesto nauci iz toga. :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, kakarut, Zglavkar i 41 gost.