Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
od kad se sa bunkerom dobija utakmica 3:1 ????? zasluzena pobjeda barce, real unisten, ali nemojte pretjerivati, u ovakvim izjavama.. xDMandrak je napisao/la:Hajd ne dipr puno-Paja je napisao/la:Vi ste sramota za fudbal, ne zasluzujete da nosite prefiks kraljevski jer nas prave kraljeve sramotite!...ko to može zaustaviti ovaj Barsin stroj?? nema takvog tima trenutno na svijetu
Real se bar nije totalno bunkerisao ko Inter ili Čelzi (jer im pedigre to ne dozvoljava) vec pokušali nešto igrati....nema niko šansi protiv Barse u otvorenoj igri sa njima, ali eto barem su pukušali za razliku od 90% timova.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Tvoj Bajern Minshen od ove sada Barce mocne bi primio minimalno 10 komada gledaj kako pusite kod kuce od Mainza , Klauterna i drugi ekipica itd..geronimo je napisao/la:Da probam šta dobro naći kod Madriđana. Hmm, pa recimo da mi se svidio onaj potez Ramosa.
Madrid je zadnji put izgubio u aprilu od Barce, tako i vaceras..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
jesam li ja jedini kojem je zao cigana i casillasa veceras?
- legenda reala
- Kontakt:
pa šta ti imaš pisati ,ti navijaš za Bayen i bježi ti sa teme ,kad Bayern pobijedi Reala 5:0 ti dođi da provociraš ,sad treba da provociraju Romario,bparena ,t-mac,andres ,i drugi ,moustapha je napisao/la:Bjezi bolan sa foruma, vidis da je svaki komentar suvisan.legenda reala je napisao/la:šta to sad svi od jednom navijači Barselone ,pa nešta pametujete ,znam ja ko je navijač barse ,a ne vi neki sad uzmete nešta pisati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mah,jesi ti to meni naucio,sjedi 5.. 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čisto sumnjam.Wolverine je napisao/la:jesam li ja jedini kojem je zao cigana i casillasa veceras?
- Los_Blanos2
- Kontakt:
LFC se bori za opstanak u Eng.ligi, znaci barca bi im zabila 15 komadaOTNYS_YNWA je napisao/la:Hajde bar se možete dičiti da je Messi popio low kick a Puyol dobio šamarčinu. Strašno.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nisi Wolvorine
meni najvise zao kako kod svakog gola Casillas nemocno dize ruke 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- moustapha
- Kontakt:
Njegov Bayern prodje 1/8 LP.Los_Blanos2 je napisao/la:Tvoj Bajern Minshen od ove sada Barce mocne bi primio minimalno 10 komada gledaj kako pusite kod kuce od Mainza , Klauterna i drugi ekipica itd..geronimo je napisao/la:Da probam šta dobro naći kod Madriđana. Hmm, pa recimo da mi se svidio onaj potez Ramosa.
Madrid je zadnji put izgubio u aprilu od Barce, tako i vaceras..
#divovi
Šta je mogao Casillas?? nije imao nikakvih šansi kod golova...sve golove (izuzev onog drugog Villinog) je primio sa 5 metara u situacijama kad je 1 na 1 sa barsinim igracima...i opet je skinuo dva cista gola Villi i Krkicu (koji ne može meda).Wolverine je napisao/la:jesam li ja jedini kojem je zao cigana i casillasa veceras?
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 29 nov 2010, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Jel bogati, a gdje piše to?legenda reala je napisao/la:pa šta ti imaš pisati ,ti navijaš za Bayen i bježi ti sa teme ,kad Bayern pobijedi Reala 5:0 ti dođi da provociraš ,sad treba da provociraju Romario,bparena ,t-mac,andres ,i drugi ,moustapha je napisao/la:Bjezi bolan sa foruma, vidis da je svaki komentar suvisan.legenda reala je napisao/la:šta to sad svi od jednom navijači Barselone ,pa nešta pametujete ,znam ja ko je navijač barse ,a ne vi neki sad uzmete nešta pisati
@blancos, pričamo o realu, pusti sad bayern. š'a 'no bi?
Vom Jäger zum Gejagten
- Los_Blanos2
- Kontakt:
tako je neile:mrgreen:legenda reala je napisao/la:pa šta ti imaš pisati ,ti navijaš za Bayen i bježi ti sa teme ,kad Bayern pobijedi Reala 5:0 ti dođi da provociraš ,sad treba da provociraju Romario,bparena ,t-mac,andres ,i drugi ,moustapha je napisao/la:Bjezi bolan sa foruma, vidis da je svaki komentar suvisan.legenda reala je napisao/la:šta to sad svi od jednom navijači Barselone ,pa nešta pametujete ,znam ja ko je navijač barse ,a ne vi neki sad uzmete nešta pisati
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
jel ono na kraju Ramos opet cistio karton
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
-
blaugrana1899
- Kontakt:
ja ovolake bezobrstinje u zivotu nisam vidio hahahahhahhahahha
joj perverzija

Šta Puyol kaže: Ramos daje ti kriiiiiiiilavuvu_zzz je napisao/la:![]()
jel ono na kraju Ramos opet cistio karton![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Omerbavarac
- Kontakt:
Glavu gore, dogodine ce biti bolje, a mozda i gore? Sta mislite o nekih 6 komaTa?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Hardcore brate,hardcore. 
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- JuveSissoko
- Kontakt:
Omerbavarac je napisao/la:Glavu gore, dogodine ce biti bolje, a mozda i gore? Sta mislite o nekih 6 komaTa?![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.