Ništa od toga, nego što se samo oporavi, oporavi. Niko neće mrdnut prstom.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
E ako travnjak na Tusnju ne srede sada onda nece nikada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Hoceli na Hasetu stavljat novi teren sa grijacima
Jesul brojace postavili
Bilo bi extra
Ima li kakvih slika
Jesul brojace postavili
Bilo bi extra
Ima li kakvih slika
Neće nikada
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
To dole je više MeksikoNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑07 mar 2020, 20:45Ne moze brato
Ne mozes od Aljaske Kaliforniju napravit brato![]()

Nullius in verba

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Svaka cast
Bravo Rođeni
A radi se jel tako
-
- Kontakt:
Radi se, samo s manjim brojem radnika...tako da ce ici sporije, al kad god bude...nadam se i krovu poslije zavrsene tribine
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Naši oružari vrijedno rade i uljepšavaju širokobriješku ljepoticu za neka bolja i, nadamo se, skorija vremena kada ćemo ponovno uživati u utakmicama NK Široki Brijeg!

- svrakino1921
- Kontakt:
RodjeniiBrato je napisao/la: ↑04 apr 2020, 14:54Radi se, samo s manjim brojem radnika...tako da ce ici sporije, al kad god bude...nadam se i krovu poslije zavrsene tribine

Hvala za info
-
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 16:20RodjeniiBrato je napisao/la: ↑04 apr 2020, 14:54Radi se, samo s manjim brojem radnika...tako da ce ici sporije, al kad god bude...nadam se i krovu poslije zavrsene tribine![]()
Hvala za info
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Brate da sam multi millionair ulozio bi jednu 10 miliona Eura u klubu da se razvije i da izbori makar plasman u Evropa Ligu.
5 miliona bi ulozio u stadion.
Trenutno imamo 3 dobra stadiona u drzavi, Stadion Rodjeni, Grbavica i BP
5 miliona bi ulozio u stadion.
Trenutno imamo 3 dobra stadiona u drzavi, Stadion Rodjeni, Grbavica i BP
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa u tu kategoriju moze i ova Pecara, cak stavise vjerovatno je bolji stadion od ovog u Vrapčićima.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala Rođenikillafrommanilla je napisao/la: ↑07 apr 2020, 19:49svrakino1921 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 16:20RodjeniiBrato je napisao/la: ↑04 apr 2020, 14:54Radi se, samo s manjim brojem radnika...tako da ce ici sporije, al kad god bude...nadam se i krovu poslije zavrsene tribine![]()
Hvala za info
Najbolji stadion ce bit u BiH
Svaka cast

Cim se zavrsi Red Army tribina odmah mladu reprezentaciju da igra na stadionu Rođeni
A kad se zavrsi ova cetvrta tribina onda i A repku da odigra koju utakmicu

-
- Kontakt:
Stadion u Vrapcicima nije (trenutno)ni do koljena stadionu u BL.
Nije ni blizu BB a da ne spominjemo BP ili Grbavicu.
Ljudi rade i kada svi radovi ali svi budu zavrseni moze stati uz ova dva.
A i stadion Pecara je za vrapcice svemirski brod trenutno.
Treba biti malo objektivan, iako ja ne kazem da nista ne valja i da nece biti mozda i bolji, ali dug je put mozda i 4-5 god i vise dok Vrapcici budu u rangu Pecare recimo.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
sto bi rekli ovi sa grbavice, vrapcici su trenutno perspektivan stadion:-)
stavljati ga u ovom trenutku u rang sa bp i grbavicom, nidje veze.
tacnije, nijedan ne moze u rang sa bp, onaj koji prije napravi centralnu tribinu sa svim pratecim sadrzajima, ulazi u razmatranje.
tacnije, kada i ako grbavica uradi novi jug u zapad, biti ce to daleko najbolji stadion u drzavi.
steta, strah me da ce ova korona zeznuti i radove u mostaru, tesko je bilo izgraditi zadnju tribinu i bez ovog sra nja a kamo li sada i poslije ovoga.
pogotovo sto je plan prije te tribine da se zavrsi ra tribina, da se nabace krovovi na obe i da se spoje postojece 3 tribine...nije ni to maciji kasalj.
stavljati ga u ovom trenutku u rang sa bp i grbavicom, nidje veze.
tacnije, nijedan ne moze u rang sa bp, onaj koji prije napravi centralnu tribinu sa svim pratecim sadrzajima, ulazi u razmatranje.
tacnije, kada i ako grbavica uradi novi jug u zapad, biti ce to daleko najbolji stadion u drzavi.
steta, strah me da ce ova korona zeznuti i radove u mostaru, tesko je bilo izgraditi zadnju tribinu i bez ovog sra nja a kamo li sada i poslije ovoga.
pogotovo sto je plan prije te tribine da se zavrsi ra tribina, da se nabace krovovi na obe i da se spoje postojece 3 tribine...nije ni to maciji kasalj.
-
- Kontakt:
Bilino , Grbavica , Kosevo , Borik , Pecara , Bijeli brijeg , Vrapcici , Tuzla , Bijeljina radi reflektora , Ugljevik , Doboj kod Kaknja To je ta tabela ...
-
- Kontakt:
Stadion Tusanj ne zasluzuje uopste da se nadje na toj listi.HeraklitMracni je napisao/la: ↑08 apr 2020, 12:20Bilino , Grbavica , Kosevo , Borik , Pecara , Bijeli brijeg , Vrapcici , Tuzla , Bijeljina radi reflektora , Ugljevik , Doboj kod Kaknja To je ta tabela ...
Obje tribine su neuslovne i ne znam kako zapad dobija dozvolu za koristenje. Tribina uradjena 50-tih ili 60-tih u raspadajucem stanju.
Sjever malo bolji, ali ne zavrsen, krov haos, dio krova se otkinuo visi (ne znam jesu li popravili)podtribinski prostor ne zavrsen.
Hajmo dalje. Svlacionice su jedino "pristojno" sto ima na Tusnju, ali i taj komplet objekat na jugu treba restart i izgradnju.
Eh sada kada sam bio protiv Mladosti vidio sam na zapadu novi wc montazni neki bjeli. Hajde recicemo bolji od onog haosa prije. Svako ko je krocio na zapad Tusnja zna o cemu govorim.
Dakle stadion je generalno neuslovan treba zabranit koristenje, to ja kazem kao Tuzlak bez obzira.One parole kakvo takvo nase (ko fol)mene ne dotice.
Teren se popravio, trava oporavila sasvim pristojan, medjutim koriste ga dva tima, i vec sledecu zimu mos ga yebat ako se ne ulozi novac.
Potpuno nerezonski gradjen, preambiciozno, bahato.
Iako Sloboda ima jednu od boljih posjeta u BiH sasvim je dovoljna bila jedna tribina oko 4000 na istoku natkrivena, sa pratecim sadrzajima, i rekonstrukcija zapada, ne mora bit krov. Na sjeveru montazna od 400-500 za goste, renovirat teren i stadion cat 3 cap cirka 8 milja za Tuzlu

Sve to stane u cifu izmedju 10-13 mil maraka u realnim gradjevinskim okvirima bez kriminala i gluposti.
Podsjecam da su oni do sada u ONO skrhali 10...(sjever, sipovi istok, sminka ko fol, biletarnice i td)...
Nema politicke volje, boli ih k,a takav projekat moze iznijeti grad sam cc 10 mil ,period gradnje 4-5 god. Ali....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
-
- Kontakt:
Kad si zadnji put bio na stadionu Rodjeni a kad pod BB?HeraklitMracni je napisao/la: ↑08 apr 2020, 12:20Bilino , Grbavica , Kosevo , Borik , Pecara , Bijeli brijeg , Vrapcici , Tuzla , Bijeljina radi reflektora , Ugljevik , Doboj kod Kaknja To je ta tabela ...
Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.