Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

van gall
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la van gall » 30 nov 2010, 00:00

Kako broje igraci Reala :D 1-2-3-4-Barcelona-6-7-8.... :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 30 nov 2010, 00:01

Los_Blanos2 je napisao/la:Ja kad bajern minshen popusi od mainza dodjem 1 post i zdravo..slastis se na racun barce kad vi bi samo od nas mogli da primite 3 komada..jedino ako ces sada da navijas za barcu :lol: :mrgreen:
Boli me qita ja volim bijeli klub, barca je bolja sada, najbolja na svijetu, mi smo br.2 ali razlika izmedju 1 i 2 je...
1.barca
--------
--------
--------
-------
--------
2.bajern minshen
-----
------
----
-----
-----
------
----
-----
----
---
---
---
12.real madrid
Sta ti je bolan ovo? :D Totalno si se pogubio...
#divovi

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 nov 2010, 00:01

blaugrana1899 je napisao/la:kako ono Hugo kaze :D :D :D :D

'ta će hugo :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2010, 00:02

petica u cijeloj na malo drugi nacin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 nov 2010, 00:02

moustapha je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Ja kad bajern minshen popusi od mainza dodjem 1 post i zdravo..slastis se na racun barce kad vi bi samo od nas mogli da primite 3 komada..jedino ako ces sada da navijas za barcu :lol: :mrgreen:
Boli me qita ja volim bijeli klub, barca je bolja sada, najbolja na svijetu, mi smo br.2 ali razlika izmedju 1 i 2 je...
1.barca
--------
--------
--------
-------
--------
2.bajern minshen
-----
------
----
-----
-----
------
----
-----
----
---
---
---
12.real madrid
Sta ti je bolan ovo? :D Totalno si se pogubio...
:mrgreen: :mrgreen: iznervirao me modeprecka
bajern pinshen je daleko od toga :lol: :mrgreen: moja greska..
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 nov 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 nov 2010, 00:03

Barca je sada u velikoj prednosti sto se tice lige. Prvo sto su vjerovatno ovom pobjedom osigurali bolji medjusobni omjer a i prosli su gotovo sve teske rivale , Realu tek slijede teske utakmice, Valencia vec sljedece kolo , a jos moraju igrati sa Villarealom,Sevillom pa i ove sezone sjajnom Mallorcom .

Mourinho za Marcu: Barcelona je završen proizvod, Real Madrid ima dug put ispred sebe!
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 30 nov 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 30 nov 2010, 00:04

pritisni peticu i zapocni igricu... :lol:
nista osobno :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 nov 2010, 00:06

juznjak> je napisao/la:Barca je sada u velikoj prednosti sto se tice lige. Prvo sto su vjerovatno ovom pobjedom osigurali bolji medjusobni omjer a i prosli su gotovo sve teske rivale , Realu tek slijede teske utakmice, Valencia vec sljedece kolo , a jos moraju igrati sa Villarealom,Sevillom pa i ove sezone sjajnom Mallorcom .

Mourinho za Marcu: Barcelona je završen proizvod, Real Madrid ima dug put ispred sebe!
Real je uvijek dobro prolazio protiv Valencie i Villareala ali bit će mu jako teško
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2010, 00:08

MotherFucker je napisao/la:U ugovoru svakog trenera Real Madrida piše sljedeće:
"Protiv Barcelone primit maximalno 5 golova, za 6. gol se dobija otkaz."
6-ca je samo za Madrid rezervisana :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 nov 2010, 00:09

slika
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 nov 2010, 00:10

Pukla petarda na Camp Nou :D ....vi ste iza Barse u svjetlosnim godinama dzaba silnih Perezovi milioni dzaba onaj peško Ronaldo dzaba onaj cigan Murinho.... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 30 nov 2010, 00:14

slika
prijonite :mrgreen:
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 nov 2010, 00:20

Nije sramota izgubiti od Barcelone, pa makar se zvali i Real Madrid. No, onakav pristup igri je sramotan. Ok, vidim da pojedini govore da je Ramos pokazao kako se bori za dres; ne bih to baš tako etiketirao. Ono je potez očajnika i poniženog čovjeka. Jednostavno, večeras je očitana lekcija iz modernog fudbala i to je to. Moram priznati da nisam očekivao ovoliku pobjedu Barcelone(tipovao sam 3:1), no ista nije nezaslužena. Real nije pošteno zaprijetio na gol Victora Valdesa, dok je s druge strane Iker bio stalno pod pritiskom napadača i veznjaka Barce. Odbrana i vezni red Rala su apsolutno pobacili, niko, ama baš niko ne zaslužuje prolaznu ocjenu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2010, 00:21

Mačor je napisao/la:slika
bujum - raja casti :mrgreen:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 nov 2010, 00:22

Al smiješno je kako ovi na Realmadrid. com nikad neće da prihvate realnost, u njih vazda nešto pozitivno.. ova utakmica pomoći će nam da sazrijemo i take gluposti vazda.. A ocrnite ih nekad :D

Real Madrid

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 nov 2010, 00:24

Toxicity je napisao/la:Al smiješno je kako ovi na Realmadrid. com nikad neće da prihvate realnost, u njih vazda nešto pozitivno.. ova utakmica pomoći će nam da sazrijemo i take gluposti vazda.. A ocrnite ih nekad :D

To su izjave igrača
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 nov 2010, 00:26

bparena je napisao/la:
Mačor je napisao/la:slika
bujum - raja casti :mrgreen:
jesu li sa Baščaršije ,pošalji kako ,odkad nisam pojo ćevape na baščaršiji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 30 nov 2010, 00:27

Iskreno , mi je zao !

Al mi je toliko drago :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Znao , sam da ce Barca dobiti ali , ipak kontam valjda nadolazi taj novi Real al iskreno jos ne ovako svake godine ubiju vas u pojam i onda nista od vas !
Hvala ti boze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 30 nov 2010, 00:28

Ted Mosby je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Al smiješno je kako ovi na Realmadrid. com nikad neće da prihvate realnost, u njih vazda nešto pozitivno.. ova utakmica pomoći će nam da sazrijemo i take gluposti vazda.. A ocrnite ih nekad :D

To su izjave igrača
To su "fine izjave" igrača, ama baš uvijek.. Nisam nikad vidio loši smo u obrani, sredini ili napadu da netko rekne a ovi napišu, sve nešto bit će bolje...

Real Madrid

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 nov 2010, 00:33

Monolog je napisao/la:Nije sramota izgubiti od Barcelone, pa makar se zvali i Real Madrid. No, onakav pristup igri je sramotan. Ok, vidim da pojedini govore da je Ramos pokazao kako se bori za dres; ne bih to baš tako etiketirao. Ono je potez očajnika i poniženog čovjeka. Jednostavno, večeras je očitana lekcija iz modernog fudbala i to je to. Moram priznati da nisam očekivao ovoliku pobjedu Barcelone(tipovao sam 3:1), no ista nije nezaslužena. Real nije pošteno zaprijetio na gol Victora Valdesa, dok je s druge strane Iker bio stalno pod pritiskom napadača i veznjaka Barce. Odbrana i vezni red Rala su apsolutno pobacili, niko, ama baš niko ne zaslužuje prolaznu ocjenu.
jarane slusaj sad... prednost Barse samo u jednom momentu ..
1. oba tima igraju preko krila na pizdonju i na Villu. Kad krila zakazu Real nemate Messija da iz sredine zatresete mrezu protivnika. O Inijesti i Xaviju da i ne govorimo. Ne krivite Ikera za drugi gol jer je to taj visak na krilu - Villa postignut neumornom igrom i oodvlacenjem ovaca na aut liniju cime je Villa ostao sam i nakon toga desavaju se golovi kao na plekiju. Odbijena i to je to.

Brat me je prije tekme pitao kako bi postavio igru reala da sam Murinjo - ja sam samo slegnuo ramenima i rekao NEZNAM. Nemaju oni igrace da mogu parirati masini na sredini terena jer Real samo prebacuje lopte preko sredine i idu na trku. Slomice ih Barsa na sredini terena i ubijati pasovima a onda nezadrzivo ubacivvanjem lopte u prazan prostor ubit ce Real. To se i desilo - sad bez komentara jer nema opravdanja zaista da jedan Real izgubi ovoliko visoko. Masina ih je samljela. Ako nek misli da s ovom ekipom moze Real i nagodinu s Barsom - grdno se vara. Prvo treba posloziti karaktere kao sto ova djeca imaju a onda tek se dobro zapitat jeli ovh godina Barselona dostizna za Real. I ne samo Real. Svaka cst svim ekipama. Ali tesko ko moze dostic pobjede jedne ekipe nad Realom u Madridu 2:6 i ovo nocas u Barseloni 5:0. Realu to moze uciniti samo realno duplo bolja ekipa - a to je Barselona....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 30 nov 2010, 00:38, ukupno mijenjano 4 puta.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.