Ovo je nemoguce

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Haha ovo ce mostarsku regiju spasiti od korone. Ma da dizajn ce se svidjeti ribici, njegov ex yu stil.
Inaće ove dame su njegove sljedbenice
Svaka i čast gdje ovaj podatak iskopa
Bravo.SaMoVelez je napisao/la: ↑13 apr 2020, 13:36Svaka i čast gdje ovaj podatak iskopa![]()
Sjećam se ove tekme, bio sam dječak tad i na tekmu su išli svi muški članovi moje porodice s tim da smo imali i dvojcu švaba sa sobom. Ljudi se ibretili atmosferom i kvalitetom fudbala. Pape odigrao strašnu utakmicu po običaju. Uz njega Čobo bio nesavladiv, kao što piše 10 dobio možeš samo zamisliti kako je branio kad su ga ocjenili desetkom. Baka je tad također dar mar pravio i bio naš najbolji igrač ali jednostavno nije uspio Čobi ni jednu proturiti iza leđa. Puno Koševo ko šipak, tad su navijači sjedili jedni uz druge i nije bilo frke, ja bio na istoku prema jugu, dosta moji Rođenih u tom djelu bilo. Plakao sam poslije utakmice kao i svaku koju sam oplakao kad mi Velež izgubi tih godina. Ali se sjećam da smo godinama poslije na koševu imali dobre rezultate i često smo pobjeđivali. Definitivno najjača tekma Sarajeva i Veleža vjerovatno u histroriji međusobnih tekmi.
Te sezone sam još bio pod BB protiv Hajduka, mi dobili 2-1 nakon preokreta pred 35 milja ljudi.
Neuporediva vremena, ni po čemu se ne mogu prediti klubovi danas i onda. Samo ljubav prema klubu jednaka MUSVDG
Ti si brato ponos Veleza i svih nas. Ja se ponosim sto navijamo za isti klubSaMoVelez je napisao/la: ↑13 apr 2020, 13:36Svaka i čast gdje ovaj podatak iskopa![]()
Sjećam se ove tekme, bio sam dječak tad i na tekmu su išli svi muški članovi moje porodice s tim da smo imali i dvojcu švaba sa sobom. Ljudi se ibretili atmosferom i kvalitetom fudbala. Pape odigrao strašnu utakmicu po običaju. Uz njega Čobo bio nesavladiv, kao što piše 10 dobio možeš samo zamisliti kako je branio kad su ga ocjenili desetkom. Baka je tad također dar mar pravio i bio naš najbolji igrač ali jednostavno nije uspio Čobi ni jednu proturiti iza leđa. Puno Koševo ko šipak, tad su navijači sjedili jedni uz druge i nije bilo frke, ja bio na istoku prema jugu, dosta moji Rođenih u tom djelu bilo. Plakao sam poslije utakmice kao i svaku koju sam oplakao kad mi Velež izgubi tih godina. Ali se sjećam da smo godinama poslije na koševu imali dobre rezultate i često smo pobjeđivali. Definitivno najjača tekma Sarajeva i Veleža vjerovatno u histroriji međusobnih tekmi.
Te sezone sam još bio pod BB protiv Hajduka, mi dobili 2-1 nakon preokreta pred 35 milja ljudi.
Neuporediva vremena, ni po čemu se ne mogu prediti klubovi danas i onda. Samo ljubav prema klubu jednaka MUSVDG
Nala europskibivši trener Slavko Petrović koji za dodatne troškove postupka potražuje oko 16 hiljada KM
Ono što bi dodatno moglo da oteža prilike u Slobodi je i informacija prema kojoj se još jedan bivši trener priprema da putem NSBiH potražuje određenu sumu novca. Riječ je o Zlatanu Naliću, koji bi od bivšeg kluba mogao tražiti oko 430 hiljada KM!?
U navodna potraživanja se uključuju neisplaćene plaće, posudbe sa zateznim kamatama i odštetna klauzula u slučaju otpuštanja u iznosu od 200.000 KM!
Od izvora bliskog klubu saznali smo da u klupskoj administraciji ne postoji nijedan dokument koji bi mogao potvrditi ova Nalićeva potraživanja. S druge strane, saznali smo da Nalić ima ugovor u kome je navedena odštetna klauzula od 200 hiljada KM!
Moj komšija, inace veliki navijač Sarajeva je bio na ovoj utakmici. Pricao mi je da je Janjuš branio sve živo. Vaha je bio nezaustavljiv ali lopta nije htjela u gol. Velež nadigrao tada Sarajevo, koje je uzelo tekmu zahvaljujući Janjušu.SaMoVelez je napisao/la: ↑13 apr 2020, 13:36Svaka i čast gdje ovaj podatak iskopa![]()
Čim je jedini cenera dobio znaš da je zvjerski branio.AlemC85 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 14:11Moj komšija, inace veliki navijač Sarajeva je bio na ovoj utakmici. Pricao mi je da je Janjuš branio sve živo. Vaha je bio nezaustavljiv ali lopta nije htjela u gol. Velež nadigrao tada Sarajevo, koje je uzelo tekmu zahvaljujući Janjušu.SaMoVelez je napisao/la: ↑13 apr 2020, 13:36Svaka i čast gdje ovaj podatak iskopa![]()
Šteta što ova generacija pored kupa nije uzela prvenstvo, jer su bili nevjerojatno uigrana klapa ali...
Svaka mu cast ko je to potpisao u ime kluba, svaka mu cast
Ma u talu, 100%. Dešavalo se to i u Čeliku svih ovih godina iza nas, i potpisivalo se sve i svašta, ali ne baš ovolika cifra za jednog igrača/trenera. Baš cifra koja bode u oči,Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 19:18Svaka mu cast ko je to potpisao u ime kluba, svaka mu cast![]()
Hajde sada reci da nisu u talu Nalic i taj ko je potpisaomalo meni malo tebi.
Samo jasi svi smo nasi![]()
Ma boli ih ku rac, nema zakona, nema krivicne odgovornosti ni u cemu pa ni u sportu (osim za nas sirotinju).Convicts1988 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 19:49Ma u talu, 100%. Dešavalo se to i u Čeliku svih ovih godina iza nas, i potpisivalo se sve i svašta, ali ne baš ovolika cifra za jednog igrača/trenera. Baš cifra koja bode u oči,Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 19:18Svaka mu cast ko je to potpisao u ime kluba, svaka mu cast![]()
2oo.ooo KM otpusna klauzula, nevjerovatno, pogotovo za našu bijednu ligu.
Ma mnogi klubovi kod nas su aparat za izvući i pokrasti pare, u ova naša dva su to gradske.Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 20:04Ma boli ih ku rac, nema zakona, nema krivicne odgovornosti ni u cemu pa ni u sportu (osim za nas sirotinju).Convicts1988 je napisao/la: ↑14 apr 2020, 19:49Ma u talu, 100%. Dešavalo se to i u Čeliku svih ovih godina iza nas, i potpisivalo se sve i svašta, ali ne baš ovolika cifra za jednog igrača/trenera. Baš cifra koja bode u oči,Sviuodbranu je napisao/la: ↑14 apr 2020, 19:18
Svaka mu cast ko je to potpisao u ime kluba, svaka mu cast![]()
2oo.ooo KM otpusna klauzula, nevjerovatno, pogotovo za našu bijednu ligu.
Bolan ja ga ne bi potpisao tamam ispali, pa tamam vratio Smajila Karica na klupu bolan.
Ovo je vrhunac bahatosti.
Fatic dobio ogromne pare, sada tuzi za sudske troskove, dok se rijesi narast ce to na pristojnih 15 000![]()
![]()
I klubovi su nezasticeni totalno.
Kada niko nije kriv osim uprave koja to sve potpisuje ba.
Nema para,druga liga ba...Nema za Zebu, ima za malog Omera iz Vukovija 900 km, poslovat u finansijskoj mogucnosti pa kako bude.
E moj Convi,vidices piz darije sa ovim Turcinom isto. Cekaj samo. Kada ode pa izvali 10 mil potrazivanja.
Vec sada hlupa o 3 mil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.