FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 30 nov 2010, 09:31

Kerla u Panseraikosu
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-47565.htm

"Za kraj bih htio zahvaliti navijačima, koji su mi oprostili nepromišljenost kada sam otišao u Njemačku i na kraju su mi davali veliku podršku."
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2010, 09:36

tm-ovac iz mase je napisao/la:Bilo bi extra da naprave Grbavica, nije vazno kako al nek je bolje nego sad! ;)
Al sto se tice onih dozvola za odigravanje evropskih utakmica, meni tu nista nije jasno!Kako Grbavica ne ispunjava, a Bijeli brijeg ispunjava!?Jedna tribina koja ima stolice i goli kamen! :o :o
Pa i Hapoel je igrao pretkola Lige prvaka na svom stadionu, ali Ligu prvaka ne igra jer ni njihov stadion ne ispunjava sve uvjete za takvo takmičenje. Kada bi kojim slučajem neki naš klub izborio Ligu prvaka ili Evropsku ligu, ja ne znam da li bi se i na jednom stadionu u BiH moglo igrati takvo takmičenje. Ima tu puno detalja koji se trebaju ispuniti da bi stadion dobio dozvolu (prilaz, bezbjednost...). Zato je najbitnije ukoliko bi se dograđivao ili potpuno gradio novi stadion da se u obzir uzmu svi detalji. Bolje je imati stadion od 16 000 sjedećih mjesta, koji ispunjava sve uvjete na stadionu i okolo njega, nego od 30 000, a da ne može dobiti licencu za navedena takmičenja.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 30 nov 2010, 09:50

bistrikboy je napisao/la:Kerla u Panseraikosu

"Za kraj bih htio zahvaliti navijačima, koji su mi oprostili nepromišljenost kada sam otišao u Njemačku i na kraju su mi davali veliku podršku."
Da li ovo znaci da necemo dobiti ni marke za njega. Nesto nisam upoznat sa ovim predugovorima. Ima li ko da odgovori konkretno ;)
Lijepo je biti Manijak!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 30 nov 2010, 09:55

Da li neko zna gdje li je sada Stole iz Bora? Jednom prilikom sam gledao na TV-u, možda prije desetak godina, i znam da je nešto govorio iz Beograda i još uvijek je vatreni navijač Želje, ali, kako je rekao rijetko dolazi na utakmice.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

MNMS
Kontakt:

Post Postao/la MNMS » 30 nov 2010, 10:24

ŠtaIma je napisao/la:

Da li ovo znaci da necemo dobiti ni marke za njega. Nesto nisam upoznat sa ovim predugovorima. Ima li ko da odgovori konkretno ;)
naravno da necemo istekao mu je ugovor ide kao slobodan igrac neka mu je sa srecom

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 30 nov 2010, 10:35

E vala me nerviraju ovi grčki klubovi... Bolja mu je odskočna daska Željo od yepenog Panseraikosa.... Barem bi odigro dvije-tri Evropske utakmice. :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 nov 2010, 11:08

ŠtaIma je napisao/la:

Tacno , to znaci to . Za Kerlu NECETE DOBITI NISTA jer je halalio pare koje mu vas klub duguje u zamjenu za ciste papire. A dugovalo mu se 12.500 KM . Ponavlja vam se Hasagic. Ako ko ne vjeruje raspitajte se malo oko i u vasem klubu . Vas Brko ga je natjero da se odrekne para da bi igro do kraja polusezone i tako osto u kakvoj takvoj formi. Sto se i desilo. U suprotnom (da je osto pri stavu ...hocu lovu) ne bi igro 100%. Znalo se i u vasem klubu da ima ponudu ali nisu znali kakvu. Ovih 3-4 mjeseca iskljucivo je zivio od menadjerovih para !!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 30 nov 2010, 11:10

Nek mu je sretno !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 30 nov 2010, 12:13

I onda ova "Željina" djeca kukaju klub je totalno ne korektan prema nama i tako te ublehe prosipaju,a dok se prilika ukaže leti negdje drugo.Što je najgore Željo od toga nema nikakve koristi.Na kraju svaki igrač priča hvala navijačima bla bla bla :oops: .Očekujem ovako isto i sa Šehićem da će otići za 0 KM ili za nešto lemuzine.Baš nam ovaj mladi kadar pomaže da stanemo na noge.Ovako će biti meni se čini u negodlged.KERLA :arrow: :oops:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 30 nov 2010, 12:19

Zadnja izmjena: defender, dana/u 30 nov 2010, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 30 nov 2010, 12:21

Znali ko ima li kakvih proba sa utakmicom olimpije ?

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 30 nov 2010, 12:28

Ibraković: Purića ćemo teško zadržati
Duro, Jamak i Obuća, kojima su istekli ugovori, prvi na pregovorima
Purić: Dosta upita iz inozemstva

Privremeno Predsjedništvo zeničkog Čelika usvojilo je jučer izvještaj trenera Abdulaha Ibrakovića. Smjernica za drugi dio sezone je, kako nam prenosi Ibraković, da ekipa ne smije biti igrački slabija nego jesenas. Stoga je obavljen prvi krug pregovora s igračima kojima je istekao ugovor, Nerminom Jamakom, Samirom Durom i Emirom Obućom.

- Kazali smo im šta im možemo ponuditi, oni su nama iznijeli svoje zahtjeve, pa ćemo u narednim danima vidjeti hoćemo li se uspjeti dogovoriti. Slijede nam razgovori sa Kenanom Nemeljakovićem i Erminom Gadžom, kojem istječe šestomjesečna posudba. On prvo treba riješiti svoj status u Liberecu - kaže Ibraković.

Trener Zeničana nije optimista da će najvredniji eksponat Darijo Purić i na proljeće ostati u Čeliku.

- Mislim da će njegovi menadžeri iskoristiti priliku da ga prodaju u inozemstvo, jer stvarno ima dosta upita i ponuda - kaže Ibraković.

Navodno bi se Purić ove zime mogao vratiti u Češku, ali ne u Liberec, u kojem je prošle godine proveo tri mjeseca, već u prašku Slaviju. Za njega je zainteresiran i Olimpik, a Željezničar mu je već ponudio ugovor, kao i Jamaku, koji kaže da je vrlo realan njegov povratak na Grbavicu.

Imali istine u ovome?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 30 nov 2010, 12:47

Biće opet : " VADI JAMAKA! ". Jamak je ekstra igrač,i mislim da će nam dobro pravo doći,ali je čudak lik.Ko ga zna ,zna o čemu pričam.Kad bi doveli Purića ne bi nam kraja bilo.
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 nov 2010, 12:51

ji-sung je napisao/la:Biće opet : " VADI JAMAKA! ". Jamak je ekstra igrač,i mislim da će nam dobro pravo doći,ali je čudak lik.Ko ga zna ,zna o čemu pričam.Kad bi doveli Purića ne bi nam kraja bilo.
Jamak je igračina, samo što jedino od fudbala više voli Tuborg i Heineken. Kad bi se sredio u privatnom životu bio bi igračina za ovu ligu. Što se tiče Purketa, njega zovu Teplice, GAK iz austrije i neki hrvatski klubovi. Cilj je inostrani angazman, a ukoliko to nekim čudom propadne prvi u redu za pregovore je Čelik. Purićeve riječi.

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 30 nov 2010, 12:53

E onda prvi put želim da nekom domaćem igraču propadne inostrani angažman,bar do ljeta 2011-te.. :D

edit: Tek sad skontah da mu je prvi u redu Čelik.Neka ga onda i neka pomogne još jednom velikom klubu iz naše jedine domovine. :D
Zadnja izmjena: ji-sung, dana/u 30 nov 2010, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2010, 12:55

MU'MIN T.M. je napisao/la:Navodno bi se Purić ove zime mogao vratiti u Češku, ali ne u Liberec, u kojem je prošle godine proveo tri mjeseca, već u prašku Slaviju. Za njega je zainteresiran i Olimpik, a Željezničar mu je već ponudio ugovor, kao i Jamaku, koji kaže da je vrlo realan njegov povratak na Grbavicu.

Imali istine u ovome?
Ima.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 30 nov 2010, 12:56

Sto se tice Kerle neka mu je sretno,znalo se da napusta Zelju to sam vec ranije pisao,nebrinem se, na toj poziciji imamo extra igrace koji ce ga dostojno zamjeniti pogotovo kad nam se vrati Bogicevic,vise me brine napad treba nam kvalitetan spic ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 30 nov 2010, 12:59

FCS-FCS je napisao/la:
ŠtaIma je napisao/la:

Tacno , to znaci to . Za Kerlu NECETE DOBITI NISTA jer je halalio pare koje mu vas klub duguje u zamjenu za ciste papire. A dugovalo mu se 12.500 KM . Ponavlja vam se Hasagic. Ako ko ne vjeruje raspitajte se malo oko i u vasem klubu . Vas Brko ga je natjero da se odrekne para da bi igro do kraja polusezone i tako osto u kakvoj takvoj formi. Sto se i desilo. U suprotnom (da je osto pri stavu ...hocu lovu) ne bi igro 100%. Znalo se i u vasem klubu da ima ponudu ali nisu znali kakvu. Ovih 3-4 mjeseca iskljucivo je zivio od menadjerovih para !!!
Ma otkud tebi ta informacija FCS???
Željo je isplatio Kerli dugovanje i ostalim još nekim igračima prije nego što su krenuli za Sloveniju i ovo ti tvrdim 100% da je ovako.

A Željo će dobiti za Kerlu odštetu za trening (isto što smo mi morali platiti za Dialibu i onog drugog).

Idi na svoju temu i jedite viršle!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 nov 2010, 12:59

avlami97 je napisao/la: Pa i Hapoel je igrao pretkola Lige prvaka na svom stadionu, ali Ligu prvaka ne igra jer ni njihov stadion ne ispunjava sve uvjete za takvo takmičenje. Kada bi kojim slučajem neki naš klub izborio Ligu prvaka ili Evropsku ligu, ja ne znam da li bi se i na jednom stadionu u BiH moglo igrati takvo takmičenje. Ima tu puno detalja koji se trebaju ispuniti da bi stadion dobio dozvolu (prilaz, bezbjednost...). Zato je najbitnije ukoliko bi se dograđivao ili potpuno gradio novi stadion da se u obzir uzmu svi detalji. Bolje je imati stadion od 16 000 sjedećih mjesta, koji ispunjava sve uvjete na stadionu i okolo njega, nego od 30 000, a da ne može dobiti licencu za navedena takmičenja.
Nije tačno, pogledaj malo snimke i vidjećeš da igraju na istom stadionu.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 30 nov 2010, 13:01

Citajte sluzbenu stranicu mozda i saznate kakav detalj o kerli...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lekqqq1921, pinki i 35 gostiju.