FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
kakvo je ovo maltretiranje na terenu.za sve navijace barce koji ne mogu da gledaju,da kazem da mi je zao sto nisu u mogucnosti da gledaju lekciju fudbala.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- rob do bagro
- Kontakt:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
smijesno carvalo udara messia laktom i messi dobije zuti :S
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Messi zasluženo dobio žuti. Vidjelo se da nije pao zbog udarca nego da isprovocira karton za Carvalha.
...što je više lome to je volim jače...
- Nail for Real
- Kontakt:
Svaka cast za igru. Ocitali ste lekciju onim p.ickicama u bijelom dresu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- legenda reala
- Kontakt:
upravo tako ,jacky09 je napisao/la:Messi zasluženo dobio žuti. Vidjelo se da nije pao zbog udarca nego da isprovocira karton za Carvalha.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
...Odlicno prvo poluvrijeme...jos da ne primimo gol u drugom i da Messi zabije gol bice mooccnnooo... 

utakmica je vise nego napeta....bice gusto do kraja...sudija se razmahao sa kartonima,ali uglavnom svi su bili zasluzeni..
barca je bolja bila,ustvari samo je igrala svoju igru..xavijev gol nisam vidio,radi prokletih linkova...
uglavnom,samo nek barca nije primila gol do poluvremena,ovako bi trebali biti lakse,mada sa realom se nikad ne zna..sad za sad prezadovoljan sam,nek ovako ostane...sve u svemu bili smo bolja momcad u prvom poluvremenu
barca je bolja bila,ustvari samo je igrala svoju igru..xavijev gol nisam vidio,radi prokletih linkova...
uglavnom,samo nek barca nije primila gol do poluvremena,ovako bi trebali biti lakse,mada sa realom se nikad ne zna..sad za sad prezadovoljan sam,nek ovako ostane...sve u svemu bili smo bolja momcad u prvom poluvremenu

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
evo golovi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Tek sad vidjeh golove
Ovaj Xavi-ev ostavlja bez daha

Ovaj Xavi-ev ostavlja bez daha

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Odlicna igra barce,pokazali su realu kako se igra,jedino mi se ne svidja sto su se pri kraju malo opustili,Vec misle da su pobedili,a secate se kako je bilo protiv arsenala kad smo vodili 2-0 pa su oni izjednacili,Toga se plasim!
Al nadam se svim screm da se to nece ponoviti
Sad bi trebalo da ubaci Mascherana ili keitu mesto busquetsa da malo zatvori mec,nesto mi je busquets malo ne siguran!
Al nadam se svim screm da se to nece ponoviti

MVP - Messi-Villa-Pedro
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 09 jul 2018, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- KB-TM87
- Kontakt:
Barca je zrelija, nema šta ...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
a ronaldo nije prgav...pusti se suplje...ek0 je napisao/la:**** cemo vas u drugom. Cestitam vam na igri, ali ste prgavi samo tako.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
mislis na messija...i on je dobio karton...ek0 je napisao/la:Ronaldo je dobio karton, a onaj **** sto je sve isprovocir'o se izvuk'o k'o zadnji mis.T-MAC je napisao/la:a ronaldo nije prgav...pusti se suplje...ek0 je napisao/la:**** cemo vas u drugom. Cestitam vam na igri, ali ste prgavi samo tako.

Dobro je sad zasad (poluvrijeme). Vidim da mnogi nemogu gledati tekmu pa cu povremeo nesto napisati. Inace gledam na Hellas satelitu na kanalu TV+ pa eto ako ko moze da gleda neka vidi snagu naseg tima.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Svaka cast sudiji,koji ovu prenapetu situaciju odlicno drzi pod kontrolom,ne sjecka igru bez potrebe i pusta da se igra malo grublje..ovdje ce pasti neki crvneni do kraja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.