FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

twingi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la twingi » 30 nov 2010, 01:02

Makaveli je napisao/la:hvala puno ekipi barcelone :) ovo je pobijeda ekipe real madrida,nikako poraz ! ako budemo znali prepoznati poklon barcelone,to ce nam se isplatiti ! :) HALA MADRID !
Kosovski sindrom!
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 nov 2010, 01:03

spielführer_21 je napisao/la:Isto je barca igrala prošle sezone, samo je bila razlika ibra-villa, gdje barci mnogo više odgovara vilja, ali se opet našao ko će ih zaustaviti.. A prije 2 sezone su imali etoa koji je identičan vilji i bili su isto dominantni, ali su trebali ispasti od čelzija.. Tako da, ništa ne mora da znači.. Ali problem je što ove sezone ima premalo ekipa koje mogu odigrati kao čelzi sa hidinkom ili inter sa murinjom..
Veliki hendikep protiv Intera je bilo neigranje Inieste. Oko toga se moramo složiti.

Chelsea je odlično odigrao protiv Barce, ali drugačiji je to bio tim, nego ovaj koji sad ima Barca. Sad su mnogo brži u pas igri i fomacijski su mnogo drugačije raspoređeni.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 nov 2010, 01:09

ma legendo..vi se konstanto brukate..nemam te sta razocarat...brate sramota je ovo..pa nije to samo barcelona..sjetim se mallorce,santandera i sl..nedospustivo za klub kao real..al eto....

zalosno je ovo...haj ja razumijem u 20-30tim godinama da su se desavale ubjedljive pobjede rivala,neki amaterski fudbal...al u modernom fudbalu...ja ne mogu shvatit ova ponizenja koja barca radi realu godinama.... :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 30 nov 2010, 01:10

twingi je napisao/la:
Makaveli je napisao/la:hvala puno ekipi barcelone :) ovo je pobijeda ekipe real madrida,nikako poraz ! ako budemo znali prepoznati poklon barcelone,to ce nam se isplatiti ! :) HALA MADRID !
Kosovski sindrom!
sto bi znacilo ? :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 nov 2010, 01:11

sarajlija89 je napisao/la:ma legendo..vi se konstanto brukate..nemam te sta razocarat...brate sramota je ovo..pa nije to samo barcelona..sjetim se mallorce,santandera i sl..nedospustivo za klub kao real..al eto....

zalosno je ovo...haj ja razumijem u 20-30tim godinama da su se desavale ubjedljive pobjede rivala,neki amaterski fudbal...al u modernom fudbalu...ja ne mogu shvatit ova ponizenja koja barca radi realu godinama.... :roll:
ma zezam se ja ,iako si me nazvao budalom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 nov 2010, 01:12

samo me zanima gdje su momci sa avato0orima gdje Ronaldo manta Pique-a? oni sto su postavljali neke klipove u vezi toga...zanima me dal' su imali materijala za takve klipove u vecerasnjoj tekmi?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 nov 2010, 01:14

pretjerujes ;) gdje sam to reko...iz kontexta izvlacis..a usput sam se i salio...vidi se.Nemoj tako ;)

al prethodni komentar je bio ozbiljan...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 nov 2010, 01:16

sarajlija89 je napisao/la:pretjerujes ;) gdje sam to reko...iz kontexta izvlacis..a usput sam se i salio...vidi se.Nemoj tako ;)

al prethodni komentar je bio ozbiljan...

pa ja,niko pametan i ozbiljan za real ne navija osim ove djece koja vide CR :D :mrgreen: :?

evo ,to bi trebalo tako značiti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 nov 2010, 01:17

Bas me zanima koliko ovdje ima pravih navijaca Barce,mislim na one navijace koji za nju navijaju od Laudrupa,Rivalda,Luisa Enriquea,Figa,Overmarsa,Guardiole,Kluiverta,Abelarda,Raizigera,Litmanena ??? Vecina,ako grijesim,ispravite me,pocela je favorizovat Barcu od dolaska Ronaldinha ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 30 nov 2010, 01:20

legenda reala je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Kao sto sam prije tekme reko,ovo samo na socceru ima...najbolja ekipa svih vremena.

Iskrene cestitke i ja sam se radovao ko da Juve igra hehe :P

Inace prepun Sc u Zetri..od toga omjer 90%-10% u korist navijaca barcelone :roll: :mrgreen: ...pa ja,niko pametan i ozbiljan za real ne navija osim ove djece koja vide CR :D :mrgreen: :?

Cestite stvarno..nema dalje...najljepsi rodjendanski poklon za Barcu ;)
stvarno si me razočaro ,ja navijam za Real i za mene sedmicu još uvijek nosi Raul ,kakav Ronaldo
pa mogu i ja reći ,koja budala navija za Juve ,ali znam šta je Juve nekad značio i tad je većina i počela navijati za Juve ,kao i ja za Real ,a ne zbog Ronalda
u vrijeme kad sam ja počeo pratiti Real on je tad bio najači ,isto kao i ti za Juve znamo šta je Juve bio na kraju devedeseti ,i onog finala 98,i final 96,97
Ne laprdaj ! Dizess i ti ko i svaki naviac Reala tog nekog Ronalda koda je Bog , lik je odlican igrac ali nista vise ! Poredit ga sa Messijem ili nekom drugim carobnjakom je nemoguce ...
btw: Sto cjenim u onom klubu su Iker i Raul ... Raul je covjke kojeg ja kao CULE obozavam jer je covjek a ne ko 10 igraca koji su danas pokusali noge osakatit na celu sa onim patetikomm od trenera.... Svaka cast Ikeru opet je pokazao velicinu i cast sto igra sa onakvim majstorima u repki , jer da njih nije bilo Spanija nebi ocima Vidila finale a kamoli ove 2 velike titule...A Ramos je pokazao kakvo je dzubre po ko zna koji put i da je obicni gad!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 nov 2010, 01:21

pa ima smajli na kraju..vidis i sam,nedaj mi lagat :D ...al eto...nezz sto si to tako shvatio.Izvinjavam se ako sam te uvrijedio..nije mi namjera bila....nit sam ja to ikad prije kome uradio to...

To je to...Cestitke Barceloni jos jednom
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 30 nov 2010, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 30 nov 2010, 01:22

harry_90 je napisao/la:Bas me zanima koliko ovdje ima pravih navijaca Barce,mislim na one navijace koji za nju navijaju od Laudrupa,Rivalda,Luisa Enriquea,Figa,Overmarsa,Guardiole,Kluiverta,Abelarda,Raizigera,Litmanena ??? Vecina,ako grijesim,ispravite me,pocela je favorizovat Barcu od dolaska Ronaldinha ?
gdje su ti Kodro, Prosinečki, Ronaldo... :D
FORZA MARŠAL !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 nov 2010, 01:22

harry_90 je napisao/la:Bas me zanima koliko ovdje ima pravih navijaca Barce,mislim na one navijace koji za nju navijaju od Laudrupa,Rivalda,Luisa Enriquea,Figa,Overmarsa,Guardiole,Kluiverta,Abelarda,Raizigera,Litmanena ??? Vecina,ako grijesim,ispravite me,pocela je favorizovat Barcu od dolaska Ronaldinha ?
ja navijam od 2009. godine, kad su osvojili ligu prvaka.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 nov 2010, 01:22

samo to tražim da priznaju ,kao što ja priznam da je Barsa u zadnjih 5-6 godina ubjedljivo jača od Reala ,i da oni prije nisu imali igrače iz svoje škole ,kao što sad imaju nego je to bila kolonija Holanđan ,a i po tvom spisku samo su tu tri Španca ,a jedno Barsino dijete

Andres daj dokaz gdje sam ja dizo Ronalda

Sarajlija ma ništa ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 nov 2010, 01:24

Gdje su ti braca De Boer, Cocu,Zenden,Stoichkov,Romario?? jbt sjecas se Abelarda a ne sjecas se Romaria :o

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 30 nov 2010, 01:25

Hare_BvB je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Isto je barca igrala prošle sezone, samo je bila razlika ibra-villa, gdje barci mnogo više odgovara vilja, ali se opet našao ko će ih zaustaviti.. A prije 2 sezone su imali etoa koji je identičan vilji i bili su isto dominantni, ali su trebali ispasti od čelzija.. Tako da, ništa ne mora da znači.. Ali problem je što ove sezone ima premalo ekipa koje mogu odigrati kao čelzi sa hidinkom ili inter sa murinjom..
Veliki hendikep protiv Intera je bilo neigranje Inieste. Oko toga se moramo složiti.

Chelsea je odlično odigrao protiv Barce, ali drugačiji je to bio tim, nego ovaj koji sad ima Barca. Sad su mnogo brži u pas igri i fomacijski su mnogo drugačije raspoređeni.
Ma sistem je isti, samo su igrači napredovali, kao što si rekao.. Veliki trio barce je xavi-iniesta-messi i kad neko fali od njih, ne mogu to nadomjestiti, kao što si i naveo gore.. Isto tako je bilo smiješno prošle godine protiv intera kad Pep vadi Ibru u obje utakmice i ubacuje triput slabijeg igrača krkića. Jednostavno Ibra je kočio sistem, koji samo poseban tip igrača može igrati.. Ako Barca uđe u završnicu sezone sa zdravim xavijem, iniestom i messijem onda su izraziti favoriti LP, ako se jedan od njih povrijedi šanse im se drastično smanjuju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 30 nov 2010, 01:31

A sto nabrajate samo ove velikane Barce :D :D

Ja navijam za barcu i dok su u njoj branilil : Zbui - Hesp - Arnau - Dutruel - Enke - Rustu - Bonano - Baia

ili dok su u odbrani igrali : Sergi - Nadal - Thuram - Oleguer - Reiziger - Okunovo ( prodavao ga na manageru uvijek )

dok je u veznom bilo posebnih igraca : Petit ili Davids ili Patrik anderson xD te simao ili Gio pa riquelme :D :D

A napadaca uhhh Kluivert ( KRALJ ) pa J.P. Saviola ili jedan Lusi Enrique pa Rivaldo ... pa cak i Ronaldu za onu jednu sezonu ... pa kad bi ovako uhvatio nabrajati kojih se sve igraca sjecam i koje sam tuhlibe gledao i koje majstore pa gdje bi mi bio kraj ....

Al samo je jedan iznad svih a to je : XAVI !!!!
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 30 nov 2010, 01:35

spielführer_21 je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:

Ma sistem je isti, samo su igrači napredovali, kao što si rekao.. Veliki trio barce je xavi-iniesta-messi i kad neko fali od njih, ne mogu to nadomjestiti, kao što si i naveo gore.. Isto tako je bilo smiješno prošle godine protiv intera kad Pep vadi Ibru u obje utakmice i ubacuje triput slabijeg igrača krkića. Jednostavno Ibra je kočio sistem, koji samo poseban tip igrača može igrati.. Ako Barca uđe u završnicu sezone sa zdravim xavijem, iniestom i messijem onda su izraziti favoriti LP, ako se jedan od njih povrijedi šanse im se drastično smanjuju..
Slažem se. Ja bih još dodao Busquetsa i Alvesa koji su strašno napredovali. Villa je kec na desetku, Puyol je mašina. Veliki dobitak za Barcu je i činjenica da sada u njoj samo igraju njihovi omladinci i fudbaleri sa strane koji obožavaju taj klub. Time su oni nevjerovatan tim.

Vrlo je rano da mi donosimo zaključke o nastavku sezone, ali ova Barcina igra je trenutno perfektna. Vidjećemo šta će biti u nastavku sezone. ;)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2010, 01:35

Wolverine je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Kako djecu u Madridu uce brojat?- 1,2,3,4, BARCELONA, 6,7,8,9,10... (Y) hahaha
al stvarno ovo se ne vidja isto kao da su im bas zeljeli dokazati ko su facee u svijetu pa igraci reala su se morali dobro oznojiti da ih uspiju stici da ih obore ahahha
1,2,3,4,barcelona,barcelona,7,8,9,10...
sad ja tebe citat....

barcelona (Ibra)
barcelona (Messi, Pedro)
barcelona (Ronaldinjo)
4
barcelona (nocas)
barcelona (zna se kad i gdje :D )
7
8
.
.
.

red je sad cetvorku naproljece :mrgreen: da i to popunimo :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 30 nov 2010, 01:36

svaka cast na pobjedi i na uzitku koji ste nama neutralnim ljudima napravili veceras razbijajuci umjetni klub Real...u modernom fudbalu jedino Barca ima jos onu ljepotu igre i teznju da se tim zasniva na svojim domacim igracima iz pogona kluba...drago mi je sto zapovjednik Mourinho ga je poduvao veceras da usuti jednom sa svojim pricicama o mocnom klubu

Pozdrav
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.