Nađi na fb pa nazovi. Veoma moguće da rade.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Hvala vama il sto bi rekli danke
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ne znam da li ima tema u vezi bicikala, zanima me da li mozda ima neko ko se razumije u biciklo, imam namjeru da kupim nesto pa svaka pomoc bi dobrodosla..nek se javi u pp..pozz
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
**** majku svaki dan mi je postao isti, jucer citav dan mislim da je nedjelja 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- ASD
- Kontakt:
Nemoj ništa skupo i pretjerano ako nećeš da voziš kao profesionalac po udaljenim gradovima.pintol_TM87 je napisao/la: ↑08 apr 2020, 11:12Ne znam da li ima tema u vezi bicikala, zanima me da li mozda ima neko ko se razumije u biciklo, imam namjeru da kupim nesto pa svaka pomoc bi dobrodosla..nek se javi u pp..pozz
Prvo što su dijelovi skupi i zna izaći kao da imaš auto ako stalno voziš. Drugo, teže je dijelove naći, valja za svaku sitnicu ići majstoru.
Skontaj gdje ćeš voziti, da li po brdima ili po cesti pa kupi bicikl u skladu s tim.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovako je jedan supak nama vazda parkirao Folciku gdje igramo lopte, a auto mu se nije mogao zaključati.
Samo jedan udje i spusti ručnu, ostali guraju auto.
Svaki dan mu auto završavalo na drugom mjestu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Fantasista
- Kontakt:
Juče nešto za firmu išao u Živinice, inače nisam dugo bio, brate konjskih kola više nego auta 

- ASD
- Kontakt:
Najviše poslije Indije.Fantasista je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:06Juče nešto za firmu išao u Živinice, inače nisam dugo bio, brate konjskih kola više nego auta![]()
https://sportsport.ba/fudbal/obradovali ... usa/357661
Pa ovo se na yt-u pojavilo dan nakon utakmice, čuh obradovali navijače
Pa ovo se na yt-u pojavilo dan nakon utakmice, čuh obradovali navijače

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I ja sam to primjetio. Cesto sam gore. Prije neki dan na onoj raskrsnici kod Binga uredno konjska kola stoje. Jos lijevo skretanje. Upali se zeleno, dodje do pola, ceka one iz suprotnog smjera, namota. Pametan konj bas.Fantasista je napisao/la: ↑08 apr 2020, 18:06Juče nešto za firmu išao u Živinice, inače nisam dugo bio, brate konjskih kola više nego auta![]()
Ono je i opasno, da se prepadne i trzne moze napraviti nesrecu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Daddy Trump jos 4 godine ez 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Fantasista
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
40-godisnja mlada nada Amel Ćurić
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima tako tih trenutaka kad bi vratio vrijeme.
Zaspeš tokom filma, kasnije skontaš kako ti je žao što si propustio scenu junaka koji spašava svijet. Znaš ti da sad imaš snimalice, torrente i slične servise da ti vrate scenu, al’ nije to to kao u tom trenutku. Sjetiš se djevojke koja ti je mogla bit sve, vodit djecu u obdanište dok ti s rajom kontaš kako ćeš na derbi bez obzira na neuslovnost i lošu posjetu, al’ onda skontaš da si zezno stvar onda kad si počeo petljat s nekom drugom.
Onda skontaš kad si upisivao srednju školu koliko puta si se kasnije tokom života zapitao što je meni ovo trebalo, dal’ sam trebao na neki zanat, a ne danas čekat ovu parcijalu ko x2 na kladionici za 99 KM bez poreza.
Vratio bi i trenutak kad si s porodicom proslavljao neki blagdan, kad ste vi na okupu pričali anegdote, tebe starci ofirali što si vozao tutu u rikverc pričajući kao da je to bilo jučer, a ne prije 21 godinu.
A onda skontaš kako bi ipak najradije vratio 21. juni 2014 godine, sjeo na jutarnju kafu sa Markom Ruleom, tim novozelandskim anonimusom sa zastavicom za mahanje i pitao ga dal’ se dobro naspavao, treba li mu jutarnji kroasan i jel sve ok u njegovim porodičnim odnosima? Pitao bi ga da li je danas svoj, treba li mu kakav energetski napitak ili bilobil za koncentraciju i pamćenje?
Možda bi ga taj isti dan nekoliko sati poslije opalio istom tom zastavicom po glavi, opsovao nešto ko kad padneš u zadnjoj minuti na onom pomenutom listiću, i rekao sam sebi da je oftamolog ipak bio najkrucijalniji u njegovom slučaju.
On danas vjerovatno šiša Merino ovce, možda naplaćuje karte u zabavnom parku Hobbiton ili glumi Bilba Bagginsa pred veselim grupama turista. Oni ga gledaju sa osmijehom i kontaju kako je simpatičan, ne znajući da je jednom uništio snove jednom narodu kao što je Frodo Baggins uništio zločesti prsten samo jednim lapsusom. Zbog bilobila, zbog koncentracije, zbog loših porodičnih odnosa, zbog nenaspavanosti. Ma ne bi znao ni on sam. A možda se i budi mokar ko čep svake noći sanjajući demone koji ga proganjaju i pravda se i sam govoreći kako nije bio ofsajd…
Zaspeš tokom filma, kasnije skontaš kako ti je žao što si propustio scenu junaka koji spašava svijet. Znaš ti da sad imaš snimalice, torrente i slične servise da ti vrate scenu, al’ nije to to kao u tom trenutku. Sjetiš se djevojke koja ti je mogla bit sve, vodit djecu u obdanište dok ti s rajom kontaš kako ćeš na derbi bez obzira na neuslovnost i lošu posjetu, al’ onda skontaš da si zezno stvar onda kad si počeo petljat s nekom drugom.
Onda skontaš kad si upisivao srednju školu koliko puta si se kasnije tokom života zapitao što je meni ovo trebalo, dal’ sam trebao na neki zanat, a ne danas čekat ovu parcijalu ko x2 na kladionici za 99 KM bez poreza.
Vratio bi i trenutak kad si s porodicom proslavljao neki blagdan, kad ste vi na okupu pričali anegdote, tebe starci ofirali što si vozao tutu u rikverc pričajući kao da je to bilo jučer, a ne prije 21 godinu.
A onda skontaš kako bi ipak najradije vratio 21. juni 2014 godine, sjeo na jutarnju kafu sa Markom Ruleom, tim novozelandskim anonimusom sa zastavicom za mahanje i pitao ga dal’ se dobro naspavao, treba li mu jutarnji kroasan i jel sve ok u njegovim porodičnim odnosima? Pitao bi ga da li je danas svoj, treba li mu kakav energetski napitak ili bilobil za koncentraciju i pamćenje?
Možda bi ga taj isti dan nekoliko sati poslije opalio istom tom zastavicom po glavi, opsovao nešto ko kad padneš u zadnjoj minuti na onom pomenutom listiću, i rekao sam sebi da je oftamolog ipak bio najkrucijalniji u njegovom slučaju.
On danas vjerovatno šiša Merino ovce, možda naplaćuje karte u zabavnom parku Hobbiton ili glumi Bilba Bagginsa pred veselim grupama turista. Oni ga gledaju sa osmijehom i kontaju kako je simpatičan, ne znajući da je jednom uništio snove jednom narodu kao što je Frodo Baggins uništio zločesti prsten samo jednim lapsusom. Zbog bilobila, zbog koncentracije, zbog loših porodičnih odnosa, zbog nenaspavanosti. Ma ne bi znao ni on sam. A možda se i budi mokar ko čep svake noći sanjajući demone koji ga proganjaju i pravda se i sam govoreći kako nije bio ofsajd…
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, VivaLaStella i 91 gost.