Ne znam stvarno, nit me zanima, a posto mu je ukazana greska koju nije ispravio, ispada kako ispada i odvratno je.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Da nas ne stigne karma zbog ovih zayebancija na oficijalnoj? 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gnjida vlaska, dijete mu u narucju krepalo, yebem mu pomrle u porodici.... Na danasnji dan da to napise.....
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne sluti .Nije nam se jednom obilo o glavu

Nego,izgleda da imamo situaciju iz proslosti,neki napisao nesto u fazonu da je ovo katastrofa sta pisu,admini mu obrisali komentar

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Živ je,viđam ga po alipašinom polju,a često je i na istoku kad igramo.
ISTINA ZA VEDRANA!
Super, bas mi je drago
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Imas li info da li ce protiv doticnog biti pokrenuti neki postupak? Da li ce se spodoba izviniti?admin je napisao/la: ↑05 apr 2020, 01:28Listam malo i gledam. Potpuno se slazem sa konstatacijom da neke stvari i neki likovi ne mogu i ne smiju da imaju mjesta na bh. portalima zbog svega sta smo prosli u tom mracnom periodu. Mislim da sam s ovim sve rekao. Valjda cemo nekada nesto i nauciti. Svaka kritika potpuno opravdana. Veliki propust, opravdanja za ovo ne moze biti i izvinjenje svima nama radi sviju nas.
Tebi svaka cast na postu...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- feniksptica
- Kontakt:
**** ti i nedjelju i onog ko ans stavi nedjeljom. Igra ko k. Uvijek nedjeljom zijanimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
E jesi malerfeniksptica je napisao/la: ↑05 apr 2020, 20:37**** ti i nedjelju i onog ko ans stavi nedjeljom. Igra ko k. Uvijek nedjeljom zijanimo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Mi jos od utakmice protiv mladosti nismo primili gola, niti nam je protivnik prisao sesnestercu. Vinko genijalcino! 

-
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Na današnji dan prošle godine.
Šuti moj dječače plavi.

Šuti moj dječače plavi.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Imao sam priliku, da budem u opkoljenom Sarajevu. Godine 94 i 95, nedo bog nikome da to vise dozivi. Cuvajte se korone, ona je ne vidljivi neprijatelj. Nadam se, da ce ovo brzo proci, da nam krene igrati nase Sarajevo.
08.04 nove cijene za citav TM.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Idemo ispod 10 mio 

-
- Kontakt:
Jeleskovic onim video snimcima okuplja i reprezentativce pa ce sada i oni imati neke treninge online.. kakav profi..
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Jel to znaci da nas Rahman ima duple treninge? Trenira i sa reprezentacijom i sa FKS. Ako se prvenstvo ne nastavi za par mjeseci licice na kolasinca