Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Kako broje igraci Reala
1-2-3-4-Barcelona-6-7-8....

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- moustapha
- Kontakt:
Sta ti je bolan ovo?Los_Blanos2 je napisao/la:Ja kad bajern minshen popusi od mainza dodjem 1 post i zdravo..slastis se na racun barce kad vi bi samo od nas mogli da primite 3 komada..jedino ako ces sada da navijas za barcu![]()
![]()
Boli me qita ja volim bijeli klub, barca je bolja sada, najbolja na svijetu, mi smo br.2 ali razlika izmedju 1 i 2 je...
1.barca
--------
--------
--------
-------
--------
2.bajern minshen
-----
------
----
-----
-----
------
----
-----
----
---
---
---
12.real madrid
#divovi
blaugrana1899 je napisao/la:kako ono Hugo kaze![]()
![]()
![]()
'ta će hugo
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
petica u cijeloj na malo drugi nacin
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Los_Blanos2
- Kontakt:
moustapha je napisao/la:Sta ti je bolan ovo?Los_Blanos2 je napisao/la:Ja kad bajern minshen popusi od mainza dodjem 1 post i zdravo..slastis se na racun barce kad vi bi samo od nas mogli da primite 3 komada..jedino ako ces sada da navijas za barcu![]()
![]()
Boli me qita ja volim bijeli klub, barca je bolja sada, najbolja na svijetu, mi smo br.2 ali razlika izmedju 1 i 2 je...
1.barca
--------
--------
--------
-------
--------
2.bajern minshen
-----
------
----
-----
-----
------
----
-----
----
---
---
---
12.real madridTotalno si se pogubio...
bajern pinshen je daleko od toga
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 nov 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Barca je sada u velikoj prednosti sto se tice lige. Prvo sto su vjerovatno ovom pobjedom osigurali bolji medjusobni omjer a i prosli su gotovo sve teske rivale , Realu tek slijede teske utakmice, Valencia vec sljedece kolo , a jos moraju igrati sa Villarealom,Sevillom pa i ove sezone sjajnom Mallorcom .
Mourinho za Marcu: Barcelona je završen proizvod, Real Madrid ima dug put ispred sebe!
Mourinho za Marcu: Barcelona je završen proizvod, Real Madrid ima dug put ispred sebe!
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 30 nov 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
pritisni peticu i zapocni igricu...
nista osobno
nista osobno
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Real je uvijek dobro prolazio protiv Valencie i Villareala ali bit će mu jako teškojuznjak> je napisao/la:Barca je sada u velikoj prednosti sto se tice lige. Prvo sto su vjerovatno ovom pobjedom osigurali bolji medjusobni omjer a i prosli su gotovo sve teske rivale , Realu tek slijede teske utakmice, Valencia vec sljedece kolo , a jos moraju igrati sa Villarealom,Sevillom pa i ove sezone sjajnom Mallorcom .
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
6-ca je samo za Madrid rezervisanaMotherFucker je napisao/la:U ugovoru svakog trenera Real Madrida piše sljedeće:
"Protiv Barcelone primit maximalno 5 golova, za 6. gol se dobija otkaz."
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Pukla petarda na Camp Nou
....vi ste iza Barse u svjetlosnim godinama dzaba silnih Perezovi milioni dzaba onaj peško Ronaldo dzaba onaj cigan Murinho.... 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije sramota izgubiti od Barcelone, pa makar se zvali i Real Madrid. No, onakav pristup igri je sramotan. Ok, vidim da pojedini govore da je Ramos pokazao kako se bori za dres; ne bih to baš tako etiketirao. Ono je potez očajnika i poniženog čovjeka. Jednostavno, večeras je očitana lekcija iz modernog fudbala i to je to. Moram priznati da nisam očekivao ovoliku pobjedu Barcelone(tipovao sam 3:1), no ista nije nezaslužena. Real nije pošteno zaprijetio na gol Victora Valdesa, dok je s druge strane Iker bio stalno pod pritiskom napadača i veznjaka Barce. Odbrana i vezni red Rala su apsolutno pobacili, niko, ama baš niko ne zaslužuje prolaznu ocjenu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bujum - raja castiMačor je napisao/la:
prijonite
Al smiješno je kako ovi na Realmadrid. com nikad neće da prihvate realnost, u njih vazda nešto pozitivno.. ova utakmica pomoći će nam da sazrijemo i take gluposti vazda.. A ocrnite ih nekad 
Real Madrid
Real Madrid
Toxicity je napisao/la:Al smiješno je kako ovi na Realmadrid. com nikad neće da prihvate realnost, u njih vazda nešto pozitivno.. ova utakmica pomoći će nam da sazrijemo i take gluposti vazda.. A ocrnite ih nekad
To su izjave igrača
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- legenda reala
- Kontakt:
jesu li sa Baščaršije ,pošalji kako ,odkad nisam pojo ćevape na baščaršijibparena je napisao/la:bujum - raja castiMačor je napisao/la:
prijonite
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Iskreno , mi je zao !
Al mi je toliko drago
Znao , sam da ce Barca dobiti ali , ipak kontam valjda nadolazi taj novi Real al iskreno jos ne ovako svake godine ubiju vas u pojam i onda nista od vas !
Hvala ti boze

Al mi je toliko drago
Hvala ti boze
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
To su "fine izjave" igrača, ama baš uvijek.. Nisam nikad vidio loši smo u obrani, sredini ili napadu da netko rekne a ovi napišu, sve nešto bit će bolje...Ted Mosby je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Al smiješno je kako ovi na Realmadrid. com nikad neće da prihvate realnost, u njih vazda nešto pozitivno.. ova utakmica pomoći će nam da sazrijemo i take gluposti vazda.. A ocrnite ih nekad
To su izjave igrača
Real Madrid
Real Madrid
jarane slusaj sad... prednost Barse samo u jednom momentu ..Monolog je napisao/la:Nije sramota izgubiti od Barcelone, pa makar se zvali i Real Madrid. No, onakav pristup igri je sramotan. Ok, vidim da pojedini govore da je Ramos pokazao kako se bori za dres; ne bih to baš tako etiketirao. Ono je potez očajnika i poniženog čovjeka. Jednostavno, večeras je očitana lekcija iz modernog fudbala i to je to. Moram priznati da nisam očekivao ovoliku pobjedu Barcelone(tipovao sam 3:1), no ista nije nezaslužena. Real nije pošteno zaprijetio na gol Victora Valdesa, dok je s druge strane Iker bio stalno pod pritiskom napadača i veznjaka Barce. Odbrana i vezni red Rala su apsolutno pobacili, niko, ama baš niko ne zaslužuje prolaznu ocjenu.
1. oba tima igraju preko krila na pizdonju i na Villu. Kad krila zakazu Real nemate Messija da iz sredine zatresete mrezu protivnika. O Inijesti i Xaviju da i ne govorimo. Ne krivite Ikera za drugi gol jer je to taj visak na krilu - Villa postignut neumornom igrom i oodvlacenjem ovaca na aut liniju cime je Villa ostao sam i nakon toga desavaju se golovi kao na plekiju. Odbijena i to je to.
Brat me je prije tekme pitao kako bi postavio igru reala da sam Murinjo - ja sam samo slegnuo ramenima i rekao NEZNAM. Nemaju oni igrace da mogu parirati masini na sredini terena jer Real samo prebacuje lopte preko sredine i idu na trku. Slomice ih Barsa na sredini terena i ubijati pasovima a onda nezadrzivo ubacivvanjem lopte u prazan prostor ubit ce Real. To se i desilo - sad bez komentara jer nema opravdanja zaista da jedan Real izgubi ovoliko visoko. Masina ih je samljela. Ako nek misli da s ovom ekipom moze Real i nagodinu s Barsom - grdno se vara. Prvo treba posloziti karaktere kao sto ova djeca imaju a onda tek se dobro zapitat jeli ovh godina Barselona dostizna za Real. I ne samo Real. Svaka cst svim ekipama. Ali tesko ko moze dostic pobjede jedne ekipe nad Realom u Madridu 2:6 i ovo nocas u Barseloni 5:0. Realu to moze uciniti samo realno duplo bolja ekipa - a to je Barselona....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 30 nov 2010, 00:38, ukupno mijenjano 4 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.