FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Majko mila sta ono bi ?
Otkad pratim fudbal nisam vidio da je jedna ekipa ovako nadigrala drugo. Pa igraci Reala loptu nisu mogli prenijeti na polovicu Barce a da ju nije ispucao Casilas ( kojeg mi je strasno zao ) Cim krenu vezati igru, oni naprave presing i uzmu loptu. Svaka cast za Barcu, godinama vec najbolji klub na svijetu. prosle godine ih Inter nezasluzeno izbacio, ali ove godine sigurno uzimaju LP i Spansku primeru . . . ReSpEct ! ! !
- schweinsteiger
- Kontakt:
Zao mi sto messi nije dao gol,a videlo se da je odbrana koncentrisana na cuvanje messia,pa je mozda i to razlog zasto su se ostali raspucali!
Drago mi zbog Jeffrena!i on ce uci u legendu

Drago mi zbog Jeffrena!i on ce uci u legendu
MVP - Messi-Villa-Pedro
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Stvarno sam tipovo na Real, izgledali su mi spremniji, al ovaj spektakl, odnosno Realov debakl me isfuro, svaka cast Barca, i stvarno je MES QUE UN CLUB! Čestitke!
Big club, great history, Nottm Forest.
- roy_makaay
- Kontakt:
Čestitam vam,nek ste pokazali Ronaldu da nisi igrač ako trpaš Almeriu,Hercules itd...,a i lekcija kvazi spešl vanu
je uspješno očitana.Uživao sam.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Casillas je odličan golman i meni ga je žao što svake godine mora doživaljavati ovakve stvari jer igra na pogrešnoj strani. 
...što je više lome to je volim jače...
juveboy je napisao/la:Majko mila sta ono bi ?![]()
Otkad pratim fudbal nisam vidio da je jedna ekipa ovako nadigrala drugo. Pa igraci Reala loptu nisu mogli prenijeti na polovicu Barce a da ju nije ispucao Casilas ( kojeg mi je strasno zao ) Cim krenu vezati igru, oni naprave presing i uzmu loptu. Svaka cast za Barcu, godinama vec najbolji klub na svijetu. prosle godine ih Inter nezasluzeno izbacio, ali ove godine sigurno uzimaju LP i Spansku primeru . . . ReSpEct ! ! !
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Razbijanje. Pravi div se probudio na vrijeme. Koja lakoća igranja.
Dobra ova slika od Otnysa.
Vom Jäger zum Gejagten
uze mi rijec iz usta...trebat ce se zaista mnogo stvari poslozit da neko zaustavi barcu ove godine u bilo kojem takmicenju...jedina pozicija u barci koju treba dodatno pojacati je pozicija lijevog beka ne zbog toga sto je abidal nedovoljno dobar nego za to sto je u godinama...gereth bale bi bio jedina solucijajuveboy je napisao/la:Majko mila sta ono bi ?![]()
Zadnja izmjena: gruezi, dana/u 29 nov 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
- United Rule
- Kontakt:
JAO KAKO SAM SRETAN NISTE SVJESNI!
Poslije ovog bih vam oprostio i da Manchu demolirate 10-0 samo nek ste razbili onaj odvratni Real i onog antipaticnog **** na klupi Murinja!
Fol ce uzet Barcu, mogu samo uet **** moj u ruke da ga dudlaju hahahahaha mater im **** sugavu nek ste ih!
Barca Barca Barca!!!
Poslije ovog bih vam oprostio i da Manchu demolirate 10-0 samo nek ste razbili onaj odvratni Real i onog antipaticnog **** na klupi Murinja!
Fol ce uzet Barcu, mogu samo uet **** moj u ruke da ga dudlaju hahahahaha mater im **** sugavu nek ste ih!
Barca Barca Barca!!!
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
Ti si navijač Uniteda, a Mourinho će biti naš budući trenerUnited Rule je napisao/la:JAO KAKO SAM SRETAN NISTE SVJESNI!
Barca Barca Barca!!!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa šta si drugo očekivao od mene ? Nešto loše a ?geronimo je napisao/la:Razbijanje. Pravi div se probudio na vrijeme. Koja lakoća igranja.
Slažem se. Ovako kako Barca igra zaista ne može niko !
- United Rule
- Kontakt:
kad on bude nas trener, ja tada prestajem biti navijac UnitedaTed Mosby je napisao/la:Ti si navijač Uniteda, a Mourinho će biti naš budući trenerUnited Rule je napisao/la:JAO KAKO SAM SRETAN NISTE SVJESNI!
Barca Barca Barca!!!
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
a realovcima zelim da sto vise propadaju i da se uskoro katalonija i baskija odvoje od usrane spanije..tek tada ce te imati sanse za titulu..
- HeavensWonder
- Kontakt:
Neko je ovdje rekao, da ce se Barca osvetiti Realu za ono sto su uradili Ajaxu... Bogami al ih je urekao svaka mu dala 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jaoo pa zamisli u timu barce jos i Bale,STa bi tek onda bilo !gruezi je napisao/la:uze mi rijec iz usta...trebat ce se zaista mnogo stvari poslozit da neko zaustavi barcu ove godine u bilo kojem takmicenju...jedina pozicija u barci koju treba dodatno pojacati je pozicija lijevog beka ne zbog toga sto je abidal nedovoljno dobar nego za to sto je u godinama...gereth bale bi bio jedina solucijajuveboy je napisao/la:Majko mila sta ono bi ?![]()
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ma dobro, takvi nam ipak ne trebaju. Meni je Mourinho jedina zamjena za Fergia
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
P O R N I Ć se nastavlja...Lakše je večeras bilo naći kartu za Camp Nou nego u Zetri sjesti...na desetine ljudi stajali,uživali...Kako smo ih samo osakatili...Dominacija se nastavlja.! 
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.