FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo oko Kerle mi je sve pomalo mutno. Na zvaničnoj stranici piše da je otišao, ali i da je skoro potpisao dvogodišnji ugovor sa Željom. Po ovome ispade da smo ga mi pustili, a ako je tako onda imamo i pravo na obeštećenje. Ovo bi klub, odnosno Amar, morao da pojasni kada se vrate iz Slovenije. Ukoliko ne dođe do jasnog, preciznog i blagovremenog odgovora, cjelokupna situacija može imati negativne komplikacije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- KB-TM87
- Kontakt:
Po mojim izvorima, otišao je za sumu od 65.ooo Eura.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
et bit ce nesto i od njega,bitno je da se pare vrteSeyo_TM je napisao/la:Citajte sluzbenu stranicu mozda i saznate kakav detalj o kerli...

@avlami ne znam sta ce bit negativno,meni jedina stvar negativna je to sto ga je osim pustio da igra ovu polusezonu poslije onog bezobrazluka prosle godine sa juniorima bi on meni treniro i plus ako ima kakav zakon tuzit ga,pred najbitniju utakmicu otic u njemacku i nejavit se je krajnji bezobrazluk...jos kad se uzme u obzir gdje je ta cjela generacija bila prije osima trebali bi mu cipele cistit.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovu informaciju je izrekao komentator Lige prvaka, čini mi se Šuko, kada je Amar Osim bio gost u studiju ili komentator koji je prenosio skraćeni snimak Hapoela i Benfice, uz komentar da bi vjerovatno imali više bodova da su mogli igrati na svom stadionu, kao i predkola.KB-TM87 je napisao/la:Nije tačno, pogledaj malo snimke i vidjećeš da igraju na istom stadionu.avlami97 je napisao/la: Pa i Hapoel je igrao pretkola Lige prvaka na svom stadionu, ali Ligu prvaka ne igra jer ni njihov stadion ne ispunjava sve uvjete za takvo takmičenje. Kada bi kojim slučajem neki naš klub izborio Ligu prvaka ili Evropsku ligu, ja ne znam da li bi se i na jednom stadionu u BiH moglo igrati takvo takmičenje. Ima tu puno detalja koji se trebaju ispuniti da bi stadion dobio dozvolu (prilaz, bezbjednost...). Zato je najbitnije ukoliko bi se dograđivao ili potpuno gradio novi stadion da se u obzir uzmu svi detalji. Bolje je imati stadion od 16 000 sjedećih mjesta, koji ispunjava sve uvjete na stadionu i okolo njega, nego od 30 000, a da ne može dobiti licencu za navedena takmičenja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Jeb iga, znalo se da ce otic, ali brate u Panseraikos? Pih, momak je potencijal mislim da se mogao puno bolje prodat, pogotovo nakon europskih utakmica. Steta.
- KB-TM87
- Kontakt:
E jbg, gdje ćeš Šuki vjerovat

Željezničar - kult glavnog grada
avlami naravno da smo ga pustili...on potpise da bi imali obestecenje, a mi mu ne pravimo probleme...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Slažem se, ali Kerla ne bi ni zaigrao da se nije Bogičević povrijedio. Kerla je ispao papak, ali moramo priznati da je bio odličan kada ga je Amar vratio u ekipu. Nejasno mi je samo to što je Kerla izjavljivao da nije nikada potpisao novi ugovor sa Željom, a evo danas piše da je potpisao na dvije godine. Mišljenja sam, da ukoliko je potpisao za nas, da ga Amar ne bi tek tako pustio i to na početku novog ugovora i polusezoni. To mi je sve nešto mutno.nick je napisao/la:et bit ce nesto i od njega,bitno je da se pare vrteSeyo_TM je napisao/la:Citajte sluzbenu stranicu mozda i saznate kakav detalj o kerli...,nek idu tamo po toj grckoj svi ce se vratit za 3-4 godine...
@avlami ne znam sta ce bit negativno,meni jedina stvar negativna je to sto ga je osim pustio da igra ovu polusezonu poslije onog bezobrazluka prosle godine sa juniorima bi on meni treniro i plus ako ima kakav zakon tuzit ga,pred najbitniju utakmicu otic u njemacku i nejavit se je krajnji bezobrazluk...jos kad se uzme u obzir gdje je ta cjela generacija bila prije osima trebali bi mu cipele cistit.
avlami97 je napisao/la:Slažem se, ali Kerla ne bi ni zaigrao da se nije Bogičević povrijedio. Kerla je ispao papak, ali moramo priznati da je bio odličan kada ga je Amar vratio u ekipu. Nejasno mi je samo to što je Kerla izjavljivao da nije nikada potpisao novi ugovor sa Željom, a evo danas piše da je potpisao na dvije godine. Mišljenja sam, da ukoliko je potpisao za nas, da ga Amar ne bi tek tako pustio i to na početku novog ugovora i polusezoni. To mi je sve nešto mutno.nick je napisao/la:et bit ce nesto i od njega,bitno je da se pare vrteSeyo_TM je napisao/la:Citajte sluzbenu stranicu mozda i saznate kakav detalj o kerli...,nek idu tamo po toj grckoj svi ce se vratit za 3-4 godine...
amar pare uzima jarane moj

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
rule ako nemas sta pametno reci ne mjesaj se kad stariji pricaju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Rule-hz Znam ja da ste vi iz druge galaksije, nego se uhvatite Hayat-a i "Pomozite ljudima", nije mala stvar na ovome vaktu drugima "plivati" 4.000.000,00 KM. Jedva napisah ovaj broj bojeći se da ne pogriješim. Nego je li nestalo žileta, viršli, svijeća, ima li nafte...
u svoju avliju zaviri .. prvoavlami97 je napisao/la:Rule-hz Znam ja da ste vi iz druge galaksije, nego se uhvatite Hayat-a i "Pomozite ljudima", nije mala stvar na ovome vaktu drugima "plivati" 4.000.000,00 KM. Jedva napisah ovaj broj bojeći se da ne pogriješim. Nego je li nestalo žileta, viršli, svijeća, ima li nafte...

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
mi je bar imamojohnnyHZ je napisao/la:u svoju avliju zaviri .. prvoavlami97 je napisao/la:Rule-hz Znam ja da ste vi iz druge galaksije, nego se uhvatite Hayat-a i "Pomozite ljudima", nije mala stvar na ovome vaktu drugima "plivati" 4.000.000,00 KM. Jedva napisah ovaj broj bojeći se da ne pogriješim. Nego je li nestalo žileta, viršli, svijeća, ima li nafte...

nick je napisao/la:mi je bar imamojohnnyHZ je napisao/la:u svoju avliju zaviri .. prvoavlami97 je napisao/la:Rule-hz Znam ja da ste vi iz druge galaksije, nego se uhvatite Hayat-a i "Pomozite ljudima", nije mala stvar na ovome vaktu drugima "plivati" 4.000.000,00 KM. Jedva napisah ovaj broj bojeći se da ne pogriješim. Nego je li nestalo žileta, viršli, svijeća, ima li nafte...![]()
![]()
![]()

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
To kao sega i svi se kao mi grohotom smijemo.avlami97 je napisao/la:Rule-hz Znam ja da ste vi iz druge galaksije, nego se uhvatite Hayat-a i "Pomozite ljudima", nije mala stvar na ovome vaktu drugima "plivati" 4.000.000,00 KM. Jedva napisah ovaj broj bojeći se da ne pogriješim. Nego je li nestalo žileta, viršli, svijeća, ima li nafte...
Haj posteno : kolki je dug vaseg kluba. Prije nekoliko mjeseci bilo je u novinama...3 700 000 KM
Jel ovo u pet deka ili ko lafo vi u boljem polozaju. Kako god , na istom folu kao i kod nas PUKNUCE I KOD VAS....samo polako , mi smo trehali sa vama od vaseg litexa pa sve do hapoela i zakljucno sa istim (nije jbg mala stvar fasovati 5 kom u 35 min). Sad je doslo vasih 5 min..i nije problem samo nastavite !!!
Nešto kontam, ako nam se počne praviti Grbavica, moraćemo izgleda, po svoju šestu titulu prvaka države po treći put osvajati na Koševu (1972., 1998.), pod hitno se mora nabavljati dvogled.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
FCS-FCS je napisao/la:Tacno , to znaci to . Za Kerlu NECETE DOBITI NISTA jer je halalio pare koje mu vas klub duguje u zamjenu za ciste papire. A dugovalo mu se 12.500 KM . Ponavlja vam se Hasagic. Ako ko ne vjeruje raspitajte se malo oko i u vasem klubu . Vas Brko ga je natjero da se odrekne para da bi igro do kraja polusezone i tako osto u kakvoj takvoj formi. Sto se i desilo. U suprotnom (da je osto pri stavu ...hocu lovu) ne bi igro 100%. Znalo se i u vasem klubu da ima ponudu ali nisu znali kakvu. Ovih 3-4 mjeseca iskljucivo je zivio od menadjerovih para !!!
Kome sad vjerovati? Jeli uzeo Amar pare ili je ucjenio Kerlu da oprosti dug? Ili je Amar prebacio onih 12.500 KM na svoj racun ..Rule_hz je napisao/la:amar pare uzima jarane moj

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
mah ne respravljaj sa njima ignorises ih i oni sljedeca 3 dana mirni smisljaju nebuloze...avlami97 je napisao/la:Nešto kontam, ako nam se počne praviti Grbavica, moraćemo izgleda, po svoju šestu titulu prvaka države po treći put osvajati na Koševu (1972., 1998.), pod hitno se mora nabavljati dvogled.
- blueman-TM87
- Kontakt:
jufkeFCS-FCS je napisao/la:To kao sega i svi se kao mi grohotom smijemo.avlami97 je napisao/la:Rule-hz Znam ja da ste vi iz druge galaksije, nego se uhvatite Hayat-a i "Pomozite ljudima", nije mala stvar na ovome vaktu drugima "plivati" 4.000.000,00 KM. Jedva napisah ovaj broj bojeći se da ne pogriješim. Nego je li nestalo žileta, viršli, svijeća, ima li nafte...
Haj posteno : kolki je dug vaseg kluba. Prije nekoliko mjeseci bilo je u novinama...3 700 000 KM
Jel ovo u pet deka ili ko lafo vi u boljem polozaju. Kako god , na istom folu kao i kod nas PUKNUCE I KOD VAS....samo polako , mi smo trehali sa vama od vaseg litexa pa sve do hapoela i zakljucno sa istim (nije jbg mala stvar fasovati 5 kom u 35 min). Sad je doslo vasih 5 min..i nije problem samo nastavite !!!

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Vasilić: Došli smo da pobjedimo
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/va ... -pobjedimo
Kerla napustio Željezničar
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ke ... eljeznicar
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/va ... -pobjedimo
Kerla napustio Željezničar
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ke ... eljeznicar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.