Nisam ih mogao sve utrpat jbtMandrak je napisao/la:Gdje su ti braca De Boer, Cocu,Zenden,Stoichkov,Romario?? jbt sjecas se Abelarda a ne sjecas se Romariaharry_90 je napisao/la:Bas me zanima koliko ovdje ima pravih navijaca Barce,mislim na one navijace koji za nju navijaju od Laudrupa,Rivalda,Luisa Enriquea,Figa,Overmarsa,Guardiole,Kluiverta,Abelarda,Raizigera,Litmanena ??? Vecina,ako grijesim,ispravite me,pocela je favorizovat Barcu od dolaska Ronaldinha ?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ja sam od ovoga vremena (vidi gore zacrnjeno) a to sam rekao i prije...harry_90 je napisao/la:Bas me zanima koliko ovdje ima pravih navijaca Barce,mislim na one navijace koji za nju navijaju od Laudrupa,Rivalda,Luisa Enriquea,Figa,Overmarsa,Guardiole,Kluiverta,Abelarda,Raizigera,Litmanena ??? Vecina,ako grijesim,ispravite me,pocela je favorizovat Barcu od dolaska Ronaldinha ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Da se malo podsjetimo ko je bio igracki uzor i idol mlađim Culesima Xaviju i Fabregasu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tebi svaka cast,malo je danas pravih navijaca Barcelone,sve je to pocelo gotivit Barcu kada je Ronaldinho dosao.U Barci su barem meni odigrala 4 najbolja Brazilca:Romario,Rivaldo,Ronaldo i Ronaldinho.Ja mislim da je Overmars dosao 2000 godine u Barcu ako se ne varam ??bparena je napisao/la:ja sam od ovoga vremena (vidi gore zacrnjeno) a to sam rekao i prije...harry_90 je napisao/la:Bas me zanima koliko ovdje ima pravih navijaca Barce,mislim na one navijace koji za nju navijaju od Laudrupa,Rivalda,Luisa Enriquea,Figa,Overmarsa,Guardiole,Kluiverta,Abelarda,Raizigera,Litmanena ??? Vecina,ako grijesim,ispravite me,pocela je favorizovat Barcu od dolaska Ronaldinha ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
moj licno najdrazi igrac barce je jose maria bakero iako je davno igrao i nisam ga imao priliku gledati ko ostale od 90 pa nadalje al razlog sto mi je omiljeni su njegova srcanost i borbenost za klub...a za barcu sam poceo navijat 96, tetka me nalozila na ronalda da je najbolji igrac svijeta itd. i ja pitam gdje igra kaze u barceloni i otad ljubav prema klubu.. kad je otisao u inter ljubav prema barci je vec bila velika al mi je inter bio drag klub i cesto sam ih pratio dok nije ronaldo otisao u madrid a onda sva strana fudbalska ljubav ostala u kataloniji...
al bakero

ev i jedan dobar video :
[youtube][/youtube]
al bakero
ev i jedan dobar video :
[youtube][/youtube]
Ja sam stari navijac ^^ navijam jos od vremena Figa , Guardiole , L.Enriquea , Overmarsa , Kluiverta , Rivalda , Saviole ... I stvarno mi je dosta nekih ljudi koji dolaze i prijacaju kako ima dosta navijaca barcelone od dolaska Ronaldinha , kakve to veze ima ? Svaki navijac pocinje navijati za neki klub zbog nekog igraca , malo je onih koji su poceli navijaci za neki klub cisto zbog imena ili nesto slicno . Tako mnogi navijaju za Real Madrid zbog dolaska Becksa , Zizua , Ronalda ili pak sada zbog CR7 ...npr ja sam posao navijati za Barcelonu zbog Rivalda , tako zahvaljujuci Rivaldu danas s ponosom mogu priznati da sam stari navijac najboljeg kluba na svijetu 
- moustapha
- Kontakt:
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Evo neko spominje prave navijace Barce ja nisam navijac ja sam jedan fan tog tima i dragi su mi od kad znam za sebe al samo je jedna ljubav a to se zna koja je! Barsin sam fan znaci od kad znam za sebe,sjecam se finala LP kad sam prvi put u ona teska vremena gledo Barcu u finalu LP sa Milanom kad su nas ubili tj. Delo Savicevic branio je Zubizareta jedna rupa od golmana,to su bile mislim ratne godine na akumulator se gledalo ako me sjecanje dobro sluzi! Kad neko kaze stari navijac a pamti najstarijeg igraca a to je Figo ili Erike hehe a gdje su tu Kuman,Sergio,Romario,Bebeto itd.
Ja sam već ranije pisala o toj, izgleda ljudima interesantnoj temi, od kad ko navija. Normalno je da ovdje ima dosta navijača koje je privukao Ronaldinho, Messi, neke možda tek Villa, ali to je tako nebitna stvar za raspravljati.
Kako sam ranije govorila, ne znam kako sam počela navijati za Barcu, i nije mi ni važno. Valjda ti je to urođeno, to je bar moje shvatanje ljubavi prema tim materijalnim stvarima.
Pamtim te igrače koje ste prethodno nabrajali, pamtim im brojeve na dresu, izgled face pri faulu, pri radovanju, tugovanju; podizanje Figa u nebesa, pa godinama kasnije proklinjanje i njega i njegove sedmice. A, osjećaj kad se Rivaldo 'mangupski' prošeta terenom, zabije gol...neprocjenjivo. Jao, kako sam ga tek branila nakon njegovog simuliranja u Koreji i Japanu. Eh.. Sve su to lijepa vremena, i svaki navijač pamti određene stvari. Možemo samo biti sretni što igrači stvaraju te uspomene koje ćemo godinama prepričavati. I možemo biti sretni što nas je sve više.
Možda se baš večeras 'rodilo' novih Culesa.
O utakmici bih mogla sutra, emocije još 'lete' po sobi.
Kako sam ranije govorila, ne znam kako sam počela navijati za Barcu, i nije mi ni važno. Valjda ti je to urođeno, to je bar moje shvatanje ljubavi prema tim materijalnim stvarima.
Pamtim te igrače koje ste prethodno nabrajali, pamtim im brojeve na dresu, izgled face pri faulu, pri radovanju, tugovanju; podizanje Figa u nebesa, pa godinama kasnije proklinjanje i njega i njegove sedmice. A, osjećaj kad se Rivaldo 'mangupski' prošeta terenom, zabije gol...neprocjenjivo. Jao, kako sam ga tek branila nakon njegovog simuliranja u Koreji i Japanu. Eh.. Sve su to lijepa vremena, i svaki navijač pamti određene stvari. Možemo samo biti sretni što igrači stvaraju te uspomene koje ćemo godinama prepričavati. I možemo biti sretni što nas je sve više.
Možda se baš večeras 'rodilo' novih Culesa.
O utakmici bih mogla sutra, emocije još 'lete' po sobi.
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 30 nov 2010, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Cestitke. Najljepsa utakmica Barcelone protiv Real Madrida u posljednjem desetljecu. 2:6 je bilo demoliranje zbog Realovog loseg individualnog kadra i toga sto su se previse otvorili, ali ovo je bilo DECLASICO a ne El Clasico
Iskreno, ja se bojim tih tzv. malih utakmica u kojima je Barca sklona oscilacijama i kiksevima (vec ove sezone su kiksali dva puta i to na svom terenu protiv Herculesa gdje su izgubili i protiv Sportinga gdje su izgubili 2 boda tacnije igrali nerijeseno = 5 bodova koje su prosuli dosad, sto znaci da bi sad bili na plus 7).
S druge strane, Real redom dere sve te manje klubove i nista ne prepusta slucaju - nema kiksa
...po tom pitanju su mnogo konkretniji od Barse...toga se iskreno bojim, sjetimo se samo kad Espanyol prije par godina odigra utakmicu sezone (posebno Tamudo) a nizašta im nije trebalo u suštini i taj kiks donese titulu Realu koji samo cekao kiks
jbg, takvim stvarima je sklona Barsa...a zna se odlicno da se na malim utakmicama donose ili gube titule....vise ne smije biti takvih kikseva,definitivno.
S druge strane, Real redom dere sve te manje klubove i nista ne prepusta slucaju - nema kiksa
To je upravo ono sto sam ja rekao na temi Reala. Ranije sam pisao da male utakmice ne postoje, postoje samo one koje se kao takve vode u medijima i medju navijacima, ali tri boda protiv Malage ti moze garantovati naslov kao i tri boda protiv Barcelone, odnosno Reala.Mandrak je napisao/la:Iskreno, ja se bojim tih tzv. malih utakmica u kojima je Barca sklona kiksevima (vec ove sezone su kiksali dva puta i to na svom terenu protiv Herculesa gdje su izgubili i protiv Sportinga gdje su izgubili 2 boda tacnije igrali nerijeseno).
S druge strane, Real redom dere sve te manje klubove i nista ne prepusta slucaju - nema kiksa...po tom pitanju su mnogo konkretniji od Barse...toga se iskreno bojim, sjetimo se samo kad Espanyol prije par godina odigra utakmicu sezone (posebno Tamudo) a nizašta im nije trebalo u suštini i taj kiks donese titulu Realu koji samo cekao kiks
jbg, takvim stvarima je sklona Barsa...a zna se odlicno da se na malim utakmicama donose ili gube titule....vise ne smije biti takvih kikseva,definitivno.
Prosle sezone Real je imao bolji ucinak protiv tih slabijih timova.
Niko ne moze sa sigurnoscu reci hoce li biti jos pokoji kiks kod Barce, jer ti timovi su spremni na sve pa i 90 minuta igrati sa 11 igraca u senaestercu.
Sporting bi mogao zahebati ili Real ili Barcu u drugoj utakmici. Ljudi su previse grubi, igraju grub nogomet sa dosta prekida, cvrsti su u ama bas svakom duelu i mogu izluditi svaku ekipu sa dosadnom igrom. Ne idu previse na golove, ali kada igraju protiv velikih strasno dobro brane svoj gol.
Ko god prati malo ozbiljnije fudbal zna odlicno da se na tim utakmicama protiv "manjih" ili slabijih timova uzima ili gubi titula...to je jednostavno tako.Brnjoo je napisao/la:To je upravo ono sto sam ja rekao na temi Reala. Ranije sam pisao da male utakmice ne postoje, postoje samo one koje se kao takve vode u medijima i medju navijacima, ali tri boda protiv Malage ti moze garantovati naslov kao i tri boda protiv Barcelone, odnosno Reala.Mandrak je napisao/la:Iskreno, ja se bojim tih tzv. malih utakmica u kojima je Barca sklona kiksevima (vec ove sezone su kiksali dva puta i to na svom terenu protiv Herculesa gdje su izgubili i protiv Sportinga gdje su izgubili 2 boda tacnije igrali nerijeseno).
S druge strane, Real redom dere sve te manje klubove i nista ne prepusta slucaju - nema kiksa...po tom pitanju su mnogo konkretniji od Barse...toga se iskreno bojim, sjetimo se samo kad Espanyol prije par godina odigra utakmicu sezone (posebno Tamudo) a nizašta im nije trebalo u suštini i taj kiks donese titulu Realu koji samo cekao kiks
Prosle sezone Real je imao bolji ucinak protiv tih slabijih timova.
Niko ne moze sa sigurnoscu reci hoce li biti jos pokoji kiks kod Barce, jer ti timovi su spremni na sve pa i 90 minuta igrati sa 11 igraca u senaestercu.
Sporting bi mogao zahebati ili Real ili Barcu u drugoj utakmici. Ljudi su previse grubi, igraju grub nogomet sa dosta prekida, cvrsti su u ama bas svakom duelu i mogu izluditi svaku ekipu sa dosadnom igrom. Ne idu previse na golove, ali kada igraju protiv velikih strasno dobro brane svoj gol.
Barsa da je pobjedila Hercules i Sporting (sto je i trebala jer je objektivno dosta jaca od njih) sad trenutno bi bila na +7 - sedam bodova u prednosti nad Realom što je sasvim prica nego kad je plus 2 boda, priznat ces i sam
Real rijetko kad kiksa na svom terenu protiv tih manjih timova (ove godine zapravo nikako,a i nece jer Murinjo im neda da se opuste jer odlicno zna da se titule uzimaju na manjim utakmicama- tako je uzimao titule sa Čelzijem nekad- na manjim timovima, a ne u derbijima sa jacim timovima gdje je redovno pušio)...i prošle godine je Real dero redom te slabije timove dok je Barsa znala kiksati, sreca pa su oba El Clasica riješili u svoju korist ( i tako anulirala sve te kikseve) ali opet je na kraju za dlaku uzela titulu...za sekundu.
Barsa više ne smije, nema pravo na luksuz da prosipa bodove gdje je izraziti favorit, nema pravo na kiks...jer Real to odmah kazni.
real je prosle godine imao 19 pobjeda u nizu... od barcelone do barcelone... tako da tu pricu da se titule uzimaju na malim tekmama ostavi za premiership..
ser del barça es el millor que hi ha !
To nije tacno. Uostalom, kiksali su protiv Osasune,, Malage i Sportinga tako da to mnogo govori. Mogu reci da je i medju malim utakmicama uzareni San Mames na kojem je Real takodjer porazen.Scof1eld je napisao/la:real je prosle godine imao 19 pobjeda u nizu... od barcelone do barcelone... tako da tu pricu da se titule uzimaju na malim tekmama ostavi za premiership..
Titule se uzimaju na malim tekmama! Da su kojim slucajem, racunica je pritom jasna! Male i velike utakmice su jednako bitne, ali u slucaju Barce moraju se dobiti male jer veliku protiv njih dobiti ne mozemo!
Čestitam na pobjedi, šteta što Real nije večeras pokazao ništa (zbog utakmice
). Još nemogu doći sebi da za 90 minuta nisu uspjeli prići golu Barcalone, a još žalosnije je da nisu uspjeli 5 pasova spojiti u toku cijele tekme.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Nije Real ali je Barsa kiksala sto znaci da je mogla ranije rijesiti pitanje sampiona lige a ne strijepiti do predzadnjeg kola...prosle godine je Villareal je izbio dva boda na Nou Campu,sa Almeriom igrali 2-2 u gostima(a neki dan ih tukli 8-0) ,Bilbao izbio dva boda, izgubili od Atletica u Madridu (ove godine smo ih pobjedili), Osasuna nam izbila dva boda (kiks Marqueza doslovno u zadnjoj minuti), u Valensiji igrali 0-0 ...sve je to pogodovalo Realu itekako...i to se sve akumulira i onda ekipa dođe u situaciju imperativa pobjede u el clasicu (sreca pa su obje utakmice pobjedili i tako u najboljoj kombinaciji poništili direktnog i jedinog konkurenta za titulu)...ali zar nije lakše pobjeđivati tamo gdje si realno jaci, izraženiji favorit i gdje bi trebao pobjeđivati...u tim tzv.manjima utakmicama.Scof1eld je napisao/la:real je prosle godine imao 19 pobjeda u nizu... od barcelone do barcelone... tako da tu pricu da se titule uzimaju na malim tekmama ostavi za premiership..
Svati da svako ko igra protiv Barce gleda svoj go i svrsi da bi uzo bod , dok protiv Reala dosta ekipa se nadigrava i onda ga popuse...Da svi bunkeraju protiv Reala kao protiv Barce dobijali bi oni te kvazi male utakmice...Mandrak je napisao/la:Nije Real ali je Barsa kiksala sto znaci da je mogli ranije rijesiti pitanje sampiona lige a ne strijepiti do predzadnjeg kola...prosle godine je Villareal je izbio dva boda na Nou Campu,sa Almeriom igrali 2-2 u gostima(a neki dan ih tukli 8-0) ,Bilbao izbio dva boda, izgubili od Atletica u Madridu (ove godine smo ih pobjedili), Osasuna nam izbila dva boda (kiks Marqueza doslovno u zadnjoj minuti), u Valensiji igrali 0-0 ...sve je to pogodovalo Realu itekako...i to se sve akumulira i onda ekipa dođe u situaciju imperativa pobjede u el clasicu (sreca pa su obje utakmice pobjedili i tako u najboljoj kombinaciji poništili direktnog i jedinog konkurenta za titulu)...ali zar nije lakše pobjeđivati tamo gdje si realno jaci, izraženiji favorit i gdje bi trebao pobjeđivati...u tim tzv.manjima utakmicama.Scof1eld je napisao/la:real je prosle godine imao 19 pobjeda u nizu... od barcelone do barcelone... tako da tu pricu da se titule uzimaju na malim tekmama ostavi za premiership..
Kad ti sudija svako kolo svira po 1 penal , nije problem doci do golova , protiv tih ekipica...I da Real uzme titulu ko **** to , Barca je miljama daleko!nema tu utjehe u tituli kad ti primas 5 komada i djelujes ko kakav Amaterski klub...
Pa naravno...ja ne kažem da to sve sto si napisao nije tacno, pogotovu ovo boldirano.Andres je napisao/la:Svati da svako ko igra protiv Barce gleda svoj go i svrsi da bi uzo bod , dok protiv Reala dosta ekipa se nadigrava i onda ga popuse...Da svi bunkeraju protiv Reala kao protiv Barce dobijali bi oni te kvazi male utakmice...Mandrak je napisao/la:Nije Real ali je Barsa kiksala sto znaci da je mogli ranije rijesiti pitanje sampiona lige a ne strijepiti do predzadnjeg kola...prosle godine je Villareal je izbio dva boda na Nou Campu,sa Almeriom igrali 2-2 u gostima(a neki dan ih tukli 8-0) ,Bilbao izbio dva boda, izgubili od Atletica u Madridu (ove godine smo ih pobjedili), Osasuna nam izbila dva boda (kiks Marqueza doslovno u zadnjoj minuti), u Valensiji igrali 0-0 ...sve je to pogodovalo Realu itekako...i to se sve akumulira i onda ekipa dođe u situaciju imperativa pobjede u el clasicu (sreca pa su obje utakmice pobjedili i tako u najboljoj kombinaciji poništili direktnog i jedinog konkurenta za titulu)...ali zar nije lakše pobjeđivati tamo gdje si realno jaci, izraženiji favorit i gdje bi trebao pobjeđivati...u tim tzv.manjima utakmicama.Scof1eld je napisao/la:real je prosle godine imao 19 pobjeda u nizu... od barcelone do barcelone... tako da tu pricu da se titule uzimaju na malim tekmama ostavi za premiership..
Kad ti sudija svako kolo svira po 1 penal , nije problem doci do golova , protiv tih ekipica...I da Real uzme titulu ko **** to , Barca je miljama daleko!nema tu utjehe u tituli kad ti primas 5 komada i djelujes ko kakav Amaterski klub...
Ali realno lakše je oderati Osasunu ili Hercules ili Sporting nego Real (iako i njih rutinski deremo
Evo veceras su pokazali da NEMA TOG TIMA NA DUNJALUKU kojeg ne mogu pregaziti, ali protiv tih manjih klubova desi se opuštanje ekipe, podcjenjivanje protivnika ili neki nenormalan kiks odbrane i prospu se bodovi bezveze...pa jel tako realno.
[
Nije Real ali je Barsa kiksala sto znaci da je mogli ranije rijesiti pitanje sampiona lige a ne strijepiti do predzadnjeg kola...prosle godine je Villareal je izbio dva boda na Nou Campu,sa Almeriom igrali 2-2 u gostima(a neki dan ih tukli 8-0) ,Bilbao izbio dva boda, izgubili od Atletica u Madridu (ove godine smo ih pobjedili), Osasuna nam izbila dva boda (kiks Marqueza doslovno u zadnjoj minuti), u Valensiji igrali 0-0 ...sve je to pogodovalo Realu itekako...i to se sve akumulira i onda ekipa dođe u situaciju imperativa pobjede u el clasicu (sreca pa su obje utakmice pobjedili i tako u najboljoj kombinaciji poništili direktnog i jedinog konkurenta za titulu)...ali zar nije lakše pobjeđivati tamo gdje si realno jaci, izraženiji favorit i gdje bi trebao pobjeđivati...u tim tzv.manjima utakmicama.[/quote]
Svati da svako ko igra protiv Barce gleda svoj go i svrsi da bi uzo bod , dok protiv Reala dosta ekipa se nadigrava i onda ga popuse...Da svi bunkeraju protiv Reala kao protiv Barce dobijali bi oni te kvazi male utakmice...
Kad ti sudija svako kolo svira po 1 penal , nije problem doci do golova , protiv tih ekipica...I da Real uzme titulu ko **** to , Barca je miljama daleko!nema tu utjehe u tituli kad ti primas 5 komada i djelujes ko kakav Amaterski klub...[/quote]
Pa naravno...ja ne kažem da to sve sto si napisao nije tacno, pogotovu ovo boldirano.
Ali realno lakše je oderati Osasunu ili Hercules ili Sporting nego Real (iako i njih rutinski deremo
) a realno i posteno govoreci te utakmice BI TREBALI uzimati bez puno srkleta i sekiracije...a znamo kiksati bezveze i to kad se najmanje nadamo.
Evo veceras su pokazali da NEMA TOG TIMA NA DUNJALUKU kojeg ne mogu pregaziti, ali protiv tih manjih klubova desi se opuštanje ekipe, podcjenjivanje protivnika ili neki nenormalan kiks odbrane i prospu se bodovi bezveze...pa jel tako realno.[/quote]
brate svati da nisu ni oni roboti , treba im motiv da nekog nagazaju , kao sto su sad imali
111 godina , plus one neke izjave Moua itd.
Moras nekad zakazat , nekad bit nesretan itd. Nekad ce nam ABD pocet i penale sudit , jer stvarno premalo ih izvodimo u odnosu kako igramo , jer to je samo napad , napad i napad....Realu pak sude previse penala , sto je malo i pretjerivanje , ali o njihovim glumcima ne zelim pricat....
treba sad sa Osasunom lijepo odigrat , jer inace nas muce tamo , nezgodni su a klepaju se nehumano
Nije Real ali je Barsa kiksala sto znaci da je mogli ranije rijesiti pitanje sampiona lige a ne strijepiti do predzadnjeg kola...prosle godine je Villareal je izbio dva boda na Nou Campu,sa Almeriom igrali 2-2 u gostima(a neki dan ih tukli 8-0) ,Bilbao izbio dva boda, izgubili od Atletica u Madridu (ove godine smo ih pobjedili), Osasuna nam izbila dva boda (kiks Marqueza doslovno u zadnjoj minuti), u Valensiji igrali 0-0 ...sve je to pogodovalo Realu itekako...i to se sve akumulira i onda ekipa dođe u situaciju imperativa pobjede u el clasicu (sreca pa su obje utakmice pobjedili i tako u najboljoj kombinaciji poništili direktnog i jedinog konkurenta za titulu)...ali zar nije lakše pobjeđivati tamo gdje si realno jaci, izraženiji favorit i gdje bi trebao pobjeđivati...u tim tzv.manjima utakmicama.[/quote]
Svati da svako ko igra protiv Barce gleda svoj go i svrsi da bi uzo bod , dok protiv Reala dosta ekipa se nadigrava i onda ga popuse...Da svi bunkeraju protiv Reala kao protiv Barce dobijali bi oni te kvazi male utakmice...
Kad ti sudija svako kolo svira po 1 penal , nije problem doci do golova , protiv tih ekipica...I da Real uzme titulu ko **** to , Barca je miljama daleko!nema tu utjehe u tituli kad ti primas 5 komada i djelujes ko kakav Amaterski klub...[/quote]
Pa naravno...ja ne kažem da to sve sto si napisao nije tacno, pogotovu ovo boldirano.
Evo veceras su pokazali da NEMA TOG TIMA NA DUNJALUKU kojeg ne mogu pregaziti, ali protiv tih manjih klubova desi se opuštanje ekipe, podcjenjivanje protivnika ili neki nenormalan kiks odbrane i prospu se bodovi bezveze...pa jel tako realno.[/quote]
brate svati da nisu ni oni roboti , treba im motiv da nekog nagazaju , kao sto su sad imali
Moras nekad zakazat , nekad bit nesretan itd. Nekad ce nam ABD pocet i penale sudit , jer stvarno premalo ih izvodimo u odnosu kako igramo , jer to je samo napad , napad i napad....Realu pak sude previse penala , sto je malo i pretjerivanje , ali o njihovim glumcima ne zelim pricat....
treba sad sa Osasunom lijepo odigrat , jer inace nas muce tamo , nezgodni su a klepaju se nehumano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.