Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mandraX
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mandraX » 30 nov 2010, 14:14

HZ_ilidzaa je napisao/la:Madridisti ne nasjedajte na provokacije , oni nikad nece biti veci klub od nas , mogu nas pobijedi i 10:0 , ali statistika govori da Real ima najvise titula u svemu i da ima najvise navijaca na svijetu :mrgreen:

ups . i da smo bolji u medjusobnim duelima sa separistima :mrgreen:
o majko mila :O statistika donosi titule a? kako je dobro vidjeti i slusati kad neko sam sebe tjesi :D

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 30 nov 2010, 14:18

aj ovi manje vise ostali navijaci reala, njih i ne provociram, al portillo i los blancos :PPP
nema portilla brinem za njega..

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 14:19

mandraX je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Madridisti ne nasjedajte na provokacije , oni nikad nece biti veci klub od nas , mogu nas pobijedi i 10:0 , ali statistika govori da Real ima najvise titula u svemu i da ima najvise navijaca na svijetu :mrgreen:

o majko mila :O statistika donosi titule a? kako je dobro vidjeti i slusati kad neko sam sebe tjesi :D
isto tako je dobro vidjeti 31 titulu i 9 lp i cast biti najbolji klub 20 stoljeca, imate vi jos puno pure da jedete :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 14:21

addebisi je napisao/la:aj ovi manje vise ostali navijaci reala, njih i ne provociram, al portillo i los blancos :PPP
nema portilla brinem za njega..
sta sa mnom ? :P
Ja cu uvijek biti navijac bijelog kluba od 1998 g sam, ali nece mi ni u dzep ni iz dzepa puno smo valjali barcu a i pusili i nista..doce opet period kad real bude jaci samo sto barca ce biti 30 bodova iza reala ne kao sto smo mi 2 boda razlike a gubimo 5-0 :mrgreen: treba imati cast da igras el clasico a imas 20 bodova vise..ehhhhhhhhhhh
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 nov 2010, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 30 nov 2010, 14:22

...ti se poklopi i suti...barca je trenutno bolja od reala...sadasnjost se gleda,a ne trofeji i pobjede prije 4,5 godina......

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 nov 2010, 14:22

sada sam se tek uvjerio da ste djeca...

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 30 nov 2010, 14:23

velicaj se ti tim pobjedama kad te nije bilo ni u planu... samo se mozes diviti historiji koje nisi bio dio, a vjeruj puno su ljepse ovih 5 godina od tih historija...
i ja volim Nottingham :D
ne kazem ja da ti nisi navijac ili da neces biti... samo glupostima se hvalis i hranis i gluposti pises pred svaku sezonu i pred svaku tekmu, pa onda trazis nove gluposti da se izvuces iz svojih starih rijeci ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 14:26

addebisi je napisao/la:velicaj se ti tim pobjedama kad te nije bilo ni u planu... samo se mozes diviti historiji koje nisi bio dio, a vjeruj puno su ljepse ovih 5 godina od tih historija...
od marta 1998 g sam navijac RM 8-) 3 LP
eto ko pise gluposti zasto barca onda slavi 111 god postojanja??
uostalom jesi ti navijac barce o antimadridist??
pozativa uvijek mora da bude, uz njih sam i kad dobivaju i kad gube..sve je otvoreno ipak bolje pusiti 5-0 nego biti 20 bodova iza 1, 2 boda razlike, pehar se osvaja bodovima, a derbi je cast,mi smo ukaljali cast zadnjih 3 godine, ali smo i dalje veci od barce 8-) to nije glupost, znaci tebi je historija zadnjih 3 godine?ebes pele brazil, sto spanije tad nije bilo na mapi.. jeli nogomet star 3,4,5,6 godine i tad je lopta bila okrugla od nekud se moralo poceti.
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 nov 2010, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 30 nov 2010, 14:30

Los_Blanos2 je napisao/la:
addebisi je napisao/la:velicaj se ti tim pobjedama kad te nije bilo ni u planu... samo se mozes diviti historiji koje nisi bio dio, a vjeruj puno su ljepse ovih 5 godina od tih historija...
eto ko pise gluposti, uostalom jesi ti navijac barce o antimadridist??
nisi razumio ;) a i jedno i drugo sam :D,
samo ne volim takve nerealne navijace koji kad su nemocni udaraju po historijama itd, prozivio sam i ja sa barcom teske trenutke vjeruj mi i znam kako je to ... al stalne izvlakuse itd su mi najmrzi argumenti ;)
edit: ne znam ko je veci i drugacije gledamo na to, ali znam da se nijednom klubu i nijednoj ekipi u historiji nogometa nije divilo kao ovom timu barcelona, a meni je to velicina ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 14:35

addebisi je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
eto ko pise gluposti, uostalom jesi ti navijac barce o antimadridist??
nisi razumio ;) a i jedno i drugo sam :D,
samo ne volim takve nerealne navijace koji kad su nemocni udaraju po historijama itd, prozivio sam i ja sa barcom teske trenutke vjeruj mi i znam kako je to ... al stalne izvlakuse itd su mi najmrzi argumenti ;)
Ipak je i historija sastavni dio duela..barca je bolja u zadnji 5 tekmi, prosle godine smo puno bolje odigrali na Camp Nou kad nismo bili kao ove ni blizu, al eto takav ti je nogomet nikad neznas sta moze da bude, eto ko se nadao prosle godine da ce Mou =Inter sa 1 igracem manje da izdrzi do 90 min da neprimi gol :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 nov 2010, 14:36

Ne znam kako nekog nije stid drugima govoriti da su dIjeca zbog provociranja nakon pretrpljenog debakla(5:0 je debakl, realno gledajući), a par dana prije toga su govorili:"Jesu li pronašli Piquea"(bitno je naglasiti da je isti predriblan u prijateljskom meču između Portugala i Španije)? :shock:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 30 nov 2010, 14:39

Monolog je napisao/la:Ne znam kako nekog nije stid drugima govoriti da su dIjeca zbog provociranja nakon pretrpljenog debakla(5:0 je debakl, realno gledajući), a par dana prije toga su govorili:"Jesu li pronašli Piquea"(bitno je naglasiti da je isti predriblan u prijateljskom meču između Portugala i Španije)? :shock:
upravo zato sam i naveo portilla i los blancosa, al ne razumiju ljudi pa odu na historiju itd... to je meni zalosno a slava reala je neupitna naravno ;) samo sto je real sto se te statistike njihove tice u velikom padu a mi smo u velikom usponu ;), ovo nije klasicna historija, ova historija se mijenja a ako se ovim tempom nastavi vrlo je moguce da real nece vise biti najtrofejniji i najslavniji tim kakvim ga mnogi smatraju...
pritisni peticu!
los blancos bukvalac, lik ti je primjer piquea i ronalda samo naveo od jednog u nizu, a postovi o vrijednosti igraca, o medjusobnom kompariranju, o velicini mourinja i mnogi drugi su takodjer na sta je monolog mislio!
Zadnja izmjena: addebisi, dana/u 30 nov 2010, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 14:39

Monolog je napisao/la:Ne znam kako nekog nije stid drugima govoriti da su dIjeca zbog provociranja nakon pretrpljenog debakla(5:0 je debakl, realno gledajući), a par dana prije toga su govorili:"Jesu li pronašli Piquea"(bitno je naglasiti da je isti predriblan u prijateljskom meču između Portugala i Španije)? :shock:
:lol: Koliko sam ja postavio takvih postova 1 vijerovatno mozda ni to nisam..
dijeca ponavljaju ovdje pa svi znaju da je sinoc 5-0..
nadji gdje sam postavio vise postova uvezi toga, mozda sam citirao @ Portilla o nekog drugog on je to imao i na avatru, mene boli kita sta ce da bude iz duela Pigue -Ronaldo...
Ko da je Ronaldo Real Madrid 8-) on je figura u RM koje sinoc nije bilo, jer nije bilo tima :o

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 nov 2010, 14:44

@Los Blancos,

Pa zato i govorim. Prepucavanja će biti. Dakle, ono što ste vi(mislim na navijače Reala) pisali nakon ogleda Portugal - Španija, sada vam se vraća poput bumeranga. Proći će još puno vremena dok ne "izlapi" fazon give me five or sth. like that, ali morate to stoički podnijeti i tačka. Nije sramota izgubiti od boljeg(Barca je bolja u ovom trenutku), niti će to ikada biti sramota. I, da, u pravu si: niti je Ronaldo Real, niti je Messi Barcelona. Ne postoji osoba koja se izdigla u odnosu na ova 2 kluba, niti će to ikada biti.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 14:46

addebisi je napisao/la:
upravo zato sam i naveo portilla i los blancosa, al ne razumiju ljudi pa odu na historiju itd... to je meni zalosno a slava reala je neupitna naravno ;) samo sto je real sto se te statistike njihove tice u velikom padu a mi smo u velikom usponu ;), ovo nije klasicna historija, ova historija se mijenja a ako se ovim tempom nastavi vrlo je moguce da real nece vise biti najtrofejniji i najslavniji tim kakvim ga mnogi smatraju...
pritisni peticu!
los blancos bukvalac, lik ti je primjer piquea i ronalda samo naveo od jednog u nizu, a postovi o vrijednosti igraca, o medjusobnom kompariranju, o velicini mourinja i mnogi drugi su takodjer na sta je monolog mislio!
Mene boli kita sta bilo iz duela sa Pique i Ronaldo, uostalom navijam za Spaniju..A postovi o vrijedonosti igraca je realnost mogu tih i sada postaviti ako zelis, to sam postavio jer je katalonski portal http://www.sport.es postavio i nije vrijednost igraca, nego klauzula vrijedosti igraca a to nema veze sa pravom vrijedosti igraca.

FK Željezničar

Podrška Papetu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 nov 2010, 14:48

Monolog je napisao/la:@Los Blancos,

Nije sramota izgubiti od boljeg(Barca je bolja u ovom trenutku), niti će to ikada biti sramota.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali je sramota biti ponižen sa petardom od najljućeg rivala i uvijek će biti sramota. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 nov 2010, 14:49

Ovo je veliki psiholoski poraz za real prije svega...tesko ce se vratiti,tj. skoro pa nemoguce nakon onoga sinoc...

Jer igras cijeli dosadasnji dio sezone na najvisem nivou,fenomenalno..ocekivanja su maximalna,samopouzdanje takodjer...i onda se sve srusi u 90 minuta.Vidjeli su da sa Barcelonom ne mogu igrati a imali su velike aspiracije prije tekme...haj sto ne mogu igrati,nego sto su bukvalno devastirani sinoc...ono je izivljavanje bilo :roll: :|

Ocekujem pad reala u narednim tekmama..ovo je veliki psiholoski sok za njih,pa ni mourinho to nece moci popravit....

ja ne bi imao motiva trenirati samo kad pomislim na barcelonu :roll: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 30 nov 2010, 14:51

ne ne, nisi razumio, tacni su ti podaci ne sumnjam u njih, samo se ste se vi kleli u te vrijednosti itd, ne pokazujem prstom u tebe, znaju koji jesu, mozda si i ti ;), is talno bivanje na temi barce, spamanje provociranje, poredjenje igraca gdje je xabi alonso bolji od inieste ili di maria od pedra itd itd, ima dosta toga da se razumijemo...
a ove zafrkancije ce trajati godinama i godinama kao sto se svaki od el clasica pamti pa sto ne bih ja ili neki drugi fan barce ili drugi nenavijac reala jedan dan nakon utakmice zezao svoje rivalne navijace ;)... ti bi isto kao i svako drugi vidio sad na barcinoj temi jer visis na njoj i kad gubite i pobjedjujete ;)
Zadnja izmjena: addebisi, dana/u 30 nov 2010, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 14:51

Monolog je napisao/la:@Los Blancos,

Pa zato i govorim. Prepucavanja će biti. Dakle, ono što ste vi(mislim na navijače Reala) pisali nakon ogleda Portugal - Španija, sada vam se vraća poput bumeranga. Proći će još puno vremena dok ne "izlapi" fazon give me five or sth. like that, ali morate to stoički podnijeti i tačka. Nije sramota izgubiti od boljeg(Barca je bolja u ovom trenutku), niti će to ikada biti sramota. I, da, u pravu si: niti je Ronaldo Real, niti je Messi Barcelona. Ne postoji osoba koja se izdigla u odnosu na ova 2 kluba, niti će to ikada biti.
Pa ja navijam za Spaniju, jesam ga citirao ali to bas i nema tolike veze, jer odbrebeni igrac je uvijek na tezim mukama, napadac ako neuradi dobro moze ga trener mijenjati ubaciti svijezeg da pokusa snjim hiljade varijanti a odbrebeni mora biti skocentrisan kako na duel igru kako na ofsddd itdd znam da razumijes sta zelim reci, Pique je sjajan stoper, cak ni Ferguson nije to najbolje prepoznao kad ga nije zelio da odkupi a mogao je, prevario se vratio se Pique sa posudbe na pocetku sijedio na klupi posle sve vise igrao 8-) imas postove sa SP, 1/8 finala sa Portugalom ebalo mise sto Ronaldo i Pepe igraju za RM :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 30 nov 2010, 14:53

Vrednost igraca mozete proveriti na http://www.transfermarkt.de
I ja se protivim ovom provociranju navijaca reala,Stavite ih na nase mesto,da je barca pukla 5-0 od reala i da jos realovci dolaze na nasu stranicu da provociranju,kako biste se osecali a ne mozete da im nista kazete osim da priznate da su vas ponizili!Ja jesam za ono provoricanje iz zajebancije pre El clasica,da se malo digne atmosfera!al ovo je preterivanje!Do kraja sezone ima jos puno i ovo provoricanje moze da nam se odbije o glavu,ako u sledcem derbiju izgubimo ili real osvoji titulu.Lako moze da se desi pad forme i da nas Real prestigne!STo se nadam da se nece desiti! :D :D :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.