solinas je napisao/la:
Cuj sta je on pisao....A eto vi ne vrijedjate nikoga,djeca cvijeca.
Za ono vrijedjanje i psovanje,zavezo bi te na razanj,naostrio kolac,i yebo te u dupe zaostrenim krajem kolca,sreca tvoja nemogu te trenutno dofatiti u sake.Ali nemoj se iznenaditi ako ti pokusam na vrata....Nemoj plakati i moliti,nemojte cika Solinas molim vas
solinas je napisao/la:Okani se zene u mene.Da ti nebi mrtve i zive posjetio,i provjerio im stanje anusa.
Sjecam se nekih ajzeinih provokacija al nemam muda to sad nac
derdiyok je čisti dokaz kako srbi mitomanišu sa pričom kako u Sarajevu više nema života za njih i kako su protjerani. Tja, čovjeku dlaka s glave ne fali
jer je celav
Nisam
Danas krenuo do prodavnice i sretnem jarana, krenuo da se šiša kod neke žene kući, upadaj reko i govori samo kuda da vozim. Joj ljepote, glava lakša 2 kile odma
derdiyok je čisti dokaz kako srbi mitomanišu sa pričom kako u Sarajevu više nema života za njih i kako su protjerani. Tja, čovjeku dlaka s glave ne fali
Opa Derdyok naš.....
Ja uvijek kontao on iz Tuzle, kad on sarajlija.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Opa Derdyok naš.....
Koji naš
Ne daj Bože da sam iz Tuzle. Ipak nije sve tako crno u životu
jer je celav
Nisam
Danas krenuo do prodavnice i sretnem jarana, krenuo da se šiša kod neke žene kući, upadaj reko i govori samo kuda da vozim. Joj ljepote, glava lakša 2 kile odma
brate ja sinoc vjeruj mi sam,nisam vise mogao od muke da trpim,na keca namjestio i sve ...
Opa Derdyok naš.....
Koji naš
Opa Derdyok naš.....
Koji naš
Čuj koji naš, pa Srbin.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
brate ja sinoc vjeruj mi sam,nisam vise mogao od muke da trpim,na keca namjestio i sve ...
Šišaš li sačmarice ?
Masu naroda se ošišalo na keca ili na nulu.
Maloprije mi se frizerka javlja na viber pita jesam li zarastao, da dođem u nedelju da me na brzinu ošiša. Ja joj rekao da sam se šišao danas, ali može i u nedelju, taman, kad odma pita ko me je šišao Izašao sa vibera