hvala

i ja bi isto imao šta za reć na tu temu al neću, lakše mi kad ne razmišljam

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hvala
i ja bi isto imao šta za reć na tu temu al neću, lakše mi kad ne razmišljam
Pa kad si našao posao. Da si se zaposlio u pravoj firmi pio bi džaba.
Jesam, nisam u periodu 2012-2014 jer je bilo baš fuj.
Da izbijemo oči.
Da, i izašao je iz iste upravo jer nije mogao ništa da uradi u tom zmijskom leglu, gdje se od njega tražilo da se uklopi u njihov korumpirani nepotistički sistem. Nemoj zaboraviti da je Dino u SDA mogao biti šta mu je volja, da se mogao bezobrazno obogatiti jer je upravo on bio ona svježa krv koja im je trebala, ali je morao igrati po njihovim pravilima, na šta on nije pristao.
Ma i ono je demagog i laprdalo klase onog idiota iz AntiDaytona. Naporan do zla boga sa Zavnobihom i 1. martom, ko da je to najbitnije u životu. A uzimaju se pare boli ga ****.
Dosta navedenog je tacno. Ali volio bi da si odgovorio na cijeli post od maloprije. Izostavio si komentar na lokalne zajednice.Virtu4l je napisao/la: ↑16 apr 2020, 20:42Da pređemo ovdje, admin je nervozan.
Da, i izašao je iz iste upravo jer nije mogao ništa da uradi u tom zmijskom leglu, gdje se od njega tražilo da se uklopi u njihov korumpirani nepotistički sistem. Nemoj zaboraviti da je Dino u SDA mogao biti šta mu je volja, da se mogao bezobrazno obogatiti jer je upravo on bio ona svježa krv koja im je trebala, ali je morao igrati po njihovim pravilima, na šta on nije pristao.
Tako da ja Dini taj SDA period i ne računam, ali računam na to da zna kako funkcionišu iznutra i počeo ih razbijati upravo zbog tog iskustva.
Šestorka je uradila dovoljno za ono malo koliko su bili na čelu Kantona, pokrenuli su neke ozbiljne procese, ali najvažnije je da su počeli obračun sa nedodirljivima, ako si ti očekivao neko čudo za nešto više od godinu dana, jbg onda. Pazi, pričamo o višedecinjskom procesu uništavanja, ne može se to popraviti za pola mandata. Uostalom, do sad neviđena panika u SDA nam dovoljno govori koliko je šestorka (četvorka) radila dobar posao.
To je prva vlast koja je dala jasan plan i napisala mjere koje će provesti za vrijeme trajanja mandata, govorim o onih 300 mjera Fortine vlade koje su počeli provoditi i sigurno bi završili posao da ih Komšić nije prodao.
Ovo su ljudi kojima treba dati šansu, i trenutno su jedino efikasno što imamo u borbi protiv SDA, samo oni mogu raspetljati klupko i strpati u zatvor dobar dio onih koji nas uništavaju godinama. Imaju li mana? Imaju naravno, ali u poređenju sa ovim zlom su svjetlo na kraju tunela.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, JackW, MrPink, Quartararo i 10 gostiju.