Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja ga pratim kada je imao milju pratilaca tj medju prvima iskljucivo radi prirode i odnosa prema njoj jer i ja bi se pobio na ulici kada vidim da se baca smece, da se unistava priroda itd..Uglavnom prezanimljiv lik naravno ima i dosta stvari koje kod kojih ima cudne stavove ali jbg upoznati Peru, Kolumbiju, Galapagos, Macupicu iz prve ruke, hvala mu. Vrijedi
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ima nesto romanticarsko u Juznoj Americi. Yebote kad vidis one ljude i mjesta sa kojima se Bađun susrece, sve djeluje tako jadno, čemerno, siromasno, prljavo, al' opet u covjeku budi neki osjecaj zadovoljstva kao da gledas svjetla Dubaia.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Dombre žemske. Preporučujem Carno Del Mercado
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Lik je primitivac, zato se i fura na ta zaostala plemena. Inače nije snimio ništa egzotično iako stalno najavljuje, a te njegove borbe sa divljim životinjama mogu vjerovat ljudi koji su prvi put čuli za njega.
Priča protiv Babilona (protiv novca), a stalno prosi pare od ljudi. Što se tiče Podcast inkubatora, ima grupa na fejsu - Podcast Inkubator reptili. Tamo je lik daleko najveći meme.
Let's talk about SIX baby!
Ja ne pratim Bađuna kroz prizmu Podcast Inkubatora, pregledao sam poneki isjecak iz njegovih gostovanja. Sto se mene tice moze pricati da je vidio dinosaurusa, spejs šatl ili sta vec, suhoparna prica u studiju sa foteljama me ne zanima.Fowl95 je napisao/la: ↑15 apr 2020, 21:33
Lik je primitivac, zato se i fura na ta zaostala plemena. Inače nije snimio ništa egzotično iako stalno najavljuje, a te njegove borbe sa divljim životinjama mogu vjerovat ljudi koji su prvi put čuli za njega.
Priča protiv Babilona (protiv novca), a stalno prosi pare od ljudi. Što se tiče Podcast inkubatora, ima grupa na fejsu - Podcast Inkubator reptili. Tamo je lik daleko najveći meme.
Pratim ga kroz prizmu njegovih snimaka netaknute prirode, zanimljivih ljudi, gradova, interesantnih građevina itd. U moru ostalih youtubera koji uzimaju preglede na raznorazne gluposti, reci da ovo nije kvalitet je pomalo degutantno.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Btw. zaključci o Eskobaru od ljudi iz prve ruke je identično kao otići u Trebinje da pitaš ljude kakav je bio Ratko Mladić.
Let's talk about SIX baby!
Šta fali Ratku Mladiću?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
mislio sam da je ova Panama malo bogatija 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Sto se tice Badjuna, ja sam ga gotivio bas puno, dok je bio i dalje u tom raw fazonu, zbog cega i jest zanimljiv, barem meni. Dakle, od mozda 2k pratitelja, jos od prvog ili drugog gostovanja u Podcast Inkubatoru. Medjutim, covjek ima velikih problema sa egom i tudjim misljenjima, sto je i sam mnogo puta priznavao u starijim klipovima. Pricao je kako je zbog svoje agresije i ega i zapoceo sve u ovom nekom pacifickom naturalnom svijetu. Na sve on to ima pravo, ali on zaboravlja cinjenicu da je on u medjuvremenu postao javna licnost, i jako zanimljiv kreator i pustolov, te nije moguce da ga svako na planeti gotivi. Covjek je bukvalno u stanju na svaki, cak i neostar komentar, odgovorit bahato i blokirat. Ja sam mu cak bio i patreon, te donirao, ali sam smanjio njegove filmove na max.
Toliko se ne snalazi u novonastaloj situaciji, da se covjek zajedno sa svojim kanalom pretvara u ono protiv cega se bori. Meni je to sasvim logicno sve. Medjutim, ne mozes svoj kanal graditi na floskulama "ja ovo radim za vas", "ja putujem za vas", "meni ne treba nikakav novac", "odbio bih bilo kakav novac od televizije", a onda otvarat patreon account, pa onda jos majice i sta vec ne zeli uvest, samo jos da uvede donacije na ovim live javljanjima, postat ce streamer, a ne pustolov. Ne mozes mrzit ljude i sistem, pa preko istih tih ljudi i na osnovu istog sistema zaradjivat novac.
Broj njegovih followera ce i dalje rasti, a on ce sve manje bit autentican i sve ce manje bit onaj izvorni Vedran, koji je i poceo snimat sve. Eh sad, meni je velika dilema, da li je on ikada i bio za ono sto se predstavljao na pocetku, i zbog cega ga ja i postujem ili ima istine u pricama mnogih iz njegovog bivseg drustva, gdje ljudi nedvojbeno pisu da je covjek teski egotriper i lazov. Kad se pocne pretvarat u obicnog pushera klipova, a vec polako postaje isti, sa ovim forsiranjem live ukljucenja i baljezganja, te nametanja nekih svojih arhaicnih stavova, izgubit ce svoju prepoznatljivost, i postat samo jos jedan u nizu obicnih yt kreatora, koji putuju za pare. Tipa Harald Baldr i ekipa. Medjutim, oni to i ne kriju i to postujem. Ljudi su shvatili da treba unovcit hobby, ali ni sekunde ne bjeze od toga.
Ako je njegov level altruizma na tom nivou, da rizikuje odlaske u svakakve opasne sredine, da bih snimao klipove, onda svaka cast, ali je meni to vec malo teze povjerovat.
Neko je skoro pomenuo ovaj citat, koji se savrseno uklapa u temu V. Badjun.
"You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time." A.Lincoln
Toliko se ne snalazi u novonastaloj situaciji, da se covjek zajedno sa svojim kanalom pretvara u ono protiv cega se bori. Meni je to sasvim logicno sve. Medjutim, ne mozes svoj kanal graditi na floskulama "ja ovo radim za vas", "ja putujem za vas", "meni ne treba nikakav novac", "odbio bih bilo kakav novac od televizije", a onda otvarat patreon account, pa onda jos majice i sta vec ne zeli uvest, samo jos da uvede donacije na ovim live javljanjima, postat ce streamer, a ne pustolov. Ne mozes mrzit ljude i sistem, pa preko istih tih ljudi i na osnovu istog sistema zaradjivat novac.
Broj njegovih followera ce i dalje rasti, a on ce sve manje bit autentican i sve ce manje bit onaj izvorni Vedran, koji je i poceo snimat sve. Eh sad, meni je velika dilema, da li je on ikada i bio za ono sto se predstavljao na pocetku, i zbog cega ga ja i postujem ili ima istine u pricama mnogih iz njegovog bivseg drustva, gdje ljudi nedvojbeno pisu da je covjek teski egotriper i lazov. Kad se pocne pretvarat u obicnog pushera klipova, a vec polako postaje isti, sa ovim forsiranjem live ukljucenja i baljezganja, te nametanja nekih svojih arhaicnih stavova, izgubit ce svoju prepoznatljivost, i postat samo jos jedan u nizu obicnih yt kreatora, koji putuju za pare. Tipa Harald Baldr i ekipa. Medjutim, oni to i ne kriju i to postujem. Ljudi su shvatili da treba unovcit hobby, ali ni sekunde ne bjeze od toga.
Ako je njegov level altruizma na tom nivou, da rizikuje odlaske u svakakve opasne sredine, da bih snimao klipove, onda svaka cast, ali je meni to vec malo teze povjerovat.
Neko je skoro pomenuo ovaj citat, koji se savrseno uklapa u temu V. Badjun.
"You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time." A.Lincoln
Yebote, jučer prespavam cijeli dan. Danas se trebam probuditi u 10, nema teorije da makar malo odspavam. Yebo me bioritam. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Mene šaltaju smjene tako da u mjesecu budem većinom 2 put 1smj i po jednom 2. I 3. Možeš mislit kakav je u mene bioritam

Gore za zdravlje od korone
Što radite , ko vas yebe

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ima romantično nešto u cijeloj Latinskoj Americi, zato balkanjerosi na silu pokušavaju bit ko oni.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
-
- Kontakt:
Da se ne zaboravi,ko si ti da prastas,uci i opominjiU ranim jutarnjim satima, tog 16. aprila 1993. godine, jedinice za posebne namjene Hrvatskog vijeća obrane Džokeri i Maturice, izvršile su napad na selo Ahmići. Pobili su, spalili i izmasakrirali 116 civila, među kojima je najviše bilo djece, žena i staraca. Akcija pod šifrom „48 sati pepela i dima“ odnijela je i život starice od 81 godinu, dok je najmlađa žrtva bila beba koja je imala svega tri mjeseca, a nadjena je u rerni! Osim stanovnika Ahmića, stradale su izbjeglice iz Karaule, Jajca, Višegrada i Foče, koje su utočište potražile u ovom selu.U jedanaest porodica nema muške glave, trideset šest je udovica, četvorica samaca, 47 djece bez jednog ili oba roditelja. Ubijeno je osmero djece uzrasta do sedam godina. Ubijeno je još osmero maloljetnih dječaka i djevojčica

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad ce gulaš psihopata da napravi pošalicu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Beli98, soko, VolimBiH96 i 10 gostiju.