FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2010, 13:02

Ovo oko Kerle mi je sve pomalo mutno. Na zvaničnoj stranici piše da je otišao, ali i da je skoro potpisao dvogodišnji ugovor sa Željom. Po ovome ispade da smo ga mi pustili, a ako je tako onda imamo i pravo na obeštećenje. Ovo bi klub, odnosno Amar, morao da pojasni kada se vrate iz Slovenije. Ukoliko ne dođe do jasnog, preciznog i blagovremenog odgovora, cjelokupna situacija može imati negativne komplikacije.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 nov 2010, 13:03

Po mojim izvorima, otišao je za sumu od 65.ooo Eura.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 nov 2010, 13:06

Seyo_TM je napisao/la:Citajte sluzbenu stranicu mozda i saznate kakav detalj o kerli...
et bit ce nesto i od njega,bitno je da se pare vrte :D ,nek idu tamo po toj grckoj svi ce se vratit za 3-4 godine...

@avlami ne znam sta ce bit negativno,meni jedina stvar negativna je to sto ga je osim pustio da igra ovu polusezonu poslije onog bezobrazluka prosle godine sa juniorima bi on meni treniro i plus ako ima kakav zakon tuzit ga,pred najbitniju utakmicu otic u njemacku i nejavit se je krajnji bezobrazluk...jos kad se uzme u obzir gdje je ta cjela generacija bila prije osima trebali bi mu cipele cistit.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2010, 13:10

KB-TM87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la: Pa i Hapoel je igrao pretkola Lige prvaka na svom stadionu, ali Ligu prvaka ne igra jer ni njihov stadion ne ispunjava sve uvjete za takvo takmičenje. Kada bi kojim slučajem neki naš klub izborio Ligu prvaka ili Evropsku ligu, ja ne znam da li bi se i na jednom stadionu u BiH moglo igrati takvo takmičenje. Ima tu puno detalja koji se trebaju ispuniti da bi stadion dobio dozvolu (prilaz, bezbjednost...). Zato je najbitnije ukoliko bi se dograđivao ili potpuno gradio novi stadion da se u obzir uzmu svi detalji. Bolje je imati stadion od 16 000 sjedećih mjesta, koji ispunjava sve uvjete na stadionu i okolo njega, nego od 30 000, a da ne može dobiti licencu za navedena takmičenja.
Nije tačno, pogledaj malo snimke i vidjećeš da igraju na istom stadionu.
Ovu informaciju je izrekao komentator Lige prvaka, čini mi se Šuko, kada je Amar Osim bio gost u studiju ili komentator koji je prenosio skraćeni snimak Hapoela i Benfice, uz komentar da bi vjerovatno imali više bodova da su mogli igrati na svom stadionu, kao i predkola.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 30 nov 2010, 13:11

Jeb iga, znalo se da ce otic, ali brate u Panseraikos? Pih, momak je potencijal mislim da se mogao puno bolje prodat, pogotovo nakon europskih utakmica. Steta.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 nov 2010, 13:14

E jbg, gdje ćeš Šuki vjerovat :lol: :oops:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 nov 2010, 13:16

avlami naravno da smo ga pustili...on potpise da bi imali obestecenje, a mi mu ne pravimo probleme...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2010, 13:17

nick je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Citajte sluzbenu stranicu mozda i saznate kakav detalj o kerli...
et bit ce nesto i od njega,bitno je da se pare vrte :D ,nek idu tamo po toj grckoj svi ce se vratit za 3-4 godine...

@avlami ne znam sta ce bit negativno,meni jedina stvar negativna je to sto ga je osim pustio da igra ovu polusezonu poslije onog bezobrazluka prosle godine sa juniorima bi on meni treniro i plus ako ima kakav zakon tuzit ga,pred najbitniju utakmicu otic u njemacku i nejavit se je krajnji bezobrazluk...jos kad se uzme u obzir gdje je ta cjela generacija bila prije osima trebali bi mu cipele cistit.
Slažem se, ali Kerla ne bi ni zaigrao da se nije Bogičević povrijedio. Kerla je ispao papak, ali moramo priznati da je bio odličan kada ga je Amar vratio u ekipu. Nejasno mi je samo to što je Kerla izjavljivao da nije nikada potpisao novi ugovor sa Željom, a evo danas piše da je potpisao na dvije godine. Mišljenja sam, da ukoliko je potpisao za nas, da ga Amar ne bi tek tako pustio i to na početku novog ugovora i polusezoni. To mi je sve nešto mutno.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 nov 2010, 13:21

avlami97 je napisao/la:
nick je napisao/la:

Slažem se, ali Kerla ne bi ni zaigrao da se nije Bogičević povrijedio. Kerla je ispao papak, ali moramo priznati da je bio odličan kada ga je Amar vratio u ekipu. Nejasno mi je samo to što je Kerla izjavljivao da nije nikada potpisao novi ugovor sa Željom, a evo danas piše da je potpisao na dvije godine. Mišljenja sam, da ukoliko je potpisao za nas, da ga Amar ne bi tek tako pustio i to na početku novog ugovora i polusezoni. To mi je sve nešto mutno.

amar pare uzima jarane moj ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 nov 2010, 13:29

rule ako nemas sta pametno reci ne mjesaj se kad stariji pricaju
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2010, 13:33

Rule-hz Znam ja da ste vi iz druge galaksije, nego se uhvatite Hayat-a i "Pomozite ljudima", nije mala stvar na ovome vaktu drugima "plivati" 4.000.000,00 KM. Jedva napisah ovaj broj bojeći se da ne pogriješim. Nego je li nestalo žileta, viršli, svijeća, ima li nafte...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 nov 2010, 13:35

avlami97 je napisao/la:Rule-hz Znam ja da ste vi iz druge galaksije, nego se uhvatite Hayat-a i "Pomozite ljudima", nije mala stvar na ovome vaktu drugima "plivati" 4.000.000,00 KM. Jedva napisah ovaj broj bojeći se da ne pogriješim. Nego je li nestalo žileta, viršli, svijeća, ima li nafte...
u svoju avliju zaviri .. prvo ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 nov 2010, 13:37

johnnyHZ je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Rule-hz Znam ja da ste vi iz druge galaksije, nego se uhvatite Hayat-a i "Pomozite ljudima", nije mala stvar na ovome vaktu drugima "plivati" 4.000.000,00 KM. Jedva napisah ovaj broj bojeći se da ne pogriješim. Nego je li nestalo žileta, viršli, svijeća, ima li nafte...
mi je bar imamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 nov 2010, 13:45

nick je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
mi je bar imamo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 nov 2010, 13:49

To kao sega i svi se kao mi grohotom smijemo.
Haj posteno : kolki je dug vaseg kluba. Prije nekoliko mjeseci bilo je u novinama...3 700 000 KM
Jel ovo u pet deka ili ko lafo vi u boljem polozaju. Kako god , na istom folu kao i kod nas PUKNUCE I KOD VAS....samo polako , mi smo trehali sa vama od vaseg litexa pa sve do hapoela i zakljucno sa istim (nije jbg mala stvar fasovati 5 kom u 35 min). Sad je doslo vasih 5 min..i nije problem samo nastavite !!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2010, 13:52

Nešto kontam, ako nam se počne praviti Grbavica, moraćemo izgleda, po svoju šestu titulu prvaka države po treći put osvajati na Koševu (1972., 1998.), pod hitno se mora nabavljati dvogled.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2010, 13:56

FCS-FCS je napisao/la:Tacno , to znaci to . Za Kerlu NECETE DOBITI NISTA jer je halalio pare koje mu vas klub duguje u zamjenu za ciste papire. A dugovalo mu se 12.500 KM . Ponavlja vam se Hasagic. Ako ko ne vjeruje raspitajte se malo oko i u vasem klubu . Vas Brko ga je natjero da se odrekne para da bi igro do kraja polusezone i tako osto u kakvoj takvoj formi. Sto se i desilo. U suprotnom (da je osto pri stavu ...hocu lovu) ne bi igro 100%. Znalo se i u vasem klubu da ima ponudu ali nisu znali kakvu. Ovih 3-4 mjeseca iskljucivo je zivio od menadjerovih para !!!
Rule_hz je napisao/la:amar pare uzima jarane moj ;)
Kome sad vjerovati? Jeli uzeo Amar pare ili je ucjenio Kerlu da oprosti dug? Ili je Amar prebacio onih 12.500 KM na svoj racun .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 nov 2010, 13:57

avlami97 je napisao/la:Nešto kontam, ako nam se počne praviti Grbavica, moraćemo izgleda, po svoju šestu titulu prvaka države po treći put osvajati na Koševu (1972., 1998.), pod hitno se mora nabavljati dvogled.
mah ne respravljaj sa njima ignorises ih i oni sljedeca 3 dana mirni smisljaju nebuloze...

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 30 nov 2010, 13:58

FCS-FCS je napisao/la:
To kao sega i svi se kao mi grohotom smijemo.
Haj posteno : kolki je dug vaseg kluba. Prije nekoliko mjeseci bilo je u novinama...3 700 000 KM
Jel ovo u pet deka ili ko lafo vi u boljem polozaju. Kako god , na istom folu kao i kod nas PUKNUCE I KOD VAS....samo polako , mi smo trehali sa vama od vaseg litexa pa sve do hapoela i zakljucno sa istim (nije jbg mala stvar fasovati 5 kom u 35 min). Sad je doslo vasih 5 min..i nije problem samo nastavite !!!
jufke slika
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 30 nov 2010, 14:05

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.