Rekonstrukcija stadiona u BiH
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
URBANISTICKA SAGLASNOST JE LEGLA ZA JUZNU TRIBINU NAJPERSPEKTIVNIJEG STADIONA U REGIONU
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
Kakvo je stanje sa parama kako bi se mogla finansirati izgradnja juzne tribini?svrakino1921 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 13:48URBANISTICKA SAGLASNOST JE LEGLA ZA JUZNU TRIBINU NAJPERSPEKTIVNIJEG STADIONA U REGIONU
GOLEM SI ZELJO
yebes pare,bitno je da je urbanisticka legla:-)
Septembar je bio rok da se krene izgradnja i u to su bili uvjereni u klubu sto znaci da imamo bar neka sredstva. E, sad kako ce biti zbog ovog svega sa virusom niko ne zna.DembaBa21 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 14:14Kakvo je stanje sa parama kako bi se mogla finansirati izgradnja juzne tribini?svrakino1921 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 13:48URBANISTICKA SAGLASNOST JE LEGLA ZA JUZNU TRIBINU NAJPERSPEKTIVNIJEG STADIONA U REGIONU
GOLEM SI ZELJO
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Celikov, pa oni placaju sve radove, tj uprava NK Celik obezbjedjuje sredstva za stadion, ta ciji ce bit drugo, nece moj bit
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Tako je, ali kad bi se gadjali traktorima.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 apr 2020, 15:47Celikov, pa oni placaju sve radove, tj uprava NK Celik obezbjedjuje sredstva za stadion, ta ciji ce bit drugo, nece moj bit

- svrakino1921
- Kontakt:
U buđetu kantona Sarajevo je planirano 2 000 000 marakaDembaBa21 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 14:14Kakvo je stanje sa parama kako bi se mogla finansirati izgradnja juzne tribini?svrakino1921 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 13:48URBANISTICKA SAGLASNOST JE LEGLA ZA JUZNU TRIBINU NAJPERSPEKTIVNIJEG STADIONA U REGIONU
GOLEM SI ZELJO
Grad Sarajevo ne znam tacno isto je planirano nekoliko stotina hiljada maraka i opcina Novo Sarajevo je planirala u buđetu isto neki iznos
E sad ova pandemija sve se mijenja
Vidjet cemo
Najbitnije je da se ispostuju zakoni Drzave BiH a to je urbanisticka i gradevinska dozvola i da se plate taxe opcini Novo Sarajevo
I ima ova nasa opcija sa desetogodisnjim kartama gdje smo za istok skupili 900 000 maraka
I na kraju ima Savez preko Uefe pa cemo vidjet
Mislim da ce tribina bez krova kostat između 2-3 miliona maraka
-
- Kontakt:
Haj realno reci po cemu ce Vrapcici biti bolji od Grbavice ili BilinogPappiPapp je napisao/la: ↑13 apr 2020, 20:45Sto ti je krivo?macak_ je napisao/la: ↑13 apr 2020, 19:47Napravilo je tribinu pola drzave. Pa cak i travnik, koji u ovom momentu ima funkcionalniji stadion od veleza i manje para i ulaganja mu treba da dodje u visu kategoriju.Asimetric je napisao/la: ↑13 apr 2020, 16:21
jel se ti zaje.bajvas ili si ozbiljan, kad si ti zadnji put bio na nasem stadionu, znas li kako je nas stadion izgledao 96 godine, znaš li kako je kad krenes od igrališta koje nema nijedne tribine i kojem je teren na nivou kantonalne lige.
Haj recimo da to ne znaš, a znaš li da trenutno pravimo tribinu koja vrijedi 400.000 KM, da se uskoro pravi glavna tribina koja će vrijediti skoro dva miliona maraka, da cemo sve te tribine pokriti i uraditi novi teren, a ti poredis Pirotu sa nasim stadionom, nije samo prostor oko stadiona dovoljan da bi stadion bio perspektivan potrebno je imati volju za radom i ljude koji su spremni na to a mi to imamo.
Poenta je da svi kazu svaka cast velezu sta radi, napravio je 1,5 pristojnu tribinu na ledini, rade dalje, samo vi po forumu zicate kojekakve rasprave pa vrijedjate druge navijace i stadione i pokusavate da se poredite i dizete u nebesa.
Priznaj da te boli sto ce Rodjeni imati najljepsi stadion u drzavi.
Umri.
ljubavi što te rodi klasa radnička...
Svaka cast svima koji i marku uloze u stadion.
Realno Siroki je za kapacitete grada napravio najvise. Velez i Zeljo se trude, ali realno FK Sarajevo kada krene u realizaciju pomnozit ce ih s 0. Zenica svake godine uradi mnogo, i smijesno je trenutno nase stadione porediti sa Bilinim. Moze se cestitati na entuzijazmu, ali i Zeljo i Velez pokazuju da su mali, a to ce se pokazati za par godina. Ovo sto Zeljo i Velez rade realno je za
OK, ali porediti sa regionom je presmjesno. Jedino ako je region za Manijake do Ilijasa, onda se mogu diciti.
Moze se ljutiti ko god hoce, ali sa moje neutralne strane je tako. Pozz
Realno Siroki je za kapacitete grada napravio najvise. Velez i Zeljo se trude, ali realno FK Sarajevo kada krene u realizaciju pomnozit ce ih s 0. Zenica svake godine uradi mnogo, i smijesno je trenutno nase stadione porediti sa Bilinim. Moze se cestitati na entuzijazmu, ali i Zeljo i Velez pokazuju da su mali, a to ce se pokazati za par godina. Ovo sto Zeljo i Velez rade realno je za
Moze se ljutiti ko god hoce, ali sa moje neutralne strane je tako. Pozz
Ljudi nije loza, ali hajmo realno. Polahko braco ne letite pred rudu...1 min odvoji i izguglaj stadione na YT zasvrakino1921 je napisao/la: ↑11 apr 2020, 18:52I u vlasnistvu F.K.ŽELJEZNICAR 1/1
To u Europi nema nitko
GOLEM SI ŽELJO
Stanimo na loptu i budimo realno
- svrakino1921
- Kontakt:
Stozice u Ljubljani i Filip ll u Skopju
Al su u vlasnistvu gradova ili metropola
U vlasnistvu tih gradova ili metropola 1/1
Uz to Zeljo ima i pomocni stadion u vlasnistvu 1/1
Brate Coca Cola u svom vlasnistvu nema niti jedno dostavno vozilo, opet najjaci na svijetu.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 21:29Stozice u Ljubljani i Filip ll u Skopju
Bit je u tome da pricamo realno, a to je kakav je stadion.
Gornja Maoca ima stadion u svom vlasnistvu hehe kakav je to stadion, i opet se vracam imas YT i vidi stadione u rwfionu.
Pozdrav
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne razumijemMANUTDTe je napisao/la: ↑14 apr 2020, 21:50Brate Coca Cola u svom vlasnistvu nema niti jedno dostavno vozilo, opet najjaci na svijetu.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 21:29Stozice u Ljubljani i Filip ll u Skopju
Bit je u tome da pricamo realno, a to je kakav je stadion.
Gornja Maoca ima stadion u svom vlasnistvu hehe kakav je to stadion, i opet se vracam imas YT i vidi stadione u rwfionu.
Pozdrav
Ipak sam ja iz Svrakina
Al iza Stozica i Filipa ll stoji drzava
Gradonacelnik Ljubljanje koji je pola Slovenac i pola Srbin mogao je da bude gradonacelnik pod uslovom da napravi komplex Stozice
- kontrasviju
- Kontakt:
Svakako ali ovaj stadion Metalca je preljep i nista ne zaostaje za nasim najboljm stadionima a opet napominjem G.Milanovac klub iz druge lige Srbijekontrasviju je napisao/la: ↑14 apr 2020, 22:17Isto tako u Superligi Srbije imaš fin broj očajnih stadiona.![]()
Ovo sto ima metalac tj ovakvu tribinu ima jako malo klubpva u srbiji a i u ex yu...ovakve 4 tribine su dovoljne za 95 posto klubova...u banjaluci su trebali ici na rusenje i polako gradit fudbalski stadion sa ovakve 4 tribine...tuzla isto...zavrsit kroz 10tak godina... Niko me nemoze uvjerit da se ovo nije u tuzli moglo napravit umjesto one rugobe iza gola....u bosni hedna ovakva tribina je dovoljna za sve klubove osim njih 4 5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.