Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odlazak u inostranstvo
Mene je razočaralo što ti misliš da to što su tebi sad produžili ima veze sa bilo čime. Produžavaju po zakonu, ne sjedi pajdo sam i odlučuje o vizama (zato si i otišao, jer hoćeš sistem). Sad je na snazi zakon prema kojem zaslužuješ produženje, sad je nerealno da mijenjaju te zakone. Kad ovo prođe, promijeniće zakon i javićeš se ljut jer ti nisu produžili.
Vi gledate Njemačku, kako će se Njemačka brzo vratiti jer je to Švabo. Al ne gledate deset drugih članica EU gdje ne radi Švabo, već Grk, Rumun, Bugarin... gdje će ljudi ostati bez posla i onda će razočarani u svoju državu aplicirati za taj vaš posao u Njemačkoj čime ćete vi biti zamijenjeni i poslani kući.
Kad se to desi, nadam se da ćete nam donijeti kakve ušteđevine, jer će nam ovdje to svima svakako dobro doći. Zato dok vize traju, skupljajte, štekajte... valja pokretati poslove u domovini.
Vi gledate Njemačku, kako će se Njemačka brzo vratiti jer je to Švabo. Al ne gledate deset drugih članica EU gdje ne radi Švabo, već Grk, Rumun, Bugarin... gdje će ljudi ostati bez posla i onda će razočarani u svoju državu aplicirati za taj vaš posao u Njemačkoj čime ćete vi biti zamijenjeni i poslani kući.
Kad se to desi, nadam se da ćete nam donijeti kakve ušteđevine, jer će nam ovdje to svima svakako dobro doći. Zato dok vize traju, skupljajte, štekajte... valja pokretati poslove u domovini.
Vidi se da čita leoreyove postove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Je l' ovaj @Jarno prvi švabofil foruma ili ima neko jači? 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- JarnoTrulli
To su mozda tvoje zelje, mozda i samo plitko rezonovanje, ali realnost je dijametralno suprotna. Sacekajmo par mjeseci, do godinu dana, pa ces vidjeti i sam.admin je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:41Mene je razočaralo što ti misliš da to što su tebi sad produžili ima veze sa bilo čime. Produžavaju po zakonu, ne sjedi pajdo sam i odlučuje o vizama (zato si i otišao, jer hoćeš sistem). Sad je na snazi zakon prema kojem zaslužuješ produženje, sad je nerealno da mijenjaju te zakone. Kad ovo prođe, promijeniće zakon i javićeš se ljut jer ti nisu produžili.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JarnoTrulli
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.Patrice_Evra_3 je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:56Je l' ovaj @Jarno prvi švabofil foruma ili ima neko jači?![]()

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- AshburtonG
- Kontakt:
Fufna naucit ce tebe leorey da frilansujes, neces ti meni gladan bit. Ha ja.JarnoTrulli je napisao/la: ↑15 apr 2020, 17:10To su mozda tvoje zelje, mozda i samo plitko rezonovanje, ali realnost je dijametralno suprotna. Sacekajmo par mjeseci, do godinu dana, pa ces vidjeti i sam.admin je napisao/la: ↑15 apr 2020, 16:41Mene je razočaralo što ti misliš da to što su tebi sad produžili ima veze sa bilo čime. Produžavaju po zakonu, ne sjedi pajdo sam i odlučuje o vizama (zato si i otišao, jer hoćeš sistem). Sad je na snazi zakon prema kojem zaslužuješ produženje, sad je nerealno da mijenjaju te zakone. Kad ovo prođe, promijeniće zakon i javićeš se ljut jer ti nisu produžili.
27.10.2020
- JarnoTrulli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iznenadio bi se moj Pantelija.Pantelija je napisao/la: ↑15 apr 2020, 15:38Otvorili su u smislu skolovanog kadra. Bez diplome i jezika gore vise nema ici. Tako da sada u biti smo skolovani sa jezikom idu gore. Tacnije, sad jw teze otici nego prije ako nemas skolu. A lakse ako imas .admin je napisao/la: ↑15 apr 2020, 15:35vidjećemo.
ja ti garantujem da ide "Povratak u BiH" a ne "odlazak u inostranstvo". Šta je milion za jednu Rumuniju, zemlju od 20 miliona.
Bilo je kod njih uvijek posla. Hajde objasnite što su nam tek skoro olakšali sezonski rad, radne vize i to sve ostalo? Jel se to nešto popravilo kod nas u odnosu na recimo 2010?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
da nema vas,ja bih stvarno mislio da nema normalnih pitaraMortemHz je napisao/la: ↑15 apr 2020, 17:26Iznenadio bi se moj Pantelija.Pantelija je napisao/la: ↑15 apr 2020, 15:38Otvorili su u smislu skolovanog kadra. Bez diplome i jezika gore vise nema ici. Tako da sada u biti smo skolovani sa jezikom idu gore. Tacnije, sad jw teze otici nego prije ako nemas skolu. A lakse ako imas .admin je napisao/la: ↑15 apr 2020, 15:35vidjećemo.
ja ti garantujem da ide "Povratak u BiH" a ne "odlazak u inostranstvo". Šta je milion za jednu Rumuniju, zemlju od 20 miliona.
Bilo je kod njih uvijek posla. Hajde objasnite što su nam tek skoro olakšali sezonski rad, radne vize i to sve ostalo? Jel se to nešto popravilo kod nas u odnosu na recimo 2010?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Da, al kod rodbine ću biti, ali otom potom.
Kakav crni povratak u BiH, pesimističan admin.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jel ovo ona što prima zagondžije talibane?AshburtonG je napisao/la: ↑15 apr 2020, 17:14hahah ko je iz Banovica i okoline, dat ce par "boljih" info o ovoj frizerki.Postala fb influencer u medjuvremenu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa nakon sto je poprimala sve domace zagondzije, prosirila je vidike.
Poznata je vise po tome, nego po svom frizerskom umijecu.
Primal kćerka zagondžije **** babu.AshburtonG je napisao/la: ↑16 apr 2020, 06:09Pa nakon sto je poprimala sve domace zagondzije, prosirila je vidike.Poznata je vise po tome, nego po svom frizerskom umijecu.
Nullius in verba
- AshburtonG
- Kontakt:
Nekad jest, na mamu je bila od osnovne jos po ponasanju. Nisam vise u tom okruženju, pa ti ne bih znao aktuelne info.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
EU / Loša vijest za bh. radnike: 30.000 Rumuna prijavilo se za posao u Njemačkoj
- sagitarius
- Kontakt:
Cuj losa vijest, ovo sezonski poslovi, za koji bosanci i ne mogu aplicirati

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Rumuni mogu doci kada zelesagitarius je napisao/la: ↑16 apr 2020, 22:16Cuj losa vijest, ovo sezonski poslovi, za koji bosanci i ne mogu aplicirati![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.