Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
To ti je ko u ratu - psihologija i ne obaziri se na to. Tako oni vec godinamaToxicity je napisao/la:Al smiješno je kako ovi na Realmadrid. com nikad neće da prihvate realnost, u njih vazda nešto pozitivno.. ova utakmica pomoći će nam da sazrijemo i take gluposti vazda.. A ocrnite ih nekad
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
sad ozbiljno malo...
sumnjao sam da ce ovaj el clasicio biti tvrda utakmica,i da se nijedna ekipa nece naigrati vec da ce neka frljoka odluciit pobjednika,,ali grdno sam se prevario...
real jednostvano nije nista pokusao,barci je pustio da kroji tempo igre i barca je to znalacki iskoristila i mala je rijec da je ponizila reala veceras,kako igraccki a i putem rezultata...jednostavno veceras je barca bila u svim segmentima igre bolja,a real ce morati pognute glave kuci,jer ljudi nisu postene akcije sastavili u toku citave utakmice..sto je stvarno sramota.
jednostavno veceras je bolji tim je pobjedio..
sumnjao sam da ce ovaj el clasicio biti tvrda utakmica,i da se nijedna ekipa nece naigrati vec da ce neka frljoka odluciit pobjednika,,ali grdno sam se prevario...
real jednostvano nije nista pokusao,barci je pustio da kroji tempo igre i barca je to znalacki iskoristila i mala je rijec da je ponizila reala veceras,kako igraccki a i putem rezultata...jednostavno veceras je barca bila u svim segmentima igre bolja,a real ce morati pognute glave kuci,jer ljudi nisu postene akcije sastavili u toku citave utakmice..sto je stvarno sramota.
jednostavno veceras je bolji tim je pobjedio..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Samo los dan. Vratit cemo se jaci nego ikad. HALA MADRID
SPECIAL ONE
SPECIAL ONE
Portillo slika je crno-bijela..to dovoljno govori..i da...potraga za piqueom jos traje..Portillo je napisao/la:
Game OVER,try next time with 200 milion again..
Ja sam Vam govorio na vrijeme da se spustite na zemlju..al eto VAM ga na...
Ronaldu skidam kapu za igru...
VISCA BARCAAAAAAAAAAAAA!
EDIT :Barcelona nakon 4:0 igrale seve s Realom...link http://www.redtube.com
Zadnja izmjena: Kakanj, dana/u 30 nov 2010, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
bas tako HALA MADRID.Strauss je napisao/la:Samo los dan. Vratit cemo se jaci nego ikad. HALA MADRID
SPECIAL ONE
imam i ja jednu iza kuce halu (wc) u polju.
bas hala madrid....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
pa dragi realovci sta ovo bi....jeste da onako neutralno kad gledas zelis vidjet dosta golova...al htio sam obostranu i tijesnu utakmicu....a cak sam i vjerovao ipak vise u real nego u barcu, nikad se vise ne zeznuh u svojim prognozama....brz pogodak pokvario mourinhovu koncepciju....barca odigrala odlicno a u realu svi podbacili...ipak realu hvala jer svi ce sada misliti da barca obavezno novi pobjednik lige prvaka...al dalje od polufinala opet nece otici
malo ce im sad ovo sve udarit u glavu, mljet ce oni protivnike i dalje do neke k.o. runde u LP...da su jaki jesu, al da real ovako podbaci pa ovo je nevjerovatno....special one je ovaj put pogrijesio i sa izvodjenjem ozila na poluvremenu, nije mu prosla defanzivnija taktika....a et nek je jednom i guardiola pokazao da je ko nekakav takticar
ipak sve mi je nesto bilo jednostrano al show program je uslijedio na kraju, kad se ramos poceo saketat......a di maria je npr toliko izgubljen igrac da on ne zna ni od koga je veceras izgubio, ronalda umisljenost veceras skupo kostala....a španija ne bi bila španija da se svaki igrac nakon svakog faula ne baci na zemlju kao da su mu obje noge polomili.....čudi me da pored hollywooda i bolywooda nema i neki espanawood

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Rekli smo samo pametni odgovoribparena je napisao/la:bas tako HALA MADRID.Strauss je napisao/la:Samo los dan. Vratit cemo se jaci nego ikad. HALA MADRID
SPECIAL ONE
imam i ja jednu iza kuce halu (wc) u polju.![]()
bas hala madrid....
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
ehh neka je i vama neko stao ukraj zvijezde jedne umisliliste se kao da ste sa murijnom nepobjedivi a ljudi vam lekciju ocitali svAKA im cast
Toliko ste o nama govorili da smo cigani nakon incidenta s autobusom..toliko ste govorili o tome kako ne podnosimo poraz...
Ali eto..najveci cigani ste Vi.I to ste dokazali u zadnjoj minuti..Prije svega trojica su uletila MEssi-u..A onda Ramos gura svog dobrog prijatelja na takav nacin..uzas..treba dobit najmanje 4 utakmice zabrane
Ali eto..najveci cigani ste Vi.I to ste dokazali u zadnjoj minuti..Prije svega trojica su uletila MEssi-u..A onda Ramos gura svog dobrog prijatelja na takav nacin..uzas..treba dobit najmanje 4 utakmice zabrane
Zadnjih pet clasicca (ovo se vise netreba derbijem zvat) 5:0 u pobjedma i tamo i vamo uz gol razliku 14:2.AC_Milan4ever je napisao/la:ehh neka je i vama neko stao ukraj zvijezde jedne umisliliste se kao da ste sa murijnom nepobjedivi a ljudi vam lekciju ocitali svAKA im cast
galaktikosi i special one kako to zalosno zvuci
p.s.Gdje je sad Realni komentator Kemal Ahmetovic frankovac da nam malo ufali CR i Real ko na zadnjoj tekmi koju je prenosio s Ajaxom. Pognuo glavu frankovac ko i svi ostali. Cuj jos uvijek mi u usima odzvanja njegovo navijacko preseravanje na tekmi s Ajaxom .... CR tenutno vjeovatno nejbolji fudbaler na svijetu
Eto nek ga kuci vodi....
Previse ovo sve primas k srcu.Kakanj je napisao/la:Toliko ste o nama govorili da smo cigani nakon incidenta s autobusom..toliko ste govorili o tome kako ne podnosimo poraz...
16:2bparena je napisao/la:Zadnjih pet clasicca (ovo se vise netreba derbijem zvat) 5:0 u pobjedma i tamo i vamo uz gol razliku 14:2.AC_Milan4ever je napisao/la:ehh neka je i vama neko stao ukraj zvijezde jedne umisliliste se kao da ste sa murijnom nepobjedivi a ljudi vam lekciju ocitali svAKA im cast
galaktikosi i special one kako to zalosno zvuci![]()
p.s.Gdje je sad Realni komentator Kemal Ahmetovic frankovac da nam malo ufali CR i Real ko na zadnjoj tekmi koju je prenosio s Ajaxom. Pognuo glavu frankovac ko i svi ostali. Cuj jos uvijek mi u usima odzvanja njegovo navijacko preseravanje na tekmi s Ajaxom .... CR tenutno vjeovatno nejbolji fudbaler na svijetu![]()
Eto nek ga kuci vodi....
Idi ba spavaj ili ako si frankovac lupi glavom o zid i malo se onesvjesti kako bi ti bolje bilo.Strauss je napisao/la:Previse ovo sve primas k srcu.Kakanj je napisao/la:Toliko ste o nama govorili da smo cigani nakon incidenta s autobusom..toliko ste govorili o tome kako ne podnosimo poraz...
Ali eto..najveci cigani ste Vi.I to ste dokazali u zadnjoj minuti..Prije svega trojica su uletila MEssi-u..A onda Ramos gura svog dobrog prijatelja na takav nacin..uzas..treba dobit najmanje 4 utakmice zabraneOpusti se malo
![]()
Nema momci svaka cast, nema sta... razbili ste nas i to posteno. Oni koji su shvatili ono moje zajebavanje pred derbi, prihvatit ce, djeca ipak ne.
Al eto, Ronaldo je bio upravu, ipak nam niste uvalili 8 komada
Al eto, Ronaldo je bio upravu, ipak nam niste uvalili 8 komada
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
ma ja onako ofrlje ko ii Barsa nocasWolverine je napisao/la:16:2bparena je napisao/la:Zadnjih pet clasicca (ovo se vise netreba derbijem zvat) 5:0 u pobjedma i tamo i vamo uz gol razliku 14:2.AC_Milan4ever je napisao/la:ehh neka je i vama neko stao ukraj zvijezde jedne umisliliste se kao da ste sa murijnom nepobjedivi a ljudi vam lekciju ocitali svAKA im cast
galaktikosi i special one kako to zalosno zvuci![]()
p.s.Gdje je sad Realni komentator Kemal Ahmetovic frankovac da nam malo ufali CR i Real ko na zadnjoj tekmi koju je prenosio s Ajaxom. Pognuo glavu frankovac ko i svi ostali. Cuj jos uvijek mi u usima odzvanja njegovo navijacko preseravanje na tekmi s Ajaxom .... CR tenutno vjeovatno nejbolji fudbaler na svijetu![]()
Eto nek ga kuci vodi....
Španjolski nogometni savez donio je odluku da se utakmica izmedju Barcelone i R.Madrida poništava,jer su gostujući igrači igrali bez lopteSaurman je napisao/la:Murinho prima energiju s pet planeta
JA SAM REKAO CINJENICEEEEEEEEEEEE,znaci CINJENICE...a da je Real dobio 5-0,nebitno na kojem terenu..PA vi bi oborili ovaj svijet..Strauss je napisao/la:Previse ovo sve primas k srcu.Kakanj je napisao/la:Toliko ste o nama govorili da smo cigani nakon incidenta s autobusom..toliko ste govorili o tome kako ne podnosimo poraz...
Ali eto..najveci cigani ste Vi.I to ste dokazali u zadnjoj minuti..Prije svega trojica su uletila MEssi-u..A onda Ramos gura svog dobrog prijatelja na takav nacin..uzas..treba dobit najmanje 4 utakmice zabraneOpusti se malo
![]()
Guardiola u potpunosti pogodio s taktikom da se Messi vraca nazad po loptu i uposljava suigrace..
I kao sto Vi kazete da Real bolje igra na Camp Nou,sta mislite kolko bi Vam dali golovaa da se igralo na Santiagu..ja kontam izmedju 6-12..ipak mislim 8.
murinjo nije više special one--nego special five 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.