imal kogaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
..ma kakav penal,ondje skoro da nije bilo kontakta...jeste bilo,ali ne za penala...da je bilo za penala,protestovali bi igraci Reala ali i sami vide da nije penal pa sute...Brnjoo je napisao/la:Bolja Barca.
Nema im se sta reci, osim da je ono bio penal nad Ronaldom. Dobicete utakmicu, pa mogli ste nam makar penal dati
Zbog cega mlako? Sta ste ocekivali. Igraju onoliko koliko mogu. Kod prvog gola nas je majstorski Iniesta izbacio i Xavi se nekako snasao i zabio gol. Kod rugog gola greska Casillasa, ali je makar sprijecio dva komada.Toxicity je napisao/la:Ma Brnjoo kralju znamo da je Barca bolja, al ovo je tragedija od zalaganja s Realove strane i to je najviše što me ubija.. Ne ide mi u glavu kako ovako mlako igraju..
al ono što me najviše ubija su ovi usrani linkovi.. Kretenske domaće tv postaje!
bparena je napisao/la:Al volim ovaj rezultat zbog onog kretenskog spikarea (frankovca) Ahmeta K.
Cita ovo Mou iz svlacionice, sad ces vidjet, kako ce krenut, samo za tebe.ek0 je napisao/la:Sta je pizde, sta se odmah predajete ? Igramo ko ****, ali ja volim Real vise nego ikad. Poludio sam i **** sam sve, nista nismo uradili ali opet se nadam da cemo ih **** u drugom poluvremenu. A ovim putem **** SVE i Iniesti i Gvardioli i Iniesti sve u picku **** jedna separatisticka, provokatorska.
**** ti zivot i igru, pa znaju li oni koliko ce mene sutra ljudi **** u mozak ako izgubimo bez prilike ? pa igrajte **** mu mater. Nadam se da ce proigrati jer ja sam blizu zivcanog sloma, ili bar neka zavrse ovako inace ako prime treci i dalje ja sam donji. fuj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.