Bravo Hagi-ja.
harishp je napisao/la:Sto krenu Galatu,otkad Misketa smakose.Svaka im cast..................................
Bravo Hagi-ja.
Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.harishp je napisao/la:Sto krenu Galatu,otkad Misketa smakose.Svaka im cast..................................
Bravo Hagi-ja.
Tamo ti je kraj sezonegeronimo je napisao/la:Momentalno je sve moguće (kako kaže Miske)...ostanak, povratak u Wolfsburg ili odlazak u Rusiju ili Švedsku.
MinistaR je napisao/la:Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.
Što Virtu reče, turska liga nije ništa posebno i njegova velika greška je što je otišao upravo tamo. Turci su takvi ljudi - nikakvi. Očito je da Wolfsburgu ne ide bez njega. No, sad nije pametan potez da se vrati u Wolfsburg, ionako Džeko odlazi. Možda bi za njega najbolje bilo da pronađe sreću u jednom stabilnom bundesligašu kao što je HSV, Werder, Stuttgart... Ipak, ti klubovi variraju, igraju (po)nekad Evropu, nekad se bore za opstanak, nekad za titulu.
Nadam se da će pobjeći iz Istanbula i pronaći klub i vratiti staru formu. Sretno Miske!
hihih, mozda bi sto se tice toga ,trebali nesto od njih i da naucimo , makar sto se ekonomije tice, welcome to G20 a mi cemo da drkamo kitumajestic24 je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.
Što Virtu reče, turska liga nije ništa posebno i njegova velika greška je što je otišao upravo tamo. Turci su takvi ljudi - nikakvi. Očito je da Wolfsburgu ne ide bez njega. No, sad nije pametan potez da se vrati u Wolfsburg, ionako Džeko odlazi. Možda bi za njega najbolje bilo da pronađe sreću u jednom stabilnom bundesligašu kao što je HSV, Werder, Stuttgart... Ipak, ti klubovi variraju, igraju (po)nekad Evropu, nekad se bore za opstanak, nekad za titulu.
Nadam se da će pobjeći iz Istanbula i pronaći klub i vratiti staru formu. Sretno Miske!
Ministre slazem se sa tobom...Turci su nikakav narod. Isao sam na Tursko - Bosanski koledz i znam kako oni razmisljaju. Jbt,oni samo cijene svoje...svi ostali su "g.o.v.n.a" za njih. Covjece,oni nece da piju standardnu Coca-Colu vec im salju iz Turske neku "Turk Colu". Treba li da ti daljem pisem o njima??
Galatasary je definitivno u velikom rasulu. Sad se vidi koliko je njih Rajkard drzao dobro. Da Bog da Miske otisao u HSV. Ako je s dzekom imao 20 ass u sezoni,s RVN i petricem ce imati 30.
zato mi cijenimo svacije a svoje najmaanje.....i bas nam je lijep standard!majestic24 je napisao/la:Nije jarane bitna ekonomija niti ista drugo. Jednostavno,oni su bolestan narod. Kako ocekivati da te neko cijeni,ako ti necijenis nikoga
A u kantini si mogao samo ülkerove keksove i cokolade da kupis, nista ovo drugo...majestic24 je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.
Covjece,oni nece da piju standardnu Coca-Colu vec im salju iz Turske neku "Turk Colu". Treba li da ti daljem pisem o njima??
Galatasary je definitivno u velikom rasulu. Sad se vidi koliko je njih Rajkard drzao dobro. Da Bog da Miske otisao u HSV. Ako je s dzekom imao 20 ass u sezoni,s RVN i petricem ce imati 30.
majestic24 je napisao/la:Nije jarane bitna ekonomija niti ista drugo. Jednostavno,oni su bolestan narod. Kako ocekivati da te neko cijeni,ako ti necijenis nikoga
Salis se, zar ne!?Virtu4l je napisao/la:Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.
To je valjda mislio po uzbuđenju koje on lično osjeti u toku tih utakmica.cole-ch je napisao/la:Salis se, zar ne!?Virtu4l je napisao/la:Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.